חוויה טכנולוגית

• פותח הנושא Tokyo
  • פורסם בתאריך

Tokyo

New member
חוויה טכנולוגית

לכריסמט קיבלתי מכשיר מינידיסק שאת כל השירים שמורידים מהמחשב ניתן להוריד ישירות למינידיסק. תוך שעה הכנתי לי מצבור של דיסקים מכל הסוגים מישראלי טכנו ים תיכוני ומה לא.... מה עוד שאת המיני מחברים למערכת בבית והנה לכם מוסיקה מכל הגוונים בפול ווליום וכל זה מבלי לצאת מפתח הדלת. מה אני אומר לכם בעצם מי שחובב מוסיקה ומשעממם לו ברכבת לפעמים רוצו לקנות את ה- NET MD זה להיט... אחחחח יפן יפן

MARMELAD

New member
נפלאות הטכנולוגיה...

זה מדהים. אפשר היום לעשות הכל מהמחשב! אני היום השתמשתי בפעם הראשונה בנטמיטינג עם מנהלת הפורום הנכבדה גפן.. ואני חייב לאמר שנדהמתי! אשכרה ראיתי אותה בלייב... מי היה מאמין שאפשר לעשות כאלו דברים? איזה כיף שאנחנו חיים בתקופה הזאת..

Gefen

New member
ועוד בעניין מפגש הפסגה...

בנטמיטינג...בין המרמלד לגפן. מרלמלדון ישב לו עליז, עירני וטוב לב בבוקרו של יום חדש..בקפה אינטרנט.. גפן היתה כבר כמעט מעולפת, עייפה בשעה מאוד מאוחרת של הלילה עם פיג´מה בצבע וורוד, טרוטת עיניים ובטי שירט מסמורטטת.. חחהחחה.....ורצו שם קטעים... מרמלד נתבקש לעשות סיבוב קצר מול המצלמה.. וגפן נהנתה גם מהמבוכה וגם מהסטריפטיז.(בלבוש מלא כמובן!!!) ובפעם הבאה אני מקווה גם לזכות ולשמוע את קולו המתוק של מרמלדה.. גפן

fantom

New member
ומה אנחנו עשינו????../images/Emo47.gif

לספר גפנונה????

Gefen

New member
../images/Emo6.gif יותר נכון...

פנטום גירה אותי עם תיאורי העוף בשום והירקות המוקפצים שהכין... אני רק הזלתי ריק...

MARMELAD

New member
ולשם הסרת הספק

מרמלד נתבקש לעשות סיבוב קצר מול המצלמה אבל סירב בטענה שהוא לא מוכן לעשות לעצמו בושות באמצע קפה אינטרנט מה שכן - גפנונה - אחלא טריינינגים יש לך. רואים שאת ישראלית

למעלה