חודשי התנועה

חודשי התנועה

אני יודעת שלתנועה יש חודשים משלה [דוגמאת חודש ארגון]. מישהו יכול לכתוב לי כמה חודשים יש, איזה ומה הסדר שלהם? תודה.

tuty fruty

New member
אני בערך יודעת

ספטמבר אוקטובר- ארגון נובמבר דצמבר- יחיד חברה ינואר פברואר- סובלנות מרץ אפריל - ציונות(לא בטוחה) ואני יודעת שבחודשי הקיץ יש חוץ וטבע

ashllaya

New member
אפשר למצוא

אני יודעת שביומנים של התנועה יש טבלה של מה המשמעות של כל חודש עבור כל שכבת גיל - (ממש ממש עוזר!!) לדוגמה- כיתה ה' היחיד וחברה -אני ואתה וכיתה ט אנחנו והם . ובכל סניף אמורה להיות טבלה כזו יחד עם לוח המפעלים של השנה. בהצלחה. דפנה מלר גמר חתימה טובה

ashllaya

New member
העתקתי את מה שהופיע ביומן של 2001

ביומן של 2000/2001 יש טבלה ניסיתי להעתיק אותה לוורד העיצוב יצא מחורבן - אבל אני מקווה שזה עוזר- אני לא יודעת עד כמה זה מעודכן אבל זה בהחלט נותן הרבה השראה. (מצורף בקובץ) בכל אופן אם אתם צריכים עזרה בכתיבת פעולות או רעיונות - אני יכולה להנחות דרך הרשת (אני אחרי שנה וחצי הדרכה +הנחיית מד"צים +תפקיד של פיתוח הדרכה בצבא) אז אם זה עוזר למישהו- אני כאן. דפנה מלר

יש את זה בקלסר של המד"צים

ספטמבר אוקטובר- חודש ארגון נובמבר דצמבר- יחיד חברה ינואר פברואר- סובלנות מרץ- חוץ וטבע אפריל מאי- חרות וגבורה יוני יולי אוגוסט- ציונות בהתחלה של הקסלר מהמד"צים יש את הפירוט על כל גיל (מה שדפנה אמרה)

fresh mishmesh

New member
לפי הקופסה הכחולה

ספטמבר אוקטובר- ארגון נובמבר דצמבר- יחיד וחברה ינואר פברואר- סובלנות מרץ אפריל- חוץ וטבע מאי עד אוגוסט- ציונות (אין שם חרות וגבורה)

kedeman

New member
לכל חודש יש חודשיים

1) ספטמבר אוקטובר- ארגון 2) נובמבר דצמבר- יחיד בקבוצה (שינו את הכותרת - הרעיון אותו רעיון) 3) ינואר פברואר- סובלנות 4) מרץ אפריל- חוץ וטבע 5) מאי עד אוגוסט- ציונות (חרות וגבורה נכנס פנימה כנראה...)

למעלה