חוויה מגניבה(=

חוויה מגניבה(=

טוב רציתי לשתף אותכם במשו מדהים שקרה לי אתמול... הייתי אתמול במרתון כזה של מופעים כדי שנבחר דברים להביא לביצפר (חח ועדת תרבות רולז!) ואחד מהמופעים היה שם "סיפורה של להקת המכשפות" ואמרתי וואלה נשמע בננננזונה, כי שנה שעברה הייתי בכזה של הביטלס וידעתי שכאילו באים אנשים שמספרים על הלהקה ובמצעים שירים שלה בהקשר... אז אני ושחר (זאת שפירסמתי תמונה איתה) מגיעות כולנו בהתלהבות ואת מי אנחנו רואות מולנו?!?!!?!?
יפעת נץ!!! כן כן הבסיסטית של המכפשות! אז היינו קצת בשוק ואז אנחנו רואות גם את המתופפת (ששכחתי איך קוראים לה אבל היא מלכת עולם!
)... בקיצר מה מסתבר!?!? שבאמת שתיהן העלו את המופע הזה שהם מספרות על ענבל
והן צירפו עוד גיטריסטית אבל הן אלה שמבצעות את כל השירים...ובעצם..מצאנו את עצמנו בהופעה של המכשפות!!! וזה הדבר הכי מגניב בעולם כי- המכפשות1 בחיים לא חשבתי על זה אפילו! בקיצר היה מדהים!!!
הן להקה מדהימה אני חייבת לשמוע אותן יותר!

N E Z E K

New member
ווווווווואווווווווווווווווווווווו

למתופפת קוראים יעל כהן :) וואוווו אני ממש בשוק!! בתור אחת שסוגדת ללהקה הזאת! זאת אחת הלהקות שאני בהחלט הכי אוהבת! :) ענבל היתה פשוט מדהימה! :) וואי... גילי איזה כייייףףףף לךךךךך!!!!! מקווה שנהנת!! מה עוד היה שם??? תספריי!! :)

למתופפת קוראים יעל כהן../images/Emo29.gif

איזה כיףףףף! יווו חלום משו.... שמחה שנהנת.....
המכשפות זו להקה מדהימה בהחלט.... כן, מומלץ ביותר... אל את יודעת... לא להוריד... לקנות

ברור!!! אני תמיד קונה! כשיש כסף..

כאיול בכל מקרה אני לא מורידה...אני קונה דיסקים מקוריים(= זה אחד הדברים הכי חשובים לי בעולם! ובאמת היה מדהים, ויעל כהן (תודה על התזכורת) היא מלכהההההההההההה תמיד אהבתי אותן אבל כאיול בקטנה..היה ממש מעולה הם שרו ד העונג הבא וציפור (איזה שיר מדהים!!!!!!!!!) וכנרת וכל מיני ממש יפה(=

למעלה