חודשיים או שלושה?

חודשיים או שלושה?

אני עושה טיפול להסרת שיער, קרוב לחצי שנה ואני כעת אחרי הטיפול השלישי. המקום בו אני עושה הוא אמריקן לייזר.(לא כזה טוב שם אבל לא כזה נורא לבנתיים) אני כעת מטופל במכשיר הפשוט ביותר וללא מריחת אלחוש קודם וכדו' לאחר הטיפול האחרון שעשיתי נאמר לי כי הטיפול הבא הוא בעוד 3 חודשים. לפי מה שנאמר לי בתחילה ומה שידוע לי הפסקה בין טיפול לטיפול היא חודשיים, השמועות אומרות שמחמת הלחץ על המכון "עושים רווחים" יותר גדולים בין המטופלים. אני מבחינתי מעדיף לעשות את זה בעוד חודשיים, האם ללחוץ עליהם? זה משנה?

היי בן

הסרות שיער צריכות להתבצע ב 5 טיפולים הראשונים כל חודש בחודשו כל 4 שבועות טיפול כדי לתת "שוק" לזקיק ובשביל לבצע סגירה של כלי הדם שמזרימים "אוכל" לזקיק השיערה חברות גדולות כמו אמריקן לייזר וכדומה... מלאים בעבודה אבל יש להם פחות כח אדם , ומכשור לאלפי האנשים אז הם עושים כל טיפול אחד לכמה חוד' שזאת שיטת עבודה ששמורת אותך תלוי בהם . הסרות שיער צריכות להיגמר בין שנה ושנה וחצי אם קנית 10 טיפולים אתה לא תסיים עם זה גם בעוד שלוש שנים! תלוי באיזה מכשיר משתמשים בשביל להסיר לך.... אתה צריך ללחוץ לבצע טיפול אחד לחודש עד חודש וחצי.. יש שלבים לשיערה... אחרי טיפול ראשון יש צמיחה ונשירה וגדילה בשנית. ואז בגדילה השניה צריך לתת שוב "מכה" לשיערה ולא לחכות יותר מידיי! מקווה שעזרתי ... לשאלות נוספות אתה מוזמן לכתוב לי באישי! בהצלחה!

מידע מקצועי?

מכיוון שיש הרבה גירסאות בעניין האם יש תשובה חד משמעית בנושא? ד"ר ג'יימס?

חודשים או שלושה

שלום תוצאות הטיפול לטווח ארוך זה ממש לא משנה אם עושים את זה בעוד חודשים או שלושה חודשים

למעלה