חוג קרטינג

slickss

New member
חוג קרטינג

בהמשך לחוג הקרטינג שהיה בקריון ישנה נכונות להמשיך את החוגים במסלול אלפא קרטינג חיפה. כל מי שהיה בחוג ומעוניין להמשיך או נהגים חדשים שרוצים להצטרף מוזמנים לשלוח מייל עם שם ומס' טל' ל: [email protected] -ניר [email protected] -גולן כמה שיהיו יותר נהגים ככה זה יקרה יותר מהר! ניר

פו פו

New member
שלום,אני חדשה בנושא הקארטינג

ובפורום בכלל, רציתי לדעת איזה ציוד אני מקבלת וצריכה ללבוש במסגרת החוג?תודה ויום נעים.

slickss

New member
אין צורך בציוד

מאחר ואנו עדיין לא עוסקים בקארטים 2 פעימות והמסלול סגור אין צורך בשום ציוד למעט קסדה כשכל מסלול מחזיק אצלו לרשות הלקוחות קסדות. ניר

בנקלה

New member
ציוד

בקארטינג 4 פעימות (למעט סניף לטרון), דרוש ללבוש רק קסדה- כל הסניפים בארץ מספקים קסדות חינם. מגיני צוואר ומגיני צלעות הם עניין של ביטחון בזמן תאונה אבל הם לא כל-כך חשובים בקארטינג 4 פעימות. כפפות הם עניין של נוחות ולרוב הנהגים יש זוג.

I t a y l

New member
איפה קונים ציוד כגון כפפות ?

ומה המחיר ? יש העדפות של חברה מסויימת או הבדלים כלשהם ??

בנקלה

New member
ציוד

חברות "מועדפות" הם sparco ו-omp (לפי דעתי). אתה יכול לקנות כפפות בכל חנות לציוד אופנועים, יש כפפות בגודל ילדים. מחיר כפפות הוא בערך 150-200 שקל.

בנקלה

New member
כפפות

לי יש כפפות של חברת fox שכניתי בחנות "לתותח אופנועים" ב 180 שקל. חנות מומלצת

slickss

New member
בכל מסלול מוכרים ציוד

מחירים צריך לברר במסלולים, על כל מקרה לא חייבים לרוץ ולקנות עדיף להשקיע את הכסף באימונים (אלה אם יש לכם עודף כסף) לבצע סקר שוק ולברר אצל אנשים שקנו אם היה שווה. כמו כן יש ציוד שאפשר לקנות במקומות אחרים ביותר זול. תלוי באיזה רמה אתם רוצים/צריכים את הציוד שלכם. ניר

פו פו

New member
אני פשוט ראיתי מסלולים שלובשים שם

מין חליפה אוברול כזאת על כל הגוף וקסדה מלאה ונעליים מיוחדות,מישהו יכול להגיד לי במה מדובר? והאם בסניף לטרון גם אנשים שבאים באופן חד פעמי צריכים ללבוש את המיגון הזה?

פו פו

New member
אני פשוט ראיתי מסלולים שלובשים שם

מין חליפה אוברול כזאת על כל הגוף וקסדה מלאה ונעליים מיוחדות,מישהו יכול להגיד לי במה מדובר? והאם בסניף לטרון גם אנשים שבאים באופן חד פעמי צריכים ללבוש את המיגון הזה?

ציוד

קסדות- אתה מקבל מהמסלול- וזה חובה.. בקשר לכפפות, חליפה, נעליים, מגן צוואר וכו' - חליפה- ברוב המסלולים זה חובה במירוצים, אמנם לא חייב לקנות חליפה.. אפשר להשכיר אחת למירוץ. את שאר הציוד בדרך כלל נהגי הליגה קונים.. (הציוד הזה הוא לנהגי ליגה, למירוצים, לא למי שבא באופן חד פעמי למקצה במסלול מסויים..)

פו פו

New member
אבל כתבו כאן קודם שבסניף לטרון

מחייבים בציוד מגן יותר מקסדה.למה הכוונה?

בן אתה צודק כנס לזה

בן אתה צודק בלטרון מחייבים כפפות אבל רק למרוצים של הליגה אבל בנסיעה חד פעמית שמה לא מחייבים כפפות.

פו פו

New member
ואם אני בכל אופן מעוניינת ללבוש

מיגון מלא מכף רגל ועד ראש,זה אפשרי מבחינתם? אני חושבת שיש בזה חוויה מיוחדת כזאת לנהוג עם כל הלבוש הזה,אני טועה!?

לפו פו

הציוד שראיתה במרוץ של אלפא מיני ישראל הנהגים קונים המסלוK רק מביא קסדה, אם אתה רוצה לנסוע אם ציוד כזה אתה יכול לקנות או במסלולים או בחנויות כמו SPARCO וOMP

בנקלה

New member
כ-ס-ף

אני באמת לא ממליץ לקנות חליפה וכו אם את מתחילה.. חליפה בלבד עולה לפחות 800 שקל- קסדה לפחות 400.. כפפות 150.. אין סיבה לקנות את הציוד בשביל ה"חוויה"..

למעלה