קיווי הכרובית
New member
חוויה מגניבה(=
טוב רציתי לשתף אותכם במשו מדהים שקרה לי אתמול... הייתי אתמול במרתון כזה של מופעים כדי שנבחר דברים להביא לביצפר (חח ועדת תרבות רולז!) ואחד מהמופעים היה שם "סיפורה של להקת המכשפות" ואמרתי וואלה נשמע בננננזונה, כי שנה שעברה הייתי בכזה של הביטלס וידעתי שכאילו באים אנשים שמספרים על הלהקה ובמצעים שירים שלה בהקשר... אז אני ושחר (זאת שפירסמתי תמונה איתה) מגיעות כולנו בהתלהבות ואת מי אנחנו רואות מולנו?!?!!?!?
יפעת נץ!!! כן כן הבסיסטית של המכפשות! אז היינו קצת בשוק ואז אנחנו רואות גם את המתופפת (ששכחתי איך קוראים לה אבל היא מלכת עולם!
)... בקיצר מה מסתבר!?!? שבאמת שתיהן העלו את המופע הזה שהם מספרות על ענבל
והן צירפו עוד גיטריסטית אבל הן אלה שמבצעות את כל השירים...ובעצם..מצאנו את עצמנו בהופעה של המכשפות!!! וזה הדבר הכי מגניב בעולם כי- המכפשות1 בחיים לא חשבתי על זה אפילו! בקיצר היה מדהים!!!
הן להקה מדהימה אני חייבת לשמוע אותן יותר!
טוב רציתי לשתף אותכם במשו מדהים שקרה לי אתמול... הייתי אתמול במרתון כזה של מופעים כדי שנבחר דברים להביא לביצפר (חח ועדת תרבות רולז!) ואחד מהמופעים היה שם "סיפורה של להקת המכשפות" ואמרתי וואלה נשמע בננננזונה, כי שנה שעברה הייתי בכזה של הביטלס וידעתי שכאילו באים אנשים שמספרים על הלהקה ובמצעים שירים שלה בהקשר... אז אני ושחר (זאת שפירסמתי תמונה איתה) מגיעות כולנו בהתלהבות ואת מי אנחנו רואות מולנו?!?!!?!?