חוויה חוץ גופית

AlienSpirit

New member
חוויה חוץ גופית

נושא החיים אחרי המוות ו- "העולם הבא" באופן כללי תמיד עניין אותי מאז הילדות. אולי בגלל שאז האיתי עד להתגלמויות רבות ומשונות שאולי ניתן לקטלג כ- "רוחות רפאים" גם אם כיום אינני בטוח מה מקורם. בכל אופן, בגלל העניין הרב בנושא יצא לי לקרא ספרים רבים חלקם אמינים וחלקם די שטחים. היום לקחתי מהספריה שלי הספר של ד"ר ריימונד מודאי "חיים אחרי החיים" (1975 Life after life, Raymond Moody). הספר נכתב ע"י רופא שנתקל במקרים של כמעט מוות או מוות קלינית עם תחייה והסיפורים של האנשים שחוו זאת. את הספר קראתי לראשונה למעשה לפני שנים רבות אבל מכוון שלאחרונה עיבדתי יקירים הנושא עלה שוב והיה לי צורך לקרא את הסיפורים שוב. נדהמתי לגלות פרטים של החוויות האלה שתאמו חוויות שלי למרות שלעולם לא הייתי קרוב למוות. לפני כמה שנים קרה לי פעמים רבות שהרגשתי מן ניתוק מן הגוף. תמיד תוך שינה. זה היה באזור של דימדומים כי הייתי ער לסביבה אבל הגוף כאילו המשיך לישון. לא יכולתי לעזיז איברים הייתי משותק אבל בהכרה. מה שהיה משוטף לחוויות אלה לחוויות שחשו אנשים של כמעט מוות היה רעש של זימזום מאוד לא נעים כאשר זה קרה לי. בספר מתואר רעש כזימזום לא נעים שכנראה מתרחש בעת ההתנתקות מן הגוף. בתיאורים הרעש חולף אבל אצלי היה נשאר, כלומר היה בא ואולך. כנראה בגלל שפשוט לא עברתי "לצד השני" ונשארתי במצב שבין שליטה על הגוף (כי בכול זאת לא הרגשתי שיצאתי ממנו) לתהליך של התנתקות. המקרים האלה קרו לי הרבה וכמו שהיה בא, כך היה אולך והאיתי חוזר לשליטה מלאה ומתאורר לגמרי. זה לא היה נעים לי כי הייתי במצב של חוסר שליטה, של תיסכול, הרגשתי שאני כלוא בתוך הגוף וכול משרציתי היה לצאת או להשתחרר מהמצב הזה. הייתי נלחם בתופעה, רציתי לקחת שליטה שוב אבל בדרך כלל ללא הצלחה ואז הייתי מתעייף ומוותר בידיע או הרגשה שייתכן שפירוש הדבר הוא מוות. אבל תמיד חזרתי לעצמי והתאוררתי. כמובן.

שתי אפשרויות..

או שקרה לך מצב של נידמה,דיברו על זה פה הרבה פעמים או שזה באמת אמיתי ובמיקרה הזה תסיק את המסקנות שלך ותחשוב מה אתה יכול להפיק מזה במובן הרוחני. שלך חנה גונן

AlienSpirit

New member
מה הכוונה בנדמה?

מה שקרה, קרה. זה לא חלומות או המצאות. אני מפרש את מה שקרה כפי שכבר כתבתי

HUhybrid

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif לא אתפלא...

