חודש פברואר תם

sok777

New member
חודש פברואר תם

כנראה שקהילת האנשים שאוהבים מוזיקה איכותית בארץ באמת קטנה מאוד. גם אתם שאני מעריך אתכם כאנשים ממש איכותיים זונחים את הפורום .. מאכזב קצת, אני לא לוקח את זה אישית בכלל, זה החלטה של כל אחד לעצמו זה פשוט חבל לי. כי אואזיס להקה ענקית ושווה המון התעניינות. אפילו אחד חלקי מיליון ממה שקורה באי הבריטי מגיע להם. אני סה"כ, בתור מנהל, משתדל לבוא לקראתכם, מעלה חדשות כמה פעמים בשבוע, מנסה ליזום פעילויות, דיונים, שיחות, להעלות שאלות ונושאים וכד' אבל ללא כ"כ הצלחה ב3 חודשים האחרונים. אולי האהבה שלכם כלפי אואזיס לא כזאת גדולה שתרצו לדבר עליהם פה ושם, אני לא יודע. לי אישית חבל, אבל זה כל אחד לעצמו. מצדי אם זה ככה אפשר לסגור את הפורום. יהיה לי הכי חבל שבעולם, אבל אני חושב שאני עושה הכל כדי שיהיה כאן מגניב וכיף וזה לא תלוי רק בי אלא גם בכם הגולשים. אז לאלו שעוד כן יש להם כבוד לפורום הזה ונכנסים מדי פעם, תגידו מה דעתכם. אולי פשוט נסגור את הפורום. שוב, זה יהיה הכי חבל שבעולם כי הלהקה הזאת מהלהקות הטובות אי פעם בעולם (!!) ומגיע להם יותר מפורום אחד טוב, אבל אם הפורום כ"כ יבש ולאנשים לא מעניין ואין להם מה לחפש פה, אז כנראה זה סימן שצריך לסגור את הפורום. חבל שאין מספיק אנשים איכותיים וטובים בארץ שבאמת אוהבים מוזיקה איכותית כמו אואזיס .. כרגע אני מרגיש אחד מהיחידים שמכירים את אואזיס ומעריכים אותם בזכות מי ומה שהם.

oasisforever

New member
צודק בכל מילה..

אבל אני חושב שלסגור כרגע פורום כזה אסור בהחלט. זה שכרגע ממש יבש פה וגם אני ממש מבואס מזה לא אומר שלא יחזרו התקופות שהפורום היה מפוצץ..עוד שלא עוד כלכך הרבה זמן הלהקה מוציאה אלבום. אני באמת לא יודע איפה כל האנשים נעלמו זה חבל מאוד. למרות הכל אין סיבה שלא יהיה פורום בכלל למעט שמוכנים לדבר על הלהקה המדהימה הזאת ואני בטוח שיש קצת יותר ממעט אנשים שמעריצים את הלהקה. אז כרגע עדיף להשאיר אותו כמו שהוא כי גרוע מזה לא יהיה ובוא נקווה שיחזור להיות כמו פעם כי הלהקה באמת חשובה.

SHIR04

New member
אמ....

הייתה תקופה שבאמת אני העלתי לפה כתבות, כמוך. אבל הבעיה הייתה שלא הגיבו. וזה לא שעכשיו אואזיס לא מעניינים אותי, זה לגמרי ההפך. פשוט התחלתי פחות לכתוב פה. ואני מתעדכנת כל יום בעצמי וקוראת עליהם את הכתבות. אולי בעצמי הזנחתי את הפורום, מכיוון שאני פחות במחשב. אבל אני מוכנה לקחת חלק בשיפור שלו. לסגור את הפורום זאת תהיה הדרך הכי קלה. והעבודה הקשה היא זאת שהכי משתלמת וטובה. אז אולי כדאי לתת עוד צ'אנס. אני באמת רואה שלך בתור מנהל עדיין אכפת. יש מנהלים שנכנסים לפורום שהם מנהלים כל שבוע או כמה ימים, וזה מה שחבל. אבל המצב פה הוא לא כזה. ככה שהויתור על הפורום לא נראה לי יהיה חכם לעשות. מצד שני אני שמחה שכתבת את ההודעה הזאת. אולי היא תעיר פה כמה אנשים, לפחות לי היא באמת העירה. אני מקווה שלא נתייאש מהר מדי, ובאמת נראה מה קורה בחודש הזה, אחר כך ההחלטה תהיה כבר שלך. כמו שכבר נאמר פה, הלהקה בדרך לאלבום חדש. וזאת סיבה מספיק טובה לתת לפורום הזה עוד צ'אנס. אולי צריך גם לפרסם אותו קצת, אני בטוחה שיש עוד המון אנשים בארץ ששומעים את הלהקה האדירה הזאת ואוהבים אותם ומעריכים. אבל פשוט לא מכירים את הפורום. אני חושבת שאין לי עוד הרבה מה להוסיף, אני רק מקווה שלא תוותר ככה על הבייבי שלך, הא?

