חודשיים באוויר

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
חודשיים באוויר

היי חברים מה שלומכם? הכל טוב? אני יודע , אנשים נהרגים כאן כל יום והכלכלה בבוץ והשלטון מושחת עד העצם וכן הלאה וכן הלאה אבל את זה כולנו יודעים ואם אתם כאן סימן שזה לא הכי משנה לכם. הפורום הזה נמצא בערך חודשיים באוויר וחשבתי שזו הזדמנות הולמת להודות לכולכם על זה שאתם מגיעים לכאן ,שואלים שאלות , מגיבים , מתווכחים ובסך הכל הופכים את החיים שלכם לעשירים יותר ומרתקים יותר. אז תודה באמת.
זה הפורום הרביעי שאני מנהל ואני חייב לציין שהוא גם הטוב ביותר. חלק מכם הכרתי רק עכשיו וחלק מרחפים בסביבתי הוירטואלית כבר כמה שנים ולכולכם אני יכול לומר דבר אחד , "שיחקתם אותה." הפורום הזה , ברמת החיות שבו , ברמת העניין שבו וברמה "המקצועית" שהוא מציג , אינו דבר מצוי במקומותינו , והעובדה שהוא כזה היא צל"ש לכולנו. אני זוכר שכשהתחלתי לנהל פורום , לפני יותר משלוש שנים , עדיין היה לי גורו והוא היה ממש סקפטי לגבי השיטה הזאת של לימוד מדיטציה באינטרנט ודיון במדיטציה באינטרנט. המדיטציה מטיבה היא מצב/תהליך מאוד אישי והפלטפורמה האינטרנטית הזאת היא די בעייתית כשזה נוגע לטיפול בתוכן נפשו של האדם. המקום הטיבעי של המדיטציה הוא הבית או האשראם וכאן , תמיד, ישנן מלחמות אגו ומלחמות דת וכל מיני דברים שמוציאים מהאדם את השלווה ויוצרים הפרעות בשקט הפנימי שכל אחד מנסה ליצור לעצמו. מצד שני , זה העולם בו אנו חיים , הוא לא שקט במיוחד, לא רגוע בכלל והמלחמות הן חיזיון נפרץ בכל מקום. אז באמת , במקום ליצור איזו בועה מנותקת , איזו חממה , רצוי לדעתי לפרוץ לתוך העולם הדיגיטלי הזה , לפרוץ ולכבוש ממנו חלקים ולהניף מעליהם דגל אלטרנטיבי , דגל של התעלות. הפורום הזה הוא בהחלט דוגמא לשטח כבוש בתוך ההמולה האלקטרונית , שטח מיוחד שנותן דוגמא לסביבה שלו , שמחייב אותה לעשות חשבון נפש. מה שאני אוהב במיוחד זה לעשות השוואה בין ההודעות הנוכחיות לבין מה שאותם אנשים פירסמו לפני חודש חודשיים. לפעמים יש שינויים קטנים ולפעמים עולם ומלואו אבל כל הזמן מתרחשת כאן טרנספורמציה , מתרחש כאן שינוי אנרגטי ומה אני אגיד לכם? פורום מדיטציה פועל. אז לסיכום: זאת לא קבוצת תמיכה , אבל אנשים מקבלים כאן עזרה . זה לא מועדון חברים , אבל יש כאן חברות. זה לא מקום שליו במיוחד , אבל הוא יכול להוליך אל הדממה ואל השקט ואל המהות הבלתי משתנה שמעבר להכל. עשינו דבר גדול בחודשיים האלו. בואו נמשיך. דרול

smile2life

New member
דרעול../images/Emo24.gif

עוד מתגעגעים אלייך בערוץ.......... אור ואהבה, מני

zambooky

New member
להסכים עם דרול ובכיף

נכון דרול. זהו פורום מעולה

למעלה