חוויה מהיום
אני גרה אצל ההורים כי אין ברירה ואין לי כסף לקנות דירה.
הם לא מקבלים אותי כאישה וזה גורם לי המון חסרים והחמצות בחיים וזה מתסכל אותי מאוד.
היום (18.9.2016) לקחתי יוזמה ונסעתי לתחנה מרכזית בתל אביב.
בהתחלה, חשבתי שאני ארוויח כסף מזנות, אז עמדתי איפה שכל הזונות עומדות ואז 3 גברים התעניינו ופתאום שאלו אם אני בחורה. נעלבתי מאוד, אז לא רציתי לשקר אז עניתי את האמת שאני טרנס.
כל שלושת הגברים האלה לא רצו לקבל ממני שירותי מין כשאמרתי להם שאני טרנס.
אז הייתי כבר מיואשת ואז גבר סודני צעיר התעניין והחלטתי לזרום איתו כי הוא לא שאל אבל מתתי מפחד שהוא ידע שאני טרנסית. אמרתי לו שאני רק נותנת מין אוראלי (עשיתי לו סימן עם היד) עלינו ונהנתי אבל פחדתי שידע שאני טרנסית. זה היה בחדרון שלו מעל גג בתחנה מרכזית הישנה בתל אביב. נהנתי מאוד בגלל שהיה לו גדול ואז אחרי שהוא גמר לי בפה אז הלכתי משם כמובן מבלי לבקש שום כסף והוא אמר לי תודה. שכחתי שם שקית עם כלי איפור שעלו לי מעל 300 ש"ח.
מאז שהסודני הרטיב אותי פתאום כבר אף אחד לא חשב שאני טרנסית וכולם חשבו שאני אישה אמיתית וזה ריגש אותי ואני בטוחה במיליון אחוז שהסיבה לזה היא שהייתי עם גבר גברי (סודני) שהרגיש מאוד טוב ממני ואני מאמינה שזה גרם לי לצאת מהחדרון עם מראה יותר נשי.
ובאמת התחילו איתי עוד 2 גברים (ערבי ואח"כ עוד סודני). לערבי היה כל כך עבה שהחזקתי לו בשני הידיים ונהנתי וכמובן לא לקחתי כסף כי היה לו גדול ומושך.
אחרי הערבי היה לו עוד סודני שגם הוא קיבל ממני מין אוראלי ונהנה וגם לא לקחתי לו כסף.
כל אלה חשבו שאני אישה אמיתית ולא ידעו שאני טרנסית כי אמרתי להם שאני רק נותנת מין אוראלי ולא יותר.
הבעיה שאני פוחדת מה יקרה אם הגברים שמצצתי להם הערב ידעו שאני אישה טרנסג'נדרית.
האם הם עלולים לעשות לי משהו רע ?
אגב, בשירותים של התחנה המרכזית החדשה ראיתי מישהי שנכנסה עם גברים. תהיתי בלב אולי זו מישהי שהיא גם טרנסג'נדרית (היא היתה יפה) ועוד יותר תהיתי אולי היא גולשת בפורום. הסיבה שתהיתי היא בגלל שאני רוצה ליזום רעיון שבמקום שכל אחת מאיתנו תסתכן אז מי שאוהבת להיות כמוני (ימים שנעבוד בזנות וימים שבהם לא ניקח כסף מאף גבר תמורת שירותי מין שנעניק להם) שנתארגן ונלך לשם ביחד כדי שנגן אחת על השניה.
אגב, אני נכנסתי למכון לווי של נשים ושאלתי אם אני יכולה לעבוד שם והבחורה שהיתה שם מיד ענתה לי שלא.
זה מצער כי אם יש חדר אז יותר טוב מאשר בזנות רחוב.
אני מעדיפה שיהיה לי חדר קבוע בתחנה המרכזית ואז אני אעבוד שם בזנות (אמצוץ לגברים) לפעמים אבקש כסף ולפעמים לא.
הבעיה שלקנות חדר בתחנה המרכזית הישנה עולה המון המון כסף.
לכן הפתרון הוא להתארגן ביחד.
מי שרוצה שתפנה אלי לפרטי ואני אשמח כי החלום שלי לעבוד בזנות ושיהיה מקום שבו אוכל להתאפר ולהתארגן ולא אצטרך לחפש לבד מקומות להתארגן (להתאפר, לשים את הפאה, לשים את החצאית וכו') בתחנה המרכזית כי זה סיוט לחפש מקומות מוסתרים להתארגן שם.