חודש ויום בבית

guligul

New member
חודש ויום בבית

היום אנחנו כבר חודש ויום בבית, נהנים מכל רגע. יובל מתוקה אמיתית, שוקלת 2.890 ק"ג . אני כל הזמן מתלהבת מאיך שהיא גדלה, השבוע היא למדה לצרוח. עד עכשיו היו רק קריאות קטנה כאלו, כשהיא היתה מתעוררת לאכול. היא למדה שהכי טוב זה להיות על הידים.. כיף גדול. עדין קצת צריך לריב איתה על אוכל. לא תמיד מתעוררת לארוחה וגם אם כן לפעמים 30 cc מספיקים לה. הציסטה שיש לה במוח קטנה . ולפי בדיקה שעשה לה ד"ר בנטל - היא לא בדיוק מתאימה ל pvl וגם אם תהיה פגיעה ולדעתו (ולדעתנו) לא תהיה - היא תהיה קטנה מאוד.

איזה חדשות נהדרות!!!

שעופרי בא הביתה הוא גם לא ידע לבכות, הוא היה מילל מין יללות קטנו כאלה שבקושי נשמעו.. ואז הוא למד לבכות.. מה זה לבכות.. לצרוח!!! ואותנו זה הצחיק. טלטל לעומת זאת מהיום השני שהגיעה הביתה הראתה לנו מה זה צעקות ועד היום היא כל כך צועקת עד כדי כך שעופרי רוצה תשומת לב הוא פשוט נעמד ומתחיל לצעוק... בקשר לבדיקה (שאני לא כל כך מבינה מה זה אומר) אבל מבינה שהתוצאות טובות, הכי חשוב זה האופטימיות!!! ורנאה כי יש כזאת.. דרך אגב מה עם תמונה? לילה טוב

איזה חדשות טובות!

גם איתן בהתחלה לא בכה וזה הדאיג אותי,זה נראה לי כמו השלמה עם זה שקשה לו... אחרי איזה חודש בבית הוא גם הראה לנו שהוא רק נתן לנו קצת זמן להתרגל ועכשיו אפשר להתחיל לשרת אותו.... תהני מהקטנטונת!

איזו גורה מקסימה וורודה!!

תפסתם את החיוך בדיוק בזמן! איזה כיף כשהם מתחילים לצרוח... ועוד יותר כיף כשהם מפסיקים את הצרחות ונרדמים. וכמובן, ברכות על הציסטה שקטנה - הנה עוד משהו "נגד עין הרע".(כי לא הכל יכול להיות מושלם, נכון?)

האם זהו חיוך מתוך שינה?../images/Emo13.gif

מקסימה הקטנטנה. שיהיו רק חדשות טובות ורק מצב רוח מקסים!!!!

ל- guligul,- שאלה?

דר' בנטל? דתי? באיזה בי"ח? לניאדו? אם כן, ואת עדיין בקשר איתו ועם הפגיה, תמסרי לו ד"ש חמה מאמא של בת-אל, הקטנה מ"כרמל".

guligul

New member
שלום לאמא של בת-אל

אנחנו גם מכרמל.. אני חושבת שראיתי את התמונות של בת-אל המתוקה תלויות בפגיה. יכול להיות? ד"ר בנטל הגיע מבית חולים לניאדו. הייתם בפגייה כשהוא היה עוד בכרמל? הוא היה איתנו מקסים - מדהים כמה שמילה טובה וחיוך עוזרים. (וכמובן תוצאה טובה של בדיקה)

כן, זה אנחנו!

כמה זמן הייתם שם? ד"ר בנטל טיפל בשני ילדי, ואח"כ עבר ללניאדו. מה דעתך על הצוות?

guligul

New member
לאמא של בת אל

היינו בפגייה 37 יום, יובל נולדה יחסית גדולה.. 1.502 קג . ד"ר בנטל בא רק כדי לעשות אולטרסאונד, וממש הרגיע אותנו - נראה לי שהצוות קצת השתנה מאז הייתם שם. ד"ר רוטשילד מנהל את הפגייה. וצוות האחיות נראה לי אותו הדבר.. מקסימות מקסימות..

קרן פ

New member
איזה חדשות טובות../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

שרק ימשיך ככה, קרן

ayelet i

New member
באמת חדשות נפלאות!

ויובל מקסימה!!! שיהיה לכם המון כיף ורוב נחת ממנה! ואגב - אין כמו על הידיים.... ממרומי גיל חמישה וחצי חודשים נועם מבקשת למסור ליובל שהיא חושבת שהיא תינוקת פיקחית וחכמה על שהגיעה לאותה מסקנה שנועם עצמה הגיעה אליה מזמן... ואמא של נועם מבקשת למסור שהיה הרבה יותר קל כשהיא שקלה חצי ממשקלה הנוכחי (= כ - 6 קילו...)

26יפעת

New member
איזה כיף לשמוע!

אין אין כמו להיות על הידיים והבכי, או הבכי, פגפגים הכי כיף לשמוע בוכים, כי ראינו איך היה כשהם עוד לא בכו...

למעלה