sok777

New member
חח..

מסכים איתך. תשמעו, לפני שנהייתי מנהל, לא הרבה שהיו אז עדיין פה, אבל מי שכן זוכר שאני זה שלקחתי את הפורום לידיים ואמרתי שחייבים להחיות אותו. התחלתי להציע רעיונות ולשאנשים יתנדבו וככה לאט לאט העניין התקדם יפה ובדרך הציעו לי שאציע הצעה לנהל ובאמת התקבלתי לניהול הפורום אפילו שלא הייתי בן 16 אלא 15 וחודשיים רק. זה המשיך כ"כ טוב עד שהגענו איזה חודש למשהו בסביבות 1200 הודעות שזה היה השיא של הפורום בשלוש שנים האחרונות אני חושב. אבל מאז חלה נפילה. אני כמובן לוקח על עצמי חלק בזה, ברור שגם לי יש פחות זמן, אבל אני משתדל הרבה. חושב על רעיונות ומעלה אותם, נותן חדשות, שואל מה קורה וכו'. הבעיה היא שחוץ מתחרות הדירוגים, שום רעיון אחר לא מתקבל בברכה. כלומר, די מתעלמים ממנו. למשל, לאחרונה העלתי פעילות של "מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את..." ואף אחד לא הגיב. זה קצת בעיה להמשיך לתת מעצמך ולחשוב על רעיונות מגניבים שאנשים או שמים פס או לא רוצים להשתתף. בכל מקרה, אני מסכים איתך ואני לא אוותר כ"כ מהר. אני אשמח גם אם אנשים כמוך ישמחו לעזור, כי רעיונות, דרכים יצירתיות ועוד יש לי בשפע! אם את ואיתן תרצו לעזור לי, אני אשמח.

SHIR04

New member
יש זמנים

יותר טובים, ויש זמנים פחות טובים. אבל באמת אפשר לנסות ותראה מה יהיה ותחליט... ובקשר לרעיון האחרון שהיה לך, אתה הבנת את זה בתור "שמו פס", אני לא לקחתי את זה ככה, זה באמת היה רעיון מגניב, אבל לא היה לי מה לרשום..חח זה נשמע אולי דפוק אבל באמת שלא היה לי שום רעיון. אני אשמח בכיף לעזור לך...אם יש רעיונות זה כבר טוב.

Berliner star

New member
היי../images/Emo9.gif

אני לא כל כך קשורה אבל אני לא חושבת שאתה צריך לסגור את הפורום. אני קוראת כאן מידי פעם ואני לא חושבת שאתה צריך לסגור. אני מנהלת של פורום רובי וויליאמס ולפעמים גם אצלנו יש תקופות של שקט, במיוחד בחודשיים האחרונים, אבל אפשר לצאת מזה בכל מיני צורות. תחשבו על איזה שהוא משחק או משהו שיכול לפרסם את הפורם ואתם תצאו מזה
רואים שבתור מנהל אתה מאוד משקיע, וגם אני ככה. הפורום חשוב לי אז אני נכנסת כל יום, כמה פעמים ביום ואני משקיעה ומנסה לעורר אותו. לוקח זמן אבל הוא מתעורר לאט לאט. אוהבים את אואזיס בארץ ואם ידעו שיש את הפורום הזה אנשים ייצטרפו
אם אתה צריך עזרה, ממש אין לי בעיה לחשוב על דברים ולעזור. (כן כן, אפשר לבקשר עזרה גם ממעריצי רובי וויליאמס
) אז.. לא להתייאש

shmuelr

New member
ממממ מה? מה? מנהלת רובי ווליאמס, עופי מפההההה

סתם סתם, זה היה בציניות.