אם אגלה ש-
-ים ושאר ישויות ממערכתו חומר נוספות בקשר איתך. רק חשוב לדעת את זכויותיך, ולדעת את אשר אתה מבקש ליצור עימו קשר. כן, מה שקרה לך ניתן להגדיר כמוות מסויים. זה בעצם מוות זמני. באופן כללי, יש הערכה לא רעה, המתבססת על כתובים רבים, ביניהם הקבלה היהודית ואפילו מחקרים נוירולוגיים, כי רק לאחר שהמטריצה הנפשית עוזבת את המימד השלישי ליותר מ- 48 שעות, זוהי כבר נקודת אל-חזור, ולא ניתן לחזור עוד לגוף הפיזי שלך. המקרה שתיארת עם רעש הזמזום אכן מאפיין התנתקות ממערתכ החומר המוכרת לנו, ומעבר למערכת אחרת של חומר (ספקטרום אחר של תהודות הגלים במרחב). לעיתים זה יכול להיות מלווה גם ברעדים קלים במקומות אלו ואחרים של הגוף או דגדוגים (בעיקר באזורי מרכזי האנרגיה של הגוף), וכמו-כן, כשזה תלוי במצב ההכרה שלך, ניתן להרגיש את החזרה או את היציאה מהגוף (כשחוזרים, לרוב זה קורה באיטיות הדרגתית, ותהחושה היא כאילו אתה נבלע או שוקע בתוך משהו צפיגי, כמו טרמפולינה (הממממ כן, זה בעצם התחושה הראשונית עם הגוף הפיזי הגס שלנו
). לעיתם בחזרה או\ו ביציאה נוצרים הפרשי לחצים בין הגופים שלך אם התהליך נעשה בצורה קצת חפיפה או מהירה או פתאומית מדי. כתוצאה מכך עשויים להרגיש שחרור ואקון לאחרמכן דרך האוזניים, הנחיריים או ה... (אתה יודע...
) זה משתנה אצל כל אחד ואחד. אצלי זה בעיקר קורה עם האוזניים. לגבי חוצנים, הם בעיקר עושים זאת כשמדובר בצורך טיפול בך, לרוב רפואי. אז השיטה הנפוצה שלהם, כל תרבות חוצנית ודרכיה, היא להמיר את מערתכ הגופים שלך ולעבוד עליה במימד אחר או מקביל, ואז להשיב בחזרה. התוצאה לעיתים היא בלבול של עצמך עם הזמנים. אתה עשוי לחוש שהזמן עבר מהר במשך אותה חוויה, וזה בשל הסיבה הפשוטה כי במימדים אחרים חוקי הזמן משתנים. ככל שהחומר מעודן יותר (תנודות הגלים גבוהות יותר), כך הזמן "רץ" מהר יותר. אם יש שאלות, אשמח לענות כמיטב יכולתי והבנתי. לילה נעים

AlienSpirit

New member
ובכן...

לא ידוע לי שאני בקשר עם חייזרים (וגם לא בטוח שהם קיימים) בגלל העובדה שלא ראיתי או הרגשתי אותם לעולם. זה לא אומר שהם לא קיימים וזה לא מרמז מה דעתי בנושא, אני רק אומר שבמודע אני לא בקשר אם יצור חוצוני או אחר שאינו יצור שחיי על כדור הארץ (איתם יש לי קשר ולא תמיד מוצלח
) בנוסף,מבחינה מדעית לא קיבלתי הוכחות לקיומם. בכל אופן תודה על הפירוש שנתת לחוויה שסיפרתי. אשמח לדעת מה המקור למידע הנ"ל שברשותך וכן מה אתה מתכוון כשאתה אומר "שאצלך זכך".

HUhybrid

New member
אתה מאמין במלאכים? בישויות תבוניות

נוספות פרט לאדם? אם לא, אז לא היית מגיע לכל הנושא הזה בכלל, לא היית פותח וקורא בספרים שקשורים בכך, וכו'. 1. לגבי הוכחות מדעיות, זה קונפליקט די לעוס, ושוב אדגיש בכל זאת כי האדם ניסח לו במרוצת ההסטוריה תורות יישומיות המסתמכות על חוקים והגדרות, שאלו מסתמכים על אקסיומות. לא ניתן לומר שהכל לא נכון, וכמו-כן גם מה נקבע בדיקו כנכון ומה לא- זו גם בעייה, אבל יש לזכור שהמדע האנושי אינו אוניברסלי, והוא נכון לכל מיני מקרים (מודלים) מסויימים, לכן לעולם לא תוכל לקבל הוכחה מדעית לכל תופעה שנראית על-טבעית, לפחות לא בקלות, אבל כן יש גישורים מדעיים עם נושאים שכאלו, כמו בתחום המטא-פיזיקה (גוף, נפש, רוח, נשמה- עולם המטריצות המודעתיות) שנקשרים אליו, החל מנוירולוגיה וכלה בפסיכולוגיה קלינית. המדע אינו דברי אלוהים חיים, כמובן. כמו-כן, הגדר לי מהו "מדע". זה יהיה נחמד. 2. המידע שעליו אני מסתך בא ממקורות ידע רבים, עתיקים וחדשים, הצלבות מידע ובראש ובראשונה- ע"ס חוויות אישיות משלי. אני כאן כדי לשתף ולהשתתף. 3. "אצלך זכך"? לא הבנתי למה אתה מתכוון. יום נעים

HUhybrid

New member
אצלי זה כך, אמרת. הבנתי...

