חודש בסין

• פותח הנושא yauly
  • פורסם בתאריך

yauly

New member
חודש בסין

שלום לכולם אני מתכננת לנסוע לסין בסביבות דצמבר - ינואר. אני לא מעוניינת בטיול תרמילאים אלא בשהייה של כחודש במקום אחד. אודה על כל מידע אודות הנושאים הבאים: 1. אזור שמעניין לשהות בו חודש בדגש על טיולים סביבתיים, שווקים ותרבות מקומית. 2. קורסים וחוגים באנגלית בנושאים אלטרנטיבים (תזונה, בריאות, יוגה אומנות לחימה וכו`) 3. מגורים לשהייה ארוכה תודה רבה יעל

GnomeBubble

New member
הייתי ממליץ על ליג'אנג

השאלה היא מה קורה בחודשים דצמבר-ינואר? בטח קר שם אימים. אני מניח שרחל תוכל לספר
אני מניח שמזג אוויר טוב יותר יהיה במחוזות הדרומיים יותר. שישואנגבאננה יכול להיות הימור טוב. בכל מקרה, אני לא יודע אם תוכלי למצוא קורסים באנגלית ברוב המקומות. אולי באיזור דאלי, שם יש גטו די מכובד של מערביים (שבא ביחד עם החסרונות של כל זה כמובן). בערים יותר גדולות (במיוחד במזרח, אבל אולי גם במקומות כמו צ'נגדו וקונמינג) אפשר למצוא קורסים של רפואה סינית באנגלית, אבל אני לא בטוח אם יש גם קורסים קצרים של חודש. אם את רוצה אמנויות לחימה יש באיזור של דאלי מנזר די מפורסם. יוגה זה לא סין
ואני מניח שיש עוד דברים שאפשר למצוא פה ושם, אבל אל תצפי לשפע קורסים לשוהים-ארוכים כמו בהודו, אם על זה את בונה. אין הרבה סינים דוברי-אנגלית מחוץ לערים הגדולות במזרח, ואיזורים כמו בייג'ינג עירונייים מדי לטיולים סביבתיים, אלא אם נוסעים כמה שעות טובות. אם את רוצה לחוות את התרבות הסינית העירונית (שהיא גם מעניינת בפני עצמה
) אז זה גם יכול להיות טוב.

guanyin

New member
actually:

there was a yoga course in kunming that pretty much all the foreigners (except for me) went to and said it was excellent. the instructor was from india, so maybe the course was in english! there's also a taichi master or something here, i know some ppl that were addicted to his lessons..

yauly

New member
תוכל להרחיב קצת על האיזור

ומה יש לעשות שם? זה מקום שאפשר להעביר בו חודש בצורה מעניינת? ('מעניינת' עבורי אומר קורסים, הסתובביות בשווקים, יצירת קשר עם מקומיים)

renjintso

New member
דווקא לא נורא

די קר בלילה אבל סביר ביותר ביום. נראה לי שגם ליג'יאנג וגם דאלי יכולות להתאים, ובשתיהן יש קורסים בסינית, קליגרפיה, טאי צ'י וכו'. בליג'יאנג יש גם אמריקאי שמלמד יוגה (כן, זה מוזר. נכון). ההיצע הכי גדול של קורסים קצרים, אני חושבת, נמצא דווקא ביאנגשואו, וגם מזג האוויר שם נעים בחורף.

yauly

New member
אם אפשר קצת יותר פרטים

איך מגיעים לקורסים האלו? זה משהו שאני יכולה לבחון מהארץ או רק כשאני מגיעה לשם להסתובב ולברר? מה עוד יש באיזור הזה לעשות? מהקור אני לא פוחדת. עד מינוס שתיים שלוש מעלות אני בסדר.

renjintso

New member
את צריכה להגיע ולברר

הזכרתי 3 עיירות: דאלי, ליג'יאנג ויאנגשואו. שלושתן מאד מתויירות ובשלושתן יש המון מה לעשות. יש הרבה חומר על המקומות האלה באתרים כמו למטייל, ובלונלי פלאנט כמובן.

למעלה