YOasis

New member
לדעתי אין על זה ויכוח אפילו

את הפורום לא סוגרים. אנחנו נמצאים בתקופה יחסית מאוד יבשה של אואזיס. הם עובדים על אלבום ובינתיים אין הרבה חדש. יש תמונות יפות, יש חדשות... אבל לא דבר שהוא כל כך מלהיב. כי תכלס, אנחנו מאוד אוהבים את אואזיס בגלל המוזיקה ואנחנו פה בשביל המטרה הזאת. לדבר על המוזיקה. נכון שליאם ונואל הם אטרקציה בפני עצמם. אבל הדבר העיקרי שמעניין אותנו ומחבר אותנו לפורום הזה, הוא המוזיקה של אואזיס. אני דואגת לבקר פה פעם - פעמיים בשבוע כי אני יודעת שאין הרבה חדשות, היו לי ימים שהייתי נכנסת יותר. אני מאמינה שכשהאלבום יהיה על סף יציאה, יהיה פה הרבה יותר עסוק ומעניין. אני חושבת שתקופות כאלה שהן יבשות יבואו עוד ואין איך להימנע מהן. כולנו מבינים את זה שהפורום לא כל כך פעיל והומה עכשיו ולדעתי זה די מוצדק. אין הרבה חדש על אואזיס... אנשים נכנסים, רואים אם יש במה להתעדכן, רואים שאין, יוצאים וחוזרים אחרי כמה ימים לראות שוב אם יש חדש. אני חושבת שהפורום צריך להמשיך להתקיים ואסור לסגור אותו. זה הכל.

sok777

New member
תודה רבה לכולם.

שמחתי לשמוע. כמובן שאני לא רוצה לסגור את הפורום, זה צריך להיות ברור. אין להקה בעולם שאני אוהב ומעריך יותר מאואזיס. להקה אדירה ואיכותית, אין צורך לפרט יותר מדי כי כולנו כאן חסידי הלהקה. בכל מקרה, כפי שאמרתי אחת הלהקות הגדולות אי-פעם שבטוח שמגיע לה פורום ואחד איכותי. אז אני לא רוצה לסגור וגם לא רציתי, רק העלתי את זה בתור אפשרות אם לא נכנסים לכאן, כי שהוא סתם יהיה בלי הודעות זה לא שווה כלום למעשה. בכל מקרה, מקבל את הדברים שלכם ושמח שהבעתם דעה ! אתם יותר ממוזמנים להתחיל לפרסם את הפורום במקומות בהם אתם גולשים (פורומים וכד') וכמובן וחשוב לא פחות - לחברים שלכם ! לא יזיק לאף אחד לשמוע קצת מוזיקת בריטפופ איכותית וטובה ! קחו את התמונה שהוספתי לפה, שמרו אותה ופרסמו !

oasisforever

New member
כמו שחשבתי ואני בטוח שכולכם

הפורום המעולה של הלהקה המדהימה הזאת לא ייסגר! ואנחנו כולם ועוד אנשים חדשים שיצטרפו נעשה אותו עוד יותר טוב=

shmuelr

New member
לסגור? מה פתאום לסגור? אני דובק בדעה של

האישה שלי. הפורום הזה מדהים בעיניי, החברים נבחרו בפינצטה , רמת האיכות גבוה. אסור לסגור, עוד מעט יוצא אלבום, בעזרת הלנון. וככה הפורום יתסוס ויביא איתו גלים גלים של אנשים. עד אז, נמשיך עם השטויות של וויליאם ונואל.

למעלה