חוויה מעצבת.

puma141

New member
חוויה מעצבת.

תחנת רכבת, אמסטרדם. קר! הנשמה מלאה בציפיה- אמסטרדם! הגענו....
מתחילים ללכת. משמאלנו גשר *שמוביל לחלונות האדומים,בדיעבד*. הולכים ישר ומגיעים לכיכר. הרבה אנשים יושבים שם על המדרגות ,
רובם אמנים. מישהו מנגן שם ושר. אני שרה איתו מהמקום שישבתי בו..בכלל-ניגון אקראי על גיטרה עושה לי חופש בלב..
מלא אנשים שם, רובם יפים. רואים על הפנים שאלו אנשים יפים..בתוכם.
אחד מהם מדבר עם החבר שלי. אני מרוכזת באיש ששר ובמה שרואות העיניים שלי. הלב שלי מלא-כייף!
החבר שלי מסתובב אלי ושואל אם בא לי ללכת לבית קפה מיוחד,מזמינים אותנו לשם. בטח, הולכים!
באמת מיוחד. אנשים בכל הצורות והצבעים.חגיגה. הריחות מסביבינו לא ממש מוכרים, אבל אתה מבין מה זה-אתה באמסטרדם.
סיימנו בבית הקפה, הולכים אליו הביתה. הוא גר על ספינה..נשמע מעניין! נכנסים פנימה-איזה יופי! מוסיקה *לא זוכרת איזה* מחברת.
.יש שם מלא אנשים, אבל מלא. כולם יושבים על הריצפה של הספינה, צוחקים מדברים...אני קצת בהלם מההמון, נצמדת לחבר *הגבוה במיוחד* שלי, ואז שקט. נשארת רק המוסיקה..מעבירים מקטרת ארוכה-מהתחלה והלאה.
העיניים של כולם נצמדות לאדם ששואף מהמקטרת. גם שלי. מה יש בה במקטרת הזו? מה אני עושה בתוך השקט הזה וכל העיניים? אוקיי, מה כבר יכול להיות שם גראס? אני אקח שאיפה אחת ולא יקרה כלום! אבל אולי זה לא גראס אלא משהו רציני יותר?
משהו בלחץ הקבוצתי הזה, לא נותן לי לשאול...השקט הזה, קשה להפר אותו. כאילו שאת מפרה סוג של הרמוניה כפי שהיא צריכה להיות.. לא בא לי "לבדוק" על עצמי מה זה...אני לא רוצה את הדבר הזה...
אני מסתכלת על החבר שלי. העיניים שלו בתוך הסיבוב...אני יודעת שהוא גם לא יודע מה זה...אבל אני מחזיקה בו חזק..
עוד שניה המקטרת אצלי, יחד עם כל העיניים האלה.. מה פאקינג עושים?! אני בסערת רגשות, קצת משותקת..ממשיכה לדבר עם עצמי: זה רק שאיפה-וזהו..! אני לא רוצה אבל, גם אם זה מריחואנה. לא רוצה. אני אמורה לקחת משהו רק בגלל שכל העיניים האלו תלויות בי? כי זה מה ש..."עושים עכשיו"? רק בגלל ש"תורי"? המקטרת ביד של החבר שלי. הוא שואף ממנה ומעביר אלי.. הלב שלי דופק על 200 :) אני מנידה בראשי לשלילה ומעבירה הלאה את המקטרת. כל העיניים עלי, מתעכבות עלי. אני מרגישה כמו חוצן.. חלק מחייכים אלי, זה מרגיע אותי..החבר שלי שואל אם אני רוצה ללכת, אני אומרת שכן. אני מחייכת בחוץ. מרגישה סוג של עוצמה. לא איכזבתי אותי- עמדתי בתוך הלחץ-לבד. הייתי שם בשבילי.עשיתי מה שלא עשיתי-בשבילי. למען האמת והרצון שלי שלא רצו לגעת בזה... לא רצו לדעת מה הדבר הזה-למרות שהנפש שלי הכי סקרנית בעולם....:)

זהו. חוויה מעצבת...

לא לפחד להגיד "לא"- גם בתוך ההמון הבטוח...

*אני כותבת מהתחושות שלי של לפני שנים , אז נא לא לשפוט אותי בעיניים של היום, ובכלל....:)*

נ.ב
פרנקי, זו ההתחלה.....פוסט אני-פוסט אתה..פוסט אני, פוסט אתה..
עכשיו זה "פוסט אתה"..:) יאללה שוט!

זיקן

New member
מנהל

puma141

New member
מנייאק.....חחחח

מה הבעיה שלך? ספר משהו עליך.....
רוצה להכנס לסבב?

puma141

New member
אתה חושב שפרנקי

יחליף ניק עכשיו, כדי לא לעמוד בהתחייבות שלו?

ויש המוןןןןןןןןןןןןןןןןן ציפיות ממנו, נכון?
אני מחכה בלי אוויר כבר......

זיקן

New member
מנהל
היה פה אתמול ניק חדש "תפוזוני".

הוא הפליץ משהו ומיד שלח לי מטר קללות וגידופים לכבוד החג.
אבל זה לא פרנקי בכל אופן נהנתי.
תנחשי מי זה?

puma141

New member
וואלה מנחשת........:)

זה לא יגמר בחיים הדבר הזה שלכם?

puma141

New member
באמת? אז יאללה סולחה..

