חודש

E K O

New member
חודש

בערך חודש מצבו של הפורום הזה הוא כמו של פורום חדש, כמה שרשורים אקראיים כל כמה ימים וזהו, אני אישית רגיל כאן לשרשורים מעניינים, גיוון דעות והשתתפות פעילה.... אז הנה ניסיון קטן - חודש אף אחד לא כותב פה כמעט, אז אני מניח שיש לכולם הרבה דברים חדשים לספר, נכון?
אז תספרו כמה דברים שקרו לכם בחודש האחרון, או דבר אחד [וכדאי שהוא יהיה ממש טוב
], תראו שאתם -חיים ונושמים-....

אני לא יודעת מה לספר...

סתם היו כל מיני אירועים משפחתיים... לבת דודה של אבא שלי נולדה בת אז היה בריתה באשקלון פלוס בר מצווה היה ממש יפה=) אחרי זה נוביי גוד שהיה לא יותר מנחמד... שבוע שעבר חגגנו לאימא שלי יום הולדת והיה נחמד היה הרבה אורחים=) וביום שלישי היה יום הולדת לדודה שלי... וזהו שום דבר מיוחד.... ועכשיו תמונה חדשה שלי מיום שלישי=)

Janem

New member
דווקא עכשיו אתה שואל? חחח

לא יודע... החודש האחרון היה לא יבש מבחינת מזג אוויר ומאד יבש ולא משמח ביום יום, אז תכלס אין מה לספר. לא יודע מה עם כל השאר ככה זה אצלי, אולי כולם שותקים כי התקופה מעצבנת (יש מצב?)

SpyKid

New member
וואי, בדיוק תזמון מתאים ../images/Emo3.gif

אתמול בערב חזרתי מהטיול השנתי, והיה ממש כייייייייף!
ביום הראשון [שהוא יום שני] התחלנו בנסיעה לאילת ואז היה מסלול די קצר, [אבל הנופים כ"כ יפייייים] ואז המשכנו לאילת [בזמן שנסענו הייתה שקיעה מדהימה!!! אבל לא יכולתי לצלם אותה כי נסענו [למרות שזו לא הייתה סיבה טובה: ביום למחרת צילמתי נוף מהאוטובוס והעובדה שהחלונות לא היו הכי נקיים לא הפריעה לכך שהתמונה יצאה טוב]] והגענו לאכסניה. אחרי ארוחת הערב היה לנו ערב הסתובבות חופשי באילת, ויצאנו בקבוצה של 12 אנשים לכוון הטיילת. כעבור זמן קצר הקבוצה התחילה להתפצל לקבוצות קטנות יותר [קשה ל-12 אנשים ללכת באותו קצב ולאותו כוון
], ולבסוף נשארנו אני ו-3 ידידים שלי. אחרי שטיילנו בטיילת הלוך וחזור החלטנו להכנס לקניון, ולאחר שנמאס להסתובב גם שם מישהו העלה את הרעיון לעבוד על כל מיני מוכרים בעמדות האלה באמצע הקומות ולתעד את זה בוידאו ב"מצלמה ניסתרת" [לי הייתה מצלמה]. העניין לא ממש הלך כי הם כל הזמן התחילו לצחוק באמצע וגם המצלמה לא ממש הייתה נסתרת כי אחרת לא היו שומעים את מה שהם אומרים, אבל בהחלט היה משעשע
ביום השני היה עוד מסלול נחמד, ובערב, לאחרת שחזרנו מהטיילת [ששם קנינו מספר מזכרות נחמדות] הייתה פעילות ערב כלשהי שלא יצא לנו לברר מהי כיוון שהעדפנו להישאר בחדר ושם שיחקנו קלפים, עשינו שטויות וצילמנו תמונות ו-וידאו [
]. באותו ערב [או לילה ליתר דיוק] כמעט כולם בשכבה שתו [אנחנו לא :) ], חלקם בצורה מוגזמת שכן אחד משלושת השיכורים שנתפסו נשכב בשלב כלשהו על הכביש, ואז רכזת השכבה החליטה לשלוח את כל השכבה הביתה. אלא שההחלטה לא הוצאה אל הפועל, למרות המבול שירד באותו לילה [אמרו לנו שזה השתווה לכמות המשקעים השנתית באילת
] ולמחרת יצאנו לעוד מסלול [מקוצר בגלל הגשם]. בלילה האחרון לא ישנו באכסניה אלא במאהל בדואי בממשית [האוהלים היו ממש נחמדים. וגם האוכל..!
]. ליתר דיוק "ישנו", כי עד בערך 2-3 הסתובבנו בחוץ\שיחקנו תופסת\שיחקנו קלפים באוהל של הבנים\ניהלנו [ליתר דיוק חלקנו] שיחות ממושכות וכו' וכו', ואז היה די קשה להירדם בגלל האנשים שישבו וניגנו על גיטרה\שרו באוהל
, ובאוהל של הבנים, בנוסף לכך, היו כל מיני בלאגנים שנודע לי עליהם בבוקר למחרת
. ביום האחרון היה עוד מסלול קצרצר ואז נסיעה ממושכת מאוווווד חזרה לחיפה
[אחרי הלילה האחרון כולם היו "קצת" עייפים והתנהגו כמו זומבים], ובאוטובוס היה די קשה להירדם משום מה. זהו

בלאט נראה לי כול העולם היה שמה

כשהיה בטיול שנתי באילת. אני קפאתי שמה מקור והאוכל היה מגעיל. בלאט.

SpyKid

New member
מה??????

האוכל היה מצויין!!
בקשר לקור - יש אמת בדברייך. אבל עדיין היה כיף. בבוקר התעוררתי וגיליתי שהדלת של האוהל שהייתה בלילה נעלמה כלא הייתה
מסתבר שסגרו את הפתח הזה כדי לשמור על החום בפנים.

Janem

New member
מה זה משנה?

אני וחברים שלי סתם הסתובבנו במלונות כל הלילה... ניסינו לתפוס תיירות משבדיה... ואוכל קנינו. אח נוסטלג'י...

SpyKid

New member
כל הכבודדד!!!!!!!

לנו יש מתכונת ביום רביעי הקרוב

the freaky girl

New member
המממ..

עובדת, לומדת, יוצאת, עובדת, לומדת, יוצאת..... כרגיל...:] נ.ב. היום אני ואדיק 11 חודשים.. עוד חודש שנה...:) נ.נ.ב אני עכשיו אצל אדיק...

למעלה