חוג כדורגל...

חוג כדורגל...

הבנתי מהעירייה שחוג כדורגל לכיתות א, הוא בבתי הספר ולא במגרש הכדורגל שבעמק בית שאן....
בני ממש התבאס מזה.
אולי שמעתם על חוג לגיל שלו, שכן מתקיים שם?

כמו כן, זה לא יותר מדי פעמיים בשבוע?
אם רוצים גם חוג של חשיבה/העשרה-זה יוצא 3 פעמים בשבוע...
איך עושים את זה?

חוג כדורגל במגרש בטון

גם הבן שלי רוצה מאד חוג כדורגל אבל לצערי הבנתי שבמודיעין כל חוגי הכדורגל הם במגרשי ספורט של בתי ספר כלומר מגרשי בטון - ואם נופלים שם במהלך האימון - נראה מתכון בטוח לפציעות די רציניות, ולכן אנחנו לא הסכמנו לזה. דווקא בחו"ל מקובל שכדורגל משחקים בדשא ולא במשטח בטון בדיוק מהסיבה הזאת.
עכשיו ההצעה שלי - לארגן "חוג" של פעם בשבוע קבוצה של ילדים בגילאי יסודי שישחקו כדורגל בדשא - לא חסר במודיעין משטחי דשא גדולים שיכולים להתאים. מי מצטרפת?

לא מדוייק...

יש חוגים בדשא, מכיתה ג או ד, לליגה (זה גם יותר יקר כמובן)
אבל אין פתרון הולם לכיתה א...מה גם, שפעמים בשבוע- זה קשה...
תוסיפי לזה חוג העשרה.. פלוס חוג לילדה הקטנה- והנה 4 ימים בשבוע סגורים...

לגבי ההצעה שלך..אברר עם הנסיך שלי...
חייבים לעשות להם גם תלבושת וכאלה ולהתמיד

תשובה

נכון, יש חוגים לליגה - אבל כדי להגיע לשם חייבים לעבור בחוגים על מגרש בטון בכיתה א' / ב' ולכן יוצא שאין אופציה לשחק בדשא בלי לשחק קודם בבטון

גם אנחנו מעדיפים פעם בשבוע מאותם סיבות.

תשובה

זה מה שהסביר לי בזמנו האחראי לחוגי כדורגל של המתנ"ס (התקשרתי לטלפון שהופיע באתר) - וההגיון הוא שעל מנת להיבחר לשחק בליגה ילד צריך קודם להיות שחקן טוב במסגרת חוג לגילאים היותר צעירים (כיתות א' / ב') באותה מסגרת - נשמע לי מאד הגיוני.

גור אדם

New member
אין שום תנאי כזה.

לליגה נעשים מבחנים שאליהם כל אחד יכול לבוא.

אם הילד משחק כדורגל בשכונה ולא בחוג ומשחק טוב - הוא יכול להגיע לקבוצת הליגה בלי קשר לחוגים.

תשובה

התכוונתי פשוט לארגן קבוצה של ילדים שישחקו ביחד פעם בשבוע בשעה קבועה , בלי מאמן. יחד עם זאת - אין לי התנגדות לשלם עבור מאמן - אבל נראה לי שזה לא פשוט למצוא מאמן טוב.

למעלה