חוויה אישית מהיום

• פותח הנושא Luke
  • פורסם בתאריך

Luke

New member
חוויה אישית מהיום

חזרתי מהים והתיישבתי מול המחשב לעבוד, על שני המשחקים הראשונים ויתרתי אבל הטלוויזיה היתה דלוקה בעת המשחק השלישי. הפניתי מבט חטוף אל המסך תוך כדי עבודה ושם אני רואה קבוצה אדומה משחקת בשיטה כל כך מוכרת ואהובה ומשהו בצבע לא התאים לי...ולאחר שתי שניות זה קפץ לי לראש החולצות היו צריכות להיות כתומות....טוטאל פוטבול זה מה שראיתי!! אלא שהשחקנים לא היו הולנדים בהירים גבוהי קומה אלא חבורת קוראנים מלאי תשוקה למשחק שלוחצים בטירוף, חזקים פיסית, מאוד טכניים, משחקים משחק מסירות מהיר ואטרקטיבי כמו הולנד הגדולה שאהבתי, ככה סתם משום מקום קפצה לי לתוך הפרצוץ הקבוצה היחידה שמשחקת כדורגל כמו שהמשחק אמור להיות...אח איזו הנאה איזה כדורגל ..כמובן שתוך כדי המחשחק ראיתי את המאמן והבנתי הכל..זה אותו מאמן שאימן את הולנד המונדיאל הקודם וגם אז הם היו טובים בשתי דרגות משאר הקבוצות... חברים מצאתי אהבה חדשה קוריאה.

מה אמרנו לכם...

אני וידידתי מהרהרת234 ניסינו עוד הרבה לפני המונדיאל להסב את תשומת לבכם לכישוריה האדירים של הנבחרת הקוריאנית, היות ושנינו, מסתבר, בקיאים בקיי-ליג ומודעים לפוטנציאל הכדורגל האדיר שטמון במדינה זו, וכן למטמורפוזה הקיצונית שעבר הכדורגל הקוריאני תחת שרביטו של חוס הידינק. למרות זאת, נתקלנו שנינו בהודעות כעין "אתה חייב להיות מסטול כדי להאמין שדרום קוריאה תצליח במונדיאל" וכיו"ב. היום קיבלנו משהו מהונג מיונג-בו ויו-סאנג צ´ול, אבל שחקן שטרם עלה לשחק הוא צ´וי יונג-סו, שמקביל ברמתו לטובים שבחלוצי העולם. קוריאה יגיעו רחוק במונדיאל הזה, תזכרו מה אמרנו לכם. יש לציין שהרווחתי לא מעט כסף (יחסית לסכומים ב-ווינר) על סמך האהדה והסימפטיה העזה שאני רוכש לקבוצה הזו ולמאמנה.

Luke

New member
אני חוזר בתשובה

לא היה שום מושג לגביהם..אבל אחרי היום....יהיה לי קצת קשה עם בשמות...אבל אני מסתכל על השיטה והשחקנים ..קבוצה מדהימה אולי זה ישמע מוגזם אבל זה אחד המשחקים נכי טובים שראיתי השנה אם לא הטוב שבהם(ואני לא רואה כדורגל ישראלי)

Hartley1

New member
באמת הידינק הזכיר לי כמה חסרה הולנד

ועוד עם כל הקבוצות הארופיאות החלשות שמשחקות שם. פשוט

דן צ

New member
הולנד חסרה ולא יעזור כלום

אז נכון שאולי דרום קוריאה מזכירה אולי במקצת את הולנד , אבל זה לא הדבר האמיתי זאת לא הולנד שכל כך חסרה במונדיאל אבל קבוצות שלא מגיעות לקצה הזרת של היכולת של הולנד כן הגיעו למונדיאל , נסתרות הם דרכי פיפ"א

למעלה