חווווופפפששש :))

פימקי

New member
חווווופפפששש :))

לשבוע דמיינו את עצמכם - לא לקום ב-7 (או בשש וחצי אם אתם אני :)), לא לראות את המורה המעצבנת לאנגלית ואת המורה שממהר עם החומר במתמטיקה והמורה שמרדימה אתכם בשיעורים תנ"ך, לא לאחר את האוטובוס ולנסות למצוא תירוץ משכנע, לא לבזבז הברזות על שיעור ספורט, לא לעשן מאחורי האשכול\הקפיטריה\הספריה, לא לשמוע את הצלצול שמחזיר אתכם לכיתה... חבל שזה נמשך רק שבוע, אה... :)) תכנונים, תוכניות - מה אתם עושים בחופש? שוּטוּ :).

פימקי

New member
טהטהטה :)))

אוקיי בחמישי לא הייתי בבצפר אז התחלתי לעצמי את החופש מוקדם יותר והייתי במסיבה כאמור. היום יש אצלי התנחלות :) מחר אמאבא חוזרים אז בית ושיעורים והכל ראשון שופינג עם אמא שני חנוכה במועדון ומסיבות חניכים שלישי לא ידוע עדיין - אולי בערב מקס ברנר רביעי לא ידוע חמישי-שבת טיול צוות לדרום, 3 ימים בלי מקלחת היר איי קום! :)

../images/Emo121.gifראשון טיול עם המשפחה

שני כניראה ת"א שלישי או חיפה או ת"א רביעי חיפה או זיכרון חמישי-זכרון או חיפה. ליד כולם תוסיפו אולי ירושלים

HeNoOsH

New member
חנוכה חנוכה חג יפה כל כךךךךך =]

היום- לנוח שבת- לנסות לסיים ש.ב, עבודות וכל זה...להוריד מהלחץ של זה.. ראשון- אממ כנראה יוצאת עם חברות סתם להסתובב בערב.. שני- ^^ נמצא כבר משהו לעשות.. שלישי- מקווה שאני אהיה במסיבה של RC =] רביעי- פסטיגל עם אחותי :] חמישי- מקווה שאני אגיע למפגש שישי- נמצא משהו.. שבת- ^ חנוכה שמחח :]

Infinity AL

New member
אממ../images/Emo20.gif../images/Emo221.gif

יום ראשון- עובדת יום שני- שיעור נהיגה בבוקר, אחה"צ סנטר עם חברות, לחפש מתנה לחברה אחרת
שלישי- עובדת רביעי- עובדת חמישי- עובדת רק חצי יום, אח"כ הולכת לישון אצל אחותי בחיפה שישי- אני ואחותי מחפשות מתנה ליומולדת שלי, אחה"צ ובטח נצא לאנשהו בערב עם החברים שבת- ללמוד לספרות זהו, איזה חופש קצרצר

חופששששש../images/Emo80.gif

איזה כיף:) ראשון-לומדת לבגרות חורף בספרות, עבודות חופש.. שני-כנ"ל+מתמטיקה+היסטוריה שלישי-יומולדת עברי, RC קולה עם חברים:) רביעי-כל לימודיי[ויש ככ הרבה..]+ערב בנות לחניכות חמישי-מפגשי פורום וכדו'-ת"א. שישישבת-עד אז.... מה שכיף זה, שישר אחרי חנוכה יש לי 3 ימים טיול שנתי ועוד יום חופש ואני לא הולכת . אז חופשת חנוכה שלי מתארכת ב4 ימים! :)

gorck

New member
קמים כל יום ב5 וחצי....

לראות את הזריחה ולהכין א.בוקר בטיול....

חג שמח!!!!../images/Emo137.gif../images/Emo103.gif

חופש אההה??? ראשון
בבוקר לעשות עבודות בצפר, שיעורים וכאלה...בערב מופע סטאנד-אפ בפ"ת {מישהו בא????}אולי יש גם קיקבוקס שני
בעיקרון יום חופשי כזה..נראה מה נעשה בטח אפגש עם החברה.. שלישי
יום כיף עם אמא וחברה טובה {ואמא של החברה} יום כיף משפחתי כזה
-->יהיו בגדים חדשים..
רביעי
השלמת שיעורים וכאלה...אולי לטייל קצת..נראה חמישי
ת"א...מפגש פורום...
{מקווה לבוא} סופ"ש
כמו כל סופ"ש

hadarh111

New member
אמממ

שבת.. אחותי פה עם האחינית בת ה3 ו האחינים התאומים בני החודשיים לארוחת שבת בני הדודים החילונים באו.. במוצ"ש לראות את הידיד שחזר מהצבא(גרר הגעגועים) ויותר מאוחר לחגוג יומולדת לחברה יום ראשון ללכת להצגה עם האחינית ולהעביר את היום בבית איתה ועום המשפוחה שני לא סגור עדיין משאירה לי יום בילוי שלישי עד שישי בבוקר באילת שבת או אצל הדוד או אצל סבתאא:)

Black Balloon

New member
כלום.

אחיינית שלי החליטה שהיא מתנחלת כאן למשך כל השבוע. וויי... נהרסו התוכניות (בעצם גם ככה הן היו נהרסות) ולהתכונן למתמטיקה אוף. חנוכה זה כזה חג.. אמ... בומבסטי. בלע, נו אתם לאר תבינו אותי. אני רוצה בצפר. *נסקלת*

תכניות לחופש ../images/Emo138.gif

מחר בבוקר יש לי מבחן במ"ת (מועד ב'), אז היום אפשר לומר שלמדתי אליו. חוץ מזה אין לי תכניות של ממש בסקדואל- רק דבר אחד ברור לי וזה שאני מתכוון גם להנות מהחופשה והבטלה בין כל המחויבויות שקשורות בלימודים (הפעם אני מקווה שהבטלה תבוא אחרי שסיימתי עם הלימודים, ולא לפני זה- כמו שזה קורה בד"כ, ואז כלום לא מוכן). מבחינת לימודים יש לי עבודות בביולוגיה ובהיסטוריה, ללמוד למבחן בהיסטוריה שיתקיים אחרי החופשה ולהכין המון שיעורי בית במ"ת...

למעלה