חוויה חוץ גופית?

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

bogz

New member
חוויה חוץ גופית?

אני שומע המון פעמים את המונח הזה, זה והקרנה אסטרלית, והגעתי למסקנה שאין לי מושג מה זה. מישהו יכול לעזור?

Variety

New member
תגובה

חוויה חוץ גופנית, או בשם אחר, הקרנה אסטרלית זה הזזת נק´ המודעות שלנו אל מחוץ לגוף. חלק מאמינים שזו הנשמה או הנפש שלנו שאנו מוצאים, ועוברים למימד גבוהה יותר. מימד קרוב למימד שלנו. אנו יכולים לנוע לכל מקום באפס זמן, או לזמנים שונים בעבר או לראות אפשרויות שונות בעתיד. חלק מאמינים כי החוויה היא רק חלום, וחלק מאמינים כי אנו באמת יוצאים מהגוף הפיסי שלנו אל העולם הזה. יש לנושא רבדים רבים מעבר להסבר הקטן שכתבתי, הסברים על דברים מופלאים.

bogz

New member
ואי אפשר לעשות את כל הדברים האלה

בחלום צלול פשוט?

Variety

New member
תגובה

אפשר בחלום צלול לעבור ממקום למקום באפס זמן, ולראות כל מיני מקומות. אך יש המאמינים שהחוויה החוץ גופנית מתרחשת קרוב לעולם הפיסי - ואתה רואה דברים שבאמת מתרחשים, לעומת חלום שזו סביבה פנימית יותר, ולאו דווקא משקפת את המציאות - היא חלום.

LucidGuess

New member
יש הטוענים שזה אמיתי

יש הרבה אנשים שטוענים שחוויה ( או יציאה ) חוץ גופית היא באמת יציאה אמיתית של הנפש שלך ( או "הנשמה" ) מחוץ לגוף, והגוף שאתה רואה שוכב מתחתיך במיטה זה הגוף האמיתי הפיזי שלך, לעומת זאת אני מאמין שזה הכל רק חלום צלול וגם הגוף ששוכב על המיטה שלך הוא חלק מהחלום. Lucid

למעלה