חוג חדש לריקודי עם

חוג חדש לריקודי עם

לתושבי ברקן וכל ישובי הסביבה שני מרקידים בכרטיס אחד, רוקדים עם ליאורה וערן : החל מיום חמישי ה-05/01/06 מתחילים מצעד ראשון 20:30 עד 21:30 בינוניים ומתקדמים מ-21:30. ריקודי מעגלים, שורות וזוגות. מחיר כניסה 20 שקלים.

אליתמי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בהצלחה מכל הלב ומקווה להגיע תמי

נכנס

New member
נפלא שני מרקידים בכרטיס../images/Emo41.gif

ו20 ש"ח להרקדה ושני מרקידים יופי. ואני חושב שמרקידים צריכים להוריד מחירים. הרקדה במזכרת בתיה 22 ש"ח. הרקדה בברקן+ 2 מרקידים 20 ש"ח. נפלא חג שמח ושבת שלום.

זה אומר,שמרקידים יכולים להתפרנס

בכבוד בתשלום של 22 שקלים. אסור לשלם לבעלי האולמות מה שהם מבקשים. אסור גם שהמרקידים יתחרו בניהם על האולם, המרויח העיקרי מהתחרות זו, הוא רק בעל האולם.

חלק מהמרקידים אומרים,שאפשר להתפרנס

יפה גם ב-20 שקלים. לא מתעשרים.אבל אפשר להתפרנס יפה. אם מנהלים נכון בצורה כלכלית. שלא יבכו המרקידים.

נכנס

New member
עזרא שבת שלום ../images/Emo41.gif

וחג שמח. נכון גם בעלי האולם מרויחים.אבל זה שולי. וב20 ש"ח להרקדה מאפשר למרקידים להתפרנס בכבוד רב.
למשל בהרקדה מסוימת יש 60 רוקדים שמשלמים 25 ש"ח להרקדה מחליט המרקיד בפרסום נכון להוריד את המחיר ל20 ש"ח. כמות הרוקדים לפחות 120 רוקדים.פרנסה טובה. וגם הרקדה תוססת יותר,שינוי קטן במוזיקה גם תוספת של כמה צעירים, כמה נערות ונערים, ואולי כמה ילדים שלא משלמים. נפלא נפלא. שבת שלום וכייף. אולי אתה יודע למה אין הרקדה חופשית ברחובות?

נכנס.שתהיה לעם ישראל שנה טובה

ומוצלחת משנה זו. אני חושב שעריית רחובות לא מנוהלת בצורה נכונה מבחינה כלכלית וחברתית, לכן אין הרקדות חינמיות בשבת. גם יכול להיות שהחברים הדתיים בעיריה מתנגדים להרקדה בשבת. יכול להיות, שזה זלזול משוע לריקודי-עם מצד חברי העיריה ברחובות. זאת לא הוצאה גדולה בשביל עיר כל כך גדולה כמו רחובות. פשוט בושה וחרפה לעיריית רחובות. בגוש דן יש 3 הרקדות שבת חינמיות. באזור השרון,יש 2 הרקדות שבת חינמיות

נכנס

New member
עזרא שיהיה כבר שלום בארץ../images/Emo41.gif

כנראה אתה צודק. אז אולי נבקש ממזכרת בתיה הרקדה חופשית בשבת. מקום מקסים ואנשים טובים. יש גם באשדוד,באשקלון? ברשל"ץ חבל אני לא תושב רחובות אין ביכולתי לדרוש הרקדה חופשית רוקדים מרחובות יבקשו אולי יצליