חוויה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shenhom

New member
חוויה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל ,ברצוני לציין שאני עוסק בחלומות צלולים כמעט שלוש שנים ללא הצלחה (הצלחה מזערית אחת של הבנה באמצע חלום שאני חולם וישר התעוררתי). ובהקרנות אסטרליות כחצי שנה גם ללא הצלחה. אבל החוויה שחוויתי היום בבוקר הייתה פשוט מטורפת מדהימה ולקראת הסוף מאוד מלחיצה היום בבוקר התעוררתי ב 6:30 וחצי בכדי לעזור לחברתי להתארגן לעבודה ולאחר שהלכה חזרתי למיטה לישון. הכל התחיל כחלום סטנדרתי ישבתי בסלון בדירה ליד חברתי ושוחחתי בטלפון עם אמא שלי שפתאום אמרה משום מקום שהיא לא מבינה למה אני מדבר איתה יום אחרי יום. לאחר מכן, נסיתי לשאול אותה למה היא אומרת דבר כזה רשע והיא לא ענתה. באותו רגע נפלה עלי ההבנה שמשהו לא בסדר ,הסתובבתי אל חברה שלי ושאלתי אותה מה היא עושה כאן, הרי היא בעבודה -אסימון נופל- אני חולם! אמרתי לחברתי שאני חולם והיא לא התיחסה אלי ואף נראתה קצת כעוסה. הייתה עוד שיחה שאני לא זוכר ואז, -הכל מתחיל להתפוגג ואני מתעורר- מסתכל מהמיטה שלי על המרפסת הפתוחה לידי ואומר לעצמי "עכשיו אני מבין למה קר כלכך בחדר" - שוב אסימון נופל- אין מרפסת בחדר שלנו אני קם הולך לסלון מתישב ליד חברה שלי ואומר לה שאני יודע שאני חולם ושאני מבקש שתעזור לי להתעורר כי זה מתחיל קצת להפחיד אותי. שוב שיחה קצרה, אני זוכר שנגעתי לה בפנים והכל הרגיש כלכך אמיתי -הכל מתפוגג- אני שוכב במיטה לא יכול לזוז, לא יכול לפתוח את העיניים, משהו יושב לי על החזה ונוגע לי בפנים ומשהו לא אנושי צורח לי באוזן בעוצמה בלתי רגילה כמו כן גם מתלחששים לידי אנשים. אני מתאמץ ומתאמץ ועדיין לא מצליח לפתוח את העיניים. לבסוף לאחר מאמץ אדיר אני מצליח שוב במיטה מסתכל על הארון בחדר והוא בגובה לא הגיוני לחלוטין מבין שוב שאני עדיין לא ער -לחץ- יוצא לסלון שם יושבים כ-10 אנשים חלקם אני מכיר חלקם לא אני מתחיל לבדוק את השטח לדבר איתם, לגעת בהם הכל מרגיש כלכך אמיתי אבל אני יודע בוודאות שאני חולם ושזה לא הגיוני. מפני שאין לי נסיון אני מחליט שיהיה זה רעיון טוב להתעורר ולעכל את מה שקרה אבל אני לא מצליח העיניים שלי נעצמות ואני לא מצליח לפתוח אותם ובמקביל אני מרגיש את הגוף הממשי שלי במיטה ואת האנשים בחדר שואלים אותי אם הכל בסדר ונוגעים בי רגע של ריכוז ואז התעוררות העיניים נפתחות אני במיטה שלי הכל בסדר נדמה להיות נורמאלי מסתובב לצד ורואה את חברתי מסתכלת עלי במבט קר שאני לא מכיר באותו רגע כבר התחלתי לצחוק... מרגיש כמו בסרטים שאנשים מתעוררים מחלום לחלום ואז מחליט כבר לנצל את המצב לכמה פנטזיות קטנות :) הפנטזיה מתחילה הכל מתעמם. שוב אני לא יכול להזיז את הגוף, שוב הרעשים הכל מפחיד ואז מתחילות רעידות אני רועד בעוצמה שלא ידעתי ,כאילו רעידת אדמה של 10 בסולם ריכטר עוברת על הבית. אני מקבל דחיפה אדירה ושוב עומד בחדר שלי, רק שהפעם אני רואה את עצמי ישן במיטה בתנוחה הרגילה על הבטן עם קצת רוק על הכרית -פחד- נדחף חזרה לגוף שלי פותח עיניים שוב והכל מפחיד ואפל בחדר צלליות זזות דברים גדלים וקטנים אני עוצם את העיניים בפחד ואז מתחיל ליפול ולא סתם ליפול ,אלא נפילה ארוכה מאוד ואפלה מאוד שמרגישה למרכז כדור הארץ. צורח בקול רם "עצור!!!!!!!" -פותח עיניים- אני עומד באמצע כיכר שבימי לא ראיתי ומולי עומד אדם שלא הכרתי ואומר "חכיתי לך" -עכשיו אני כבר עצבני- אני עונה לו "כן כן, שמענו זה כבר מתחיל לעצבן אותי, אני בתרדמת או משהו?! אני לא מצליח להתעורר!!! תן לי להתעורר!!!" האיש נעלם ומופיעים אנשים אחרים לבושים בלבן. כל אחד נותן לי נשיקה על הלחי ומזיל דמעה ומבקש ממני לחזור. -שוב פייד אאוט- אני במיטה חברה שלי יושבת לידי ואני כבר באמת בלחץ מחליט שזה כבר לא מצחיק ומתאמץ בכל הכוח להתעורר לאחר כמה נסיונות מאוד מאומצים אני מתעורר במיטה ספוג זיעה קצת משועשע ומאוד מותפתע. לצערי היו עוד מספר התעורריות שאני פשוט לא מצליח לזכור מה היה בהן. כל זה קרה דווקא בתקופה שכבר התיאשתי מלנסות לצערי אני לא זוכר הכל למרות שרשמתי מה שזכרתי החלום הזה היה באורכו כשעה וחצי אבל הרגיש ארוך בהרבה השליטה שלי באנשים ובמיסביב הייתה כמעט מוחלטת, למרות שלהתעורר לא הצלחתי. אני עדיין קצת בשוק ולא מצליח בדיוק להמשיך עם היום שלי כרגיל לכן החלטתי לשתף אתכם כאן ואשמח לקבל תגובות עצות וכו... נ.ב לכל מי שמנסה כבר הרבה זמן ולא מצליח תמשיכו זה שווה את זה פעם הבא שזה יקרה לי אני פשוט אעשה כל מה שחפצתי ולא העזתי :)

זאבבב

New member
נשמע כמו סרט מדע בידיוני הזוי :)

זה בטח השפיע עלייך מאוד החוויה הזאת.

Shenhom

New member
יאפ

חצי יום נאמר לי שנראתי בשוק.... לא צפיתי לזה

TFlash

New member
סחטיין על החוויה + טיפ קטן>

להבא תלך לישון עם שעון על היד, זה יפתור לך את הכל.

Shenhom

New member
אהההההה

כן ברור לי... לצערי הפלאפון שלי משמש כשעון... וכשנסיתי את זה לפני כמה שנים עם שעון יד לא עבד לי :(

silverhawk

New member
נשמע מדהים ../images/Emo13.gif

שרשרת התעוררויות כוזבות נחמדה ביותר. אני שמח לראות שלא נלחצת, ולהבא בהחלט לנצל את ההזדמנות ולעשות כל מה שאי פעם חלמת. כמו כן, מומלץ לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. נשמח לראות אותך לוקח חלק פעיל בפורום

למעלה