איפה הוא?
אי אפשר לחסום אותו זיקן, הוא בלתי חסים.....:)

puma141

New member
הוא לא סובל

ביסקוויטים:)
חוץ מזה שפסח, הוא לא אוכל חמץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!

זיקן

New member
מנהל
את חיה באשליות.

אם לבן אדם (????...) יש הנאה כלשהי שממנה הוא יכול להגיע לסיפוק מיני אזי גם אבנים וחול יספקו אותו.

FrankBlack

New member
פחחחח

ואחרי זה את כותבת לי "שבור ת'קופסא", "'מכל דבר אתה עושה סיפור מחושב" וכמה את קלילה ואני כבד... כולה שאחטה יא כוסית.
אשכרה בטח נראית להם ככה:)
ודרך אגב, לא יודע איך זאת חוויה מעצבת, כי מצד אחד עמדת בלחץ ההמון אבל מצד שני התביישת לשאול מה יש בזה שזה יותר חמור.
ככה שלא ממש הוכחת משהו.

בכל מקרה הנה סיפור שלי קצת יותר תמים ברוח החג.
כשהייתי נער מתבגר, היינו הולכים כמה חברים כל שישי לאיזה מקום, קונים פיתה עם סלטים ופחית ויושבים שם ליד ומדברים.
כן, בלי אלכוהול ובלי עישונים. סחים.
מתוך הרגל הלכנו לשם גם בשישי של חול המועד. ובעודנו אוכלים פיתות, חבר שלי חושב לעצמו 'רגע, חומוס זה כשר לפסח?'
ואחרי שניה הוא צעק 'אנחנו אוכלים פיתות!' :)
האמת? אני רציתי להקיא את הנשמה שלי. כמובן שמיד שנינו זרקנו ת'פיתה רחוק ככל האפשר ודי הייתי בשוק מעצמי כמה מתוך הרגל לא שמתי לב אפילו מה אני עושה.
שני החברים האחרים אמרו 'יאללה, כבר חטאנו אז לפחות נהנה:)' ואכלו בשלווה את הפיתה שלהם...

puma141

New member
שניה שניה...יא חתיכת

דומע בלי קשר לכלום......חחח אין אתה לא טוב בלפרגן למי שצריך.
אתה כמו החברות שלך-מחפש רק שיט.

לגבי החוויה- אתה כזה *פיפס* , באמת....
זו בדיוק החוויה- הלא לדעת מה לעשות עם עצמי במצב הזה, הקטע שהייתי חלוקה עם עצמי זה חלק מאותה חוויה מעצבת, חלק מתהליך :)
התוצאה-זו כבר החוויה המעצבת בדיעבד.
אם תתווכח על זה- אז אני הורגת אותך! אין לי כח לבולשיט.....

אצל הסתומה בסיינפלד זה היה רק פייפ......

הסיפור שאתה מספר היה אמור להיות בפוסט נפרד! אני פותחת לך.......

חחחחחחחח הוא מזכיר את הקטע של להדליק ת'אור ביום כיפור...או להפעיל מזגן..

FrankBlack

New member
"הסיפור שאתה מספר היה אמור להיות בפוסט נפרד!"

יא נוקשה. צאי מהקופסה והחוקים שלך:)
ולמה את מצנזרת עם פיפסים. דברי חופשי.
ותכלס? את באמת פוסלת במומך עם כל הנוקשה ולא קליל.
צוחקים איתך ואת נעלבת ולוקחת את זה ל'מחפש רק שיט'.
מקוה אבל שלמדת מהחויה הזאת שיותר עדיף לשאול מאשר להנעל ולהיראות סייקו.
כי תכלס - לסרב מראה על כוח (כי את עומדת בלחץ החברתי), אבל לשאול מראה על חולשה (כי התדמית שלך נפגעת שכאילו איזה פדיחות שאת לא יודעת).
לכן יותר קל לסרב (או פחות קשה) מאשר לשאול, בגלל זה כתבתי שבעיני זאת לא כזאת חוויה מעצבת.
התווכחתי. מה תעשי לי:)

puma141

New member
זה בדיוק מה שלמדתי מהחוויה הזו..

שכל דבר כולל לשאול-שמה זין......מאז :)
אבל תתעקש, התרגלתי.
הבנתי עוד קודם למה התכוונת. אתה *עם חוסר הקלילות* עומד על שלך-סתם...
פה אני אומרת כבר, לא אכפת לי..

תפתח פוסט. יש לך 5 דקות. אם לא- אני פותחת לך תוך כדי הסבר למה לא פתחת לבד

הסכם זה הסכם כפרה...המילה "לפתוח"-מככבת...
אתה סתם לקחת טרמם על הגב היפה שלי.....

FrankBlack

New member
עובדה

שהתפדחת לשאול....
תביאי סיפור שבו הוכחת שאת לא מתביישת לשאול.
וכפרוש, האחרון שסיפר זה אני. תורך.

puma141

New member
אני יודעת

שהבנת.......חחחח
סתם אתה מציק!

וכפרוש...שברת את הסבב-בהפוכה..
עכשיו יש לי את זכות הבחירה, אני אחשוב לכיוון חיובי.
תזדיין בסבלנות ואם אתה רוצה נקבע חוקים מחדש...

אתה מערבב אותי עם כל מיני המצאות שלך מסביב...:)

למעלה