חוויה חדשה...

Rinor

New member
חוויה חדשה...

אני קורא ספר מקסים עכשיו על זן באנגלית - ממליץ לכולם בחום "Not Always So - Practicing the true spirit of zen" בספר, מאסטר סוזוקי ושיחותיו עם תלמידיו, הרצאותיו. היום היה לי גילוי חדש בחיים בהיותי בעוד יום לימודים במכללת אשקלון... הייתי בשיעור אנגלית, כאשר המורה שלנו (אישה מקסימה ואוהבת) הביאה לנו טקסט לקרוא בעוד היא הלכה לטפל בתלמידה אחרת שהיתה חולה. מה שראיתי הפליא אותי - המורה ביצעה ריפוי (Healing) בנערה מול הכיתה.... זו היתה בשבילי תגלית חדשה ומקסימה לדעת שהמורה שלי לאנגלית (אם כי רק לעוד חודש) הינה אישה רוחנית אשר עוסקת בריפוי ופתוחה כל כך...פשוט הקסים את נשמתי. לאחר השיעור נשארתי לדבר איתה וסיפרתי לה בקצרה את מהלך חיי הרוחניים ואת השקפת עולמי כיום, אך ממש בקצרה, הבאתי לה את הכתובת של האתר שלי ושל חברי הטוב (אשר יחד התחלנו ב- 94 במסעינו אשר הוביל אותנו לרוחניות) ואת כתובת הפורום שבו אנחנו מתקשרים עם חברים נוספים מכל רחבי העולם וחולקים חוויות. הכתובות לפניכם, אשמח לשמוע את חוויותיכם בפורום, ואולי תכירו אנשים נוספים חדשים מרחבי העולם...
http://azure.bbboy.net/freespirits - זה הפורום www.chosenones.net - זה האתר שלי ושל חברי אשמח לשמוע תגובותכם אהבה ואור זילברמן ניר...

למעלה