חודשיים עם מלווה...?

love_asp

New member
חודשיים עם מלווה...?

שלום! "נגמר לי המלווה" בעוד כשבוע. השאלה שלי היא: מה לגבי אותו יום שמצוין ברשיון. אצלי כתוב: "הגבלות והיתרים: נהג חדש, נדרש מלווה עד 05/07/2003" זה יוצא שבת הקרובה. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג בלי מלווה כבר מיום שיש בחצות, או שמא אני צריך לחכות עד חצות של מוצאי-שבת? "עד יום..." הכוונה כולל אותו יום או לא כולל?? תודה!

../images/Emo26.gif

גם אני לפני שנגמר לי המלווה לא ידעתי מה זה אומר..אם זה כולל את אותו יום או לא..התקשרתי למורה והוא אמר לי שבאותו יום עדיין חייבים מלווה..

DKTLV

New member
אני חייב לומר משהו...

בנוגע לכתבה בקישור.... דבר ראשון מגיע לנהג החדש בגלל המהירות המופרזת שהוא נהג בה.... אבל אם שוטר היה תופס אותי 10 דקות לפני סיום המלווה ונותן לי שלילה ומשפט רק בגלל ה-10 דקות המסכנות האלה, אז לדעתי הוא לא שוטר ישראלי, אלא יותר בסגנון של חייל נאצי, כי רק זבל יהרוס ככה לילד את החיים. אבל בכל זאת, עדיף לחכות עד חצות. אני למשל יצאתי רק בחצות וחמש דקות...ליתר ביטחון.

be_roo

New member
יש התבטאויות שאינן מקובלות

השוואת שוטר לנאצי זו חצית קו והודעות כאלה מוטב שימחקו.

Superdror

New member
יופי..

אחרי שסיימת להלל ולכנות את שוטרי ישראל בשמות גנאי, תענה לי על השאלה שלי. מה היה קורה במידה ואותו נהג שנוהג בלי מלווה היה עושה תאונה חזיתית, הורג 2 ילדים ופוצע עוד 2 אחרים באורח קשה ?

§Oren§

New member
אני חייב גם לומר משהו...

אני יכול להבטיח לך שאותו נהג, נהג בלי המלווה תקופה הרבה יותר ממושכת מאשר עשר הדקות שעליהן תפסו אותו. הוא לא שוטר ישראלי, למה? כי הוא לא חפפן? אז אם אצלך מי שלא חפפן איננו ישראלי, מי ייתן ולא יהיו שוטרים ישראלים... וגם לדעתי ההתבטאות שלך לא ראויה. "יהרוס ככה לילד את החיים"... לא יצאנו קצת מפרופורציות? חוצמזה, ל"ילד" אין חלק בזה?

צורי 8

New member
שחק אותה ראש קטן

אותי עצר שוטר, שיחקתי לו ראש קטן ואמרתי לו שנגמר לי החונך, והוא לא אמר לי מילה, רק נתן קנס של מאה תשעים ש"ח(!) על שלא שמתי שלט "נהג חדש"....

למעלה