חוויה אמיתית

חוויה אמיתית

חשבתי לחרוג מהחלטתי שלא לכתוב כתבות שבח ולהישמע בסגנון "היה מדהים" הנדוש שהפך להיות ביטוי שמשיג את ההיפך מיעדו המקורי ובכל זאת לשבח את ההרקדה האנרגטית של שמעון שוכר ב"העוגן". אכן, הקיבוץ רחוק מאוד (מהמרכז), קשה להגיע באמצע השבוע ובכל זאת..אין הרקדות כאלו. פשוט אין. כזו הרקדה , שאינה משפחתית אלא ההיפך, הרקדה גדולה מאוד, עשרות רקדנים וכולם יודעים לרקוד! ממש יודעים. רואים שהיה להם מדריך מעולה! רפרטואר מאוד מגוון, ועם קהל כזה ברור שאין כמעט הגבלה על הרפרטואר וניתן להרקיד כל מה שרוצים. במיוחד בריקודי המעגל שאני כל כך אוהבת ולצערי במרבית ההרקדות שאני נוכחת בהן אינם מוצלחים במיוחד. שם ריקודי המעגלים התוססים, ריקודי מושיקו היותר קשים (כולל "בוקי דללה" שאתמול סוף סוף כשהתאפשר לי לעקוב אחרי צעדיו הכל כך ברורים ומודגשים של שמעון נראה לי לא רק ריקוד ממש כיפי כמו שהוא נראה תמיד אלא גם לא קשה בכלל) נרקדים בידע ובאנרגיות שלא רואים במקומות אחרים. הרבה מחמאות מגיעות לשמעון שוכר על ההצלחה לבנות הרקדה כזו וקהל רקדנים עם יכולות כל כך גבוהות. מאוד מאוד נהניתי ויש להניח שיהיה יותר קל לי לשכנע את עצמי ש.. נכון, קשה לקום בבוקר לעבודה אבל, מוצדק. ועוד איך!

MIR11

New member
ברוכה הבאה...

להרקדתינו ... כל מילה שאמרת אמת ונכון... כדאי להמשיך במאמץ ולהגיע.

elem and alma22

New member
די.......

אל תזרו לי מלח על הפצעים... זה פשוט מדהים כמה שבחים אני שומעת על ההרקדה הזאת מכל כך הרבה אנשים! מקווה שיצא לי להגיע פעם....

למעלה