חוג מומלץ לילד PDD

mom9191

New member
חוג מומלץ לילד PDD

מחפשת המלצה לחוגים לילד בן 4.5 PDD בתפקוד גבוה מאוד. אנחנו בעיקר מחפשים חוגים שעוזרים להוריד מתחים והתפרצויות כעס. אשמח לשמוע על חוגים באיזור המרכז - פתח תקווה והאיזור

naomami

New member
תלוי בהעדפות של הילד

אני חושבת שכדאי לחפש חוג מתחום אומניות הלחימה, עדיף משהו שהוא לא תחרותי (הישרדות, קפוארה). חוגי ספורט עושים טוב לרוב הילדים ומדריכים של אומניות לחימה לילדים עובדים הרבה עם הילדים על שליטה עצמית ומורגלים בילדים "עם קוצים" (הרבה ילדים היפר גם הולכים לחוגים כאלה). עדיף חוג לא תחרותי, כדי לא לגרום תסכול. אפשרות אחרת- תרפיה עם בע"ח או אומנות אם זה משהו שמדבר אל הילד.

mom9191

New member
אין לו העדפה

והוא גם נמצא כבר בחוג של אומנויות לחימה עם ילדים רגילים והוא משתלב בסדר גמו.ר אני מחפשת משהו נוסף, פחות ממקום של לחימה והגנה אלא משהו שיכול להרגיע יותר

מרב געש

New member
חוגים

נראה לי שדוקא החוג שהוא נמצא בו - שמאפשר להיות אגרסיבי באופן ספורטיבי, זה החוג שמאפשר לפרוק את הכעסים הצבורים באופן לגיטימי, זאת אומרת שזה כן חוג מרגיע או אומר להרגיע.... אבל יש גם דברים אחרים שעשויים להרגיע, אם יש חוגים כאלו באזור שלכם. יוגה למשל, או אם יש חוג יצירה טוב - קרמיקה, ציור , ילד שמתחבר לזה עשוי לצאת משעה של יצירה מאוד מאוזן. גם אפשרות של חוגים עם חיות יכולה לעשות את העבודה. הכיווון שלא הייתי הולכת אליו הוא אולי חוגים שקשורים במתח חברתית - תפקוד קבוצתי כמו כדורסל, או חוגים מאוד תחרותיים, אלו אולי לא יעשו את העבודה. בכל אופן, אם מדובר בילד קצת היפר - צריך לבדוק מה עושה אצלו את העבודה חוג שמאפשר לו לפרוק מתחים כמו אומנויות הלחימה או חוג מרגיע כמו יוגה.....

למעלה