חוויה וילד

tabs2

New member
חוויה וילד

טוב לאחרונה היה לי הרבה חלומות צלולים(נראה לי 4 במשך שבועיים)+כמה ויילדים) כמו שאר החלומות שסיפרתי בפורום כאן כולם נגמרו מיד אחרי בדיקת המציאות אני ממש לא יודע למה ואני לא מוצא דרך לשפר את זה. ראיתי את האתר החדש קראתי אותו מאוד נחמד. פעם סיפרתי כאן על שהיה לי וילד והיה לי גלגולים במיטה. היום היה לי אותו הדבר רק שזה היה הרבה יותר מפחיד אני התעוררתי מחלום ולא הזזתי שום דבר בגוף לא במטרה לעשות וילד אלה במטרה להמשיך לישון פתאום אני מרגיש כאילו הלסת התכתונה זזה חזק שמאלה והלסת העליונה זזה חזק ימינה כאילו הפרצוף שלי מתעוות והם נסגרות חזק על השנייהמתחילים הגלגולים מצד לצד וכל גיולגול אני כאילו שומע את המכשפה בחלק הזה רציתי להעיר את עצמי אבל אמרתי לעצמי שזה יעבור(בכל גילגול למשל יש לי תחושה שאני מסתובב לצד ימין אז תוך כדי המכשפה צועקת חזק בתוך הראש לי)אחרי כמה שניות נראה לי בטעות שהזזתי חלק קטן בגוף אז הכל נעלם אבל היה לי הרגשה כזאת כאילו הגוף שלי מרחף כי לא הזזתי כלום אחרי הווילד הקיצר זה היה נראה לי הויילד הכי ארוך ומפחיד שלי ראיתי שהגיעה בחור חדש אולי אתה תוכל לעזור לי למה החלומות שלי לא נמשכים?(אני אפילו לא מספיק לעשות הגברת צלילות ואני מתעורר.אפשר לאגיד שבדיוק שאני מקבל את התודעה שאני בחלום ישר המח שלי שלוח אות לגוף להתעורר אני חושב שזה ככה ואני לא מתרגש או משהו כי היה לי כבר 11 חלומות וההתחלה שלהם כבר לא כל כך מרגשת אותי למשל חלום שהיה לי שבוע שעבר שאחרי שעשיתי בדיקת מציאות וראיתי שזה חלום זה היה מצחיק אבל פשוט אמרתי לעצמי כזה בראש "הא עוד חלום צלול"וכשניסיתי לזוז התעוררתי) תודה

silverhawk

New member
עניין של אימון וניסיון

כפי שכבר אמרתי לך, התעוררות לאחר קבלת מודעות היא מודעות נפוצה בתחילת הדרך. האם אתה זוכר לבצע בדיקת מציאות ולהשתמש בשיטות להגרת הצלילות לאחר קבלת המודעות (גם אם אתה מתעורר מייד לאחר מכן)? סביר להניח שברגע שהנושא יוטמע אצלך, הכל ישתנה.

tabs2

New member
המשך

כן תמיד אני עושה לאחר מכן בדיקת מציאות "התעוררות לאחר קבלת מודעות היא מודעות נפוצה בתחילת הדרך"-העניין שאני לא בתחילת הדרך וזה מה שמציק "אגברת צלילות"-זכור לי שבחלום האחרון אני הייתי במיטה וכשבאתי לקום(קמתי בעדינות כדי לא להתעורר)אמרתי אני יעשה הגברה ואפילו לא ישר קמתי מהמיטה תכננתי לעצמי את הדרך כדי לא לקום וכשקמתי התעוררתי

makron2

New member
ביצעת מה שהצעתי בעבר?...

לדוגמא שקשורה אליך:הלילה היה לי ויילד שבו הרגשתי שיתוק שבו הרגשתי שהשיניים שלי נשאבות למיטה ובעקבותיהן שאר הגוף נשאב,נשארתי תקוע במצב הזה,דמיינתי מיקום וכלום לא קרה אז חשבתי על מה שאתה אמרת בעבר שאתה נתקע וחשבתי שזה אולי קורה לי אז כרגיל השתמשתי בידיים שלי ע"מ לדחוף את עצמי מהמיטה בכוח והצלחתי לקום לחצלול. האם ביצעת בדיקה לאחר ההתעוררות?או משהו אחר ממה שהמלצנו בעבר?

makron2

New member
פיספסתי...

את הכן שלך לביצוע הבדיקה לאחר ההתעוררות,השאלה השנייה עדיין עומדת בעינה.

tabs2

New member
המשך

אני לא מבין אתה ממש דחפתה את עצמך עם הידיים? עם אני יעשה תנועה הכי קטנה אולי אפילו אזזת אצבע בטעות הכל יעלם לי ואני פשוט יתעורר כאילו לא קרה כלום

makron2

New member
כן...

