חודש טוב לכולם

חודש טוב לכולם

בסד שלום כודם כול חודש טוב ומאושר לכולם וחג שמח מלא עצים ופרחים, לכו לינטוע עצים מהר שכך סדם לא ימצא את ארץ ישראל הוא יחשוב שזה רק יער , ומעל הכול שבת שלום ומבורך לכולם , שלומית אני עוד מחכה לישמוע צלצול פעמונים בי עליזה

הוי עליזה..../images/Emo6.gif

גרמת לי לצחוק בקול, בהערה שלך על סדאם. מבטיחה לעדכן כשנשמע את צילצול הפעמונים. ביום שני יהיה המפגש האחרון בסדנא שלאחריו באמת ההמתנה תהיה קשה מיום ליום. מה עם יהונתן? אני מבינה שאם לא ציינת כלום- הצילום בסדר ואין צורך בניתוח? גם לנו היה קצת מפחיד שלשום- הזעיקו אותי מהגן כי הילדה נפלה ונחבלה באף, מדממת מתוך האף ומבחוץ ושהכל נפוח. הגעתי לגן, הצלחנו לעצור את הדימום וחיטאנו את החלק החיצוני שדימם ואז נסענו למיון. עברנו בדיקת רופא אף אוזן גרון שבדק שאין שטפי דם פנימיים ואין הפרעות במעבר האוויר ואח"כ חיכינו לפלסטיקאי שיבדוק שאין שבר. למזלנו אין שבר ונראה שלא יהיה צורך בניתוח (רק בעוד שבוע נידע סופית- אך הכיוון כרגע חיובי). כעת יש רק אף נפוח מאוד, חבול, כחול וזהו... שבת שלום לכולם.

דיאנה*

New member
אוי אוי אוי

נשיקות רכות לאף החבול של הקטנה, חיבוק אדיר לאמא שנבהלה כל כך ואצבעות אחוזות בתקווה לפסיקה חיובית בעוד שבוע. ובקשר לשאר -

../images/Emo24.gifלשלומית

בסד שלום שלומית בכשר ליהונתן ברוך ה הכול בסדר,כן היה ביום רביעי ביקור קצר אצל הרופא והכול בסדר בקשר לניתוח עדין לא יודעים רק בעוד חודשים נידע אבל אנו מקווים לטוב , בקשר לעצים זה רעין של אורטל ביתי הקטנה ,וכך זה יפול רק על עזה וערבים אני מקווה שקטנטונת המתוקה כבר לא כואב , אכי הרבה שימי לה אף של ליצן מאכשו לפני פורים או אף של פינוקיו ,
וחיבו של דוב מכול משפחת שלי שבת שלום לך ולמשפחתךבי עליזה

דיאנה*

New member
אף נפוח, חבול וכואב -

לא הצלחתי להתאפק - הנה: החלמה מהירה!

מיכל@ל

New member
אויש ../images/Emo10.gif

מאחלת לבובה להרגיש טוב ולהחזיר את האף לגודלו המקורי מהר

תודה לכולכן על האיחולים../images/Emo23.gif

ולך דיאנה תודה מיוחדת עם נשיקה
. כשהיא תתעורר אראה על את ברכותיכן ואת האנימציה.

הילדונת חייכה חיוך של אושר

למקרא כל ההודעות ובראותה את האנימציה ומאוד התרגשה. כיום אנו עם אף ירוק... (הנפיחות יורדת ושטפי הדם צצים...)

למעלה