חודש טוב לכולכם!!!
שלום לכל הנוכחים הותיקים והותיקים יותר!!! שמחה לראותכם בהשתתפות כל כך פעילה. R2 אתה גדול!!!
אני רואה גם אותך אליקים היקר.
הלו פזי... שלום לך אלדד ולכל היקרים הנוספים המון שלומות. אני רוצה לברך אתכם בהמשך לברכות של אור ואהבה, בחודש של צמיחה. חודש של הגשמה והוצעת הפרויקטים המתוכננים לפועל. אני מאחלת לכל מי שעדיין לא מצא את הזוגיות שלו בהצלחה. זה החודש לשתול את הזרעים לאהבה זה החודש למצוא את המיועד או המיועדת זהוא חודש של זוגיות. החודש הוא ראש השנה לעצים ולצמחים. מכוון שהאדם משול לעץ החיים, הרי החודש זהוא ראש השנה לאדם. החודש אנחנו יכולים לשבור מוסכמות ולנקות מעלינו את כל המשקעים שצברנו בחיינו. יחד עם זאת עלינו להזהר מ"שדות -זרים" שעלולים להשפיע עלינו אנרגטית. החודש זה הזמן להסיר התנגדויות. החודש אפשר לפרוץ בעניני עסקים. ללא חשש וללא פחד. מזלו של חודש שבט הוא דלי. אדם שמחפש חופש. בחודש זה אם האדם יודע מה הוא רוצה אז כוחו בידיו. הרמב"ם אמר:" השל קליפות מעליך על מנת להאיר דרכיך"... הקליפות הן החרדות והפחדים החשש והפחד.מטראומות בגלגולינו זה ומגלגולים קודמים. כשנשחרר את הכל נהיה נקיים וטהורים כמו דף חלק. החודש מסמל מקוריות גדולי המדענים נולדו בחודש זה. בחודש זה עלינו להזהר במילים שיוצאות לנו מהפה. עלינו לשמור על מטרותנו בכל פעולה עיסקית. עלינו להשמר מקנאת אדם ומצרות עין. אם אנחנו מתכננים עיסקה, עד שלא נבצע אותה אסור לנו לדבר עליה. בהצלחה לכולנו. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל
שלום לכל הנוכחים הותיקים והותיקים יותר!!! שמחה לראותכם בהשתתפות כל כך פעילה. R2 אתה גדול!!!