ממש עם הידיים,צריך לחכות עד אחריי שהתזוזות או שאר התופעות נגמרות ואז יש זמן של שקט שבו אפשר או לדמיין או להשתמש בכוח פיזי של לקום בחדר בחלום. - עקרונית צריך לחכות שתהליך השיתוק ייגמר,תזוזות לפניי יפסיקו את התהליך.

tabs2

New member
המשך

באמת? זה מה שנראה לי קרה לי אחר שהמכשפה צעקה לי באוזן והזיזה אותי נהיה שקט אבל לא שקט של שינה רגילה הגוף שלי הרגיש ריחוף כזה אבל הזזתי את כל הגוף חזק כי חשבתי שלא יצא מזה כלום וכשהזזתי את הגוף התעוררתי היום בבוקר התעוררתי מחלום שוב בזמן שלא הזזתי את הגוף הרגשתי שעוד שנייה אני נכנס לעוד ויילד אבל נזכרתי שהיום אני לבד בבית וקצת פחדתי=) אז זזתי לפני שהתהליך התחיל נראה מה שרמשתה בהודעה למלעה היא התשובה
נקווה לעוד וילד מחר (שמתי לב אבל כשאני מתכנן לעשות וילד למשל אני מתעורר ב-5 בבוקר הוילד לא יעבוד לי מיילד טוב לי יותר אבל אם זה שנ"צ הוילד פועל לי טבעית)

makron2

New member
בפעם הקודמת...

רשמתי לך גם המלצות וחשוב לזכור שצריך לחכות שהתופעות יגמרו לגמריי ואז תוכל להשתמש או בדמיון ואם זה נכשל אז בכוח ומאחר שהשיתוק הושלם אז זה יתבטא בכוח שאתה מפעיל בגוף חלום דמיוני ובסביבת חדר דמיונית.

tabs2

New member
המשך

אצלי מה שקרה לאחר שכל התופעות של תזוזות הפסיקו פשוט הייתי על המיטה בלי שום תזוזות אבל הגוף הרגיש מוזר לא הרגשת שינה רגילה אני אמור להגיעה למצב כזה או לחכות? כי חיכיתי כמה דקות אחר כך (במצב שהגוף כאילו מרחף)ולא קרה כלום אז אמרתי לעצמי בטח הוילד נחשל(לא שהוא הצליח לי אי פעם=))אז פשוט הערתי את עצמי

makron2

New member
בדיוק...

צריך לחכות עד שכל התופעות יפסיקו *לבד ואז מגיע קטע של שקט ורגיעה,אם המעבר לחלום לא קורה לבד אז רצוי קודם לדמיין/לראות מיקום ואם זה נכשל אז להשתמש בידיים או בגוף שלך ע"מ לשחרר את גוף החלום מהמצב התקוע ואז לעשות בדיקה. - אם התעוררת לגמריי זה סימן לזה שהיית עדיין בשיתוק חלקי והיית צריך לחכות עוד או להתמקד ברצון לעבור לחלום כדיי שהוא יהיה שיתוק שלם. "אז פשוט הערתי את עצמי" - במקום זה תתמקד בעצות שנתתי למצבים כאלה. אני מקווה שבפעם הבאה יהיה לך דיווח לגביי הצעדים שבהם נקטת.

tabs2

New member
המשך

תודה אני ינסה להשתמש בעצות האלה לפעם הבאה. חזרתי לישון היום אחרי שהייתי ער שעה(אני לא ער שעה במיוחד לזה יש לי פשוט משהו לעשות בבוקר ואז אני חוזר לישון ומצל את זה בתור וילד)אבל לא הצלחתי להרדם למרות שהלכתי לישון ב-2 בלילה וקמתי ב-7 בבוקר.כנראה הרצון שלי שיהיה לי שוב וילד התמקדתי ברצון הזה ולא הצלחתי להרדם. סתם שאלה:מה ההבדל בין חלום צלול למסע אוסטרלי? אומרים במסע אוסטרלי אתה עושה יציאה חוץ גופנית אבל לא יודעים אם זה חלום צלול ברמה גבואה או באמת מציאות שאתה רק רוח מה הבעיה לחקור את זה פשווט הולכים לחבר ושואלים אותו למשל אם הוא אכל פיצה אתמול בשעה כזאת וכזאת

makron2

New member
תגובה..

"חלום צלול למסע אוסטרלי?" - לדעתי הם זהים,שמתכוונים למסע אסטרלי לדעתי הכוונה היא לויילד - "יציאה חוץ גופנית" - זה בערך מה שהסברתי לך לעשות,כי יש מצב שבו קמים מהמיטה לחדר ואנשים שמאמינים שזה יציאה חוץ גופית יכולים להסתכל על המיטה ולראות את הגוףך שלהם עוד יישן,זה מה שקרה לי בפעם הראשונה אבל בגדול זה קשור למה מצפים שיקרה. " אם הוא אכל פיצה אתמול בשעה כזאת וכזאת" - זה אפשרי אבל אני ייתן דוגמא למה שקרה לי :אני קם בווילד ורואה את הורים שלי במטבח לפעמים וכל זאת שהם בכלל כבר הלכו לעבוד,מסקנה מדובר בדמויות חלום נפרדות. - זה קשור לצפייה של מה שייקרה,המוח בונה תסריטים שונים לאפשרויות עתידיות.

למעלה