חוה ממוחשבת

ariel10

New member
חוה ממוחשבת

שלום רציתי לדעת באיזו חווה ניהול השיעורים והתלמידים היא ממוחשבת? או שהכל בכרטסת ידנית

שלי לא....

אבל אני בטוחה שיש לפחות חווה אחת בארץ שעובדת ככה... אם אני טועה תתקנו אותי!.....

אצלנו זה על לוח לבן כזה

עם מקום לרכיבות, לעבודות, לתורניות שבת ולתורניות האכלות בוקר

אצלנו זה ממוחשב.. יש אצלנו.........

2 מחשבים שבהם יש תוכנות מיוחדות שמיועדות לכך... והן מכילות בפנים את המספר קורסים שנשארו לתלמיד.. ויש כזו תוכנה מיוחדת שמדפיסה רשימה שבה כתוב את שם המדריך ובאיזה שעות הוא עושה שעורים באותו יום ובכל שעה יש שעורים אז כותבים ליד כל תלמיד שרוכב אצל המדריך הזה את הסוס שהוא רוכב עליו.. קצת מסובך להבנה אבל אני יכולה לצלם ביום שני ולשים תמונה של איך זה נראה בפורום... ועל חלק מהאורוות כתוב מה צריכים לשים לסוס לאכול... ויש מישהו שמחלק לסוסים אוכל 3 פעמים ביום..

וואלה... יש...

עד לפני ארבעה חודשים בערך היו שתי חברות שסיפקו תוכנות לניהול חוות. לשתי התוכנות היו כה וכמה בעיות בטיפול בנושאים מסויימים כמו למשל רכיבה טיפולית, טיפול מקיף יותר במדריכים ועוד כמה וכמה נושאים. עמיתי למקצוע ואני החלטנו לקחת את שתי התוכנות לתקן, לשפר ולכסות על החוסרים ההם. גרסת הבטא רצה כיום בשלוש חוות ובקרוב תצא התוכנה לשוק. התוכנה כוללת (כמעט) הכל, החל מתזונה, תילוע, פרזול, מדדי מאמץ לסוס ועד חישוב משכורות למדריכים, סידור מערכת שעות לרוכבים/מדריכים/סוסים. אממממ... אני חושב שזהו...

בחווה שלנו יש כזה דבר... והכול....

ממוחשב כאילו... כל השעורים, לדעתי גם המשכורות.. לא בטוחה!, טיפולית כמה כל מדריך עובד.. אםם אם אתה קובע שעור אז במחשב כתוב לך רשימה של המדריכים בחווה ואתה בוחר את המדריך...

ג-ד-ו-ל תשאלו את המנהל

של האורווה מאיפה הוא השיג את זה וכמה זה עולה אנחנו חייהים כזה אולי אני אגיד למדריך שלי על זה

מרים את הכפפה ../images/Emo45.gif

לכל אותם חברי פורום הסוסים, שבחוות שלהם אין שום תוכנה, יוכלו לקבל את גרסת הלייט של התוכנה. ז"א שבתוכנה יהיו האפשרויות של ניהול לו"ז השיעורים, הרוכבים והמדריכים. (במקרה הנ"ל גם הסוסים שמשתתפים בשיעורים).

למעלה