חודש אחרי....

חודש אחרי....

ורק עכשיו אני מסוגלת לכתוב לכם..... פשוט המסע הזה הוא כל כך פרטי שלי אני לא חושבת שאני אעכל את המסע הזה עד תום גם בעוד שנה. לא רציתי לצאת בכלל, ועכשיו אני רוצה לחזור לשם. 8 ימים זה קצר מידי! היה חווייתי, מרגש, מדהים, חזק, כל כך ביחד.... אני ממש מרגישה את הגעגועים למסע בצורה פיזית. והמדריכים שהיו לנו!!! אוי, אין לי מילים!! אם כבר מדברים, עוד מישהו יצא עם אלכס בק ויער ארז? מדריכים משכמם ומעלה..... זהו, עוד קשה לי לדבר על המסע תכל'ס (ובסה"כ נורא קשה להעביר אותו במילים).... רק רציתי להגיד שחזרתי. עדי.

shklar1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif.. יער היה גם המדריך

של הקבוצה שלי. הוא היה מדהים. כל הסיפורים היו בדיוק במקום, מרגשים, באמת מדריך משכמו ומעלה. הלוואי וכל המדריכים היו בעלי ידע כה רב, ויכולת להעביר אותו כמוהו בכל מקרה כל אחד מדבר על המסע הזה בקצב שלו, לא כל אחד יכול להתפח בקלות. אני מציע לך לעבור על כל מיני הודעות בפורום ולראות פחות או יותר שאפשר לדבר על הכל. בהצלחה

אלכס בק!!

הוא העביר לנו את סדנאות ההכנה בבית הספר... אבל לצערי הרב הוא לא יצא איתנו בתור מדריך. אדם בהחלט מרתק. מקנא...

ginni

New member
עדי ../images/Emo24.gif

מה אמרתי לך לפני? שזו חוויה של פעם בחיים.. נכון, זה מסע לא קל, וחויים בו המון, אבל זה משהו שזוכרים לעד. המשלחת שלי יצאה בדיוק היום לפני שנתיים... וואו שנתיים זה נשמע המון זמן... אבל אני עדיין זוכרת הכל כאילו רק עכשיו חזרתי. אלכס היה המדריך שלי. בנאדם מ-ד-ה-י-ם!!!! אני זוכרת שפגשתי אותו בבית ספר שנה שעברה כשהוא בא לאיזו ישיבה עם המנהלת וניגשתי אליו. הוא זכר את השם שלי והכל!! כשההורים שלי ישבו לראות את הקלטות שעשיתי במסע ויש אותו מצולם מדריך אמא שלי אמרה שהיא מרגישה כאילו היא הייתה במסע בעצמה. אפילו דרך המסך הוא הצליח לרגש אותה בהסברים שלו. אני בדיוק בימים אלה מתחילה לעבוד על האלבום (כן.. באמת הגיע הזמן..
) בקטע של לעצב אותו יותר יפה... מעבר לסתם לשים תמונות. מחכה לשמוע חוויות

הוא באמת בנאדם מיוחד, מאוד אכפתי

ואני נורא מקווהשכמו אצלך גם הרגשות של עכשיו ישמרו גם בעוד שנתיים וגם בעוד 30 שנה... אני מקווה לא לשכוח שום פרט מהמסע הזה.

nofar 250

New member
הוא גם היה מדריך אצלנו..

אבל לא של הקבוצה שלי..היינו שתי קבוצות לי היתה את סופי בן ארצי המדהימה!! המדריכה הכי טובה בעולם..........

למעלה