../images/Emo80.gifמזל טוב../images/Emo13.gif. ומגיבה..
ת'אמת ש1.4 היה אצלי מה זה חלש, הספקתי לעשות רק שני דברים מעפנים: בבי"ס באתי למורה לספורט ואמרתי לה שבגלל הבעיות עם הגב אני רוצה לפרוש מהנבחרת, כשהתחרות היא בשבוע הבא, והיא כמעט הורידה לי את הראש... ואז אמרתי לה "סתם, מתי אימון?" והיא רצתה להוציא לי עין
. הייתי באותו יום בהופעה של רינת גבאי {
}, אז בהפסקה, אני נכנסת לחדר הלבשה בהסטריה "מה, אתן דפוקות?!?! עוד דקה צריך לעלות על הבמה ועוד לא התאפרתן למחצית השנייה!?" זה היה עלוב
. ובסטודיו אנחנו עובדות מתחילת שנה על הסוף שנה... בינתיים יש לנו שתי קומבינציות שרק צריך לכראגרף, ריקוד אחד שמוכן לגמרי ועוד קומבינצייה שעוד לא מוכנה לגמרי... המ, למזלי אף פעם לא הייתה יל פציעה חמורה
. שנה שעברה היו לי קצת בעיות עם הברכיים, אבל למי אין?
בדקו לי שם קצת עניינים ואמרו לי שהכל בסדר. וגם השנה ממש כאב לי הגב בצורה ממש מלחיצה, והלכתי לאורטופד שאמר לי שאני צריכה לקחת הפסקה קצרה, ובאמת ייצא לי הופעות של רינת על זה, אז זה נחשב הפסקה מהריקוד ואז חזרתי לתיפקוד מלא... למרות שעדיין לפעמים יש כאבים סבילים מעצבנים כאלו, עשיתי בדיקות וצילומים והכל נורמלי. מזלי
. מי שנפצעה שתקח את העצות של הרופאים בשיא הרצינות, גם אם זה אומר להפסיק לרקוד לאיזו תקופה, כי עדיף מאשר שבגיל מאוחר יותר לא תוכלו לרקוד בכלל..
.