התייחסת לנושא הואקום שהעליתי? זה נקשר גם במקום הכניסה של הנשמה לגוף. אני לא משמ בקיא ברזי כל זה, לכן אימנע מלנסות לתת לזה הסבר מפורט. מה שכן התכוונתי לומר, שאצלי זה באוזניים, בעיקר באוזן שמאל, כשגורם ממערכת חומר זרה מנסה לתקשר איתי או כשאני יוצא מהגוף הפיזי (וכשאני אומר "אני", אני מתכוון לגופים מטא-פיזיים מסויימים, שנקראים באופן כללי המערכת האסטרלית). יש תחושה של שחרור לחץ מהאוזן. אצלך זה אולי אחרת (פה, נחיריים, פי הטבעת), התכוונתי לומר, כמו למשל מהנחיריים. אני חושב שרוב האנשים מרגישים בכך רק לעיתים רחוקות, ושוב- זה קשור בתנאים שקדמו ליציאה מהגוף. אם יש קפיצה פתאומית וחדה בתדירות תנודות גלי המוח, למשל, יכול להיווצר הפרש לחצים גדול ופתאומי בין הגופים, שדורש איזון. המוח הפיזי הרגיל שלנו כפילטר, שמסנן כל מה שנחשב כזר לנו, ולכן צריך להתגבר על זה.

HUhybrid

New member
עוד משו לגבי חוויה חוץ-גופית

זה יכול גם לקרות שלא רק במצב שינה, אלא אפילו במצבים "עירניים" יותר של הפעילות הרגילה של המוח הפיזי שלנו (10 עד 15 אחוזים של ניצול ביומיום), בטווחי תדירות שונים של גלי המוח.

AlienSpirit

New member
אני לא פוסל

כלום, אבל אני נזער מלהגדיר "אותם" כמלאכים או חייזרים וזאת בגלל העובדה שינני יודע מה מקורם וטבעם אם בכלל. זה מתקשר לגבי ההגדרה של "מדע". כאשר אני מדבר על הוכחות מדעיות הכוונה היא למצב או תבנית מוחשית שניתן לבצע ניסוי ולקבל תוצאות גם מוחשיות. אני יודע שזה נשמע "חומרי" מידי אבל לצערי זהו העולם בו אנו חיים. ייתכן שבאמת יש עולמות אחרים בממדים/תדרים אחרים פיזים או לא וייתכן שבאמת לאחר המוות אנו עוברים למצב כזה אבל זאת לא ניתן להוכיח. לגביי, עברתי כמה חוויות שמצביות על קיום מעבר לגוף אבל לא חוויות חד משמעיות כאלה שאני יכול לקבוע בבירור שיש קיום לאחר המוות. כנ"ל לגבי "אישויות אחרות" חוץ ארציות לפי היגיון שלי אני מצפה למצוא כאלה והרבה אבל לא פגשתי ואין לי קשר ומצד שני מבחינה מדעית יש טיעונים שמחזקים את שני הצדדים אבל אין כלום חד משמעי. למרות שיש כאלה שיחלקו על קביעה זו ויגידו שחוסר ימצאותם של חייזרים לאחר שנים רבות של חיפוש (סאטי) הנה אמירה חזקה בזכות אי קיומם כלל. למען האמת קשה להתווכח אם טענה כזו.

HUhybrid

New member
היי חנה, שומדבר לא "נדמה".. ../images/Emo24.gif

הכל אמיתי וחלק מאלוהים, לא?

HUhybrid

New member
וואלה?!

זה גם לא היה מלכתחילה עניין לויכוח, לדעתי. הדדי?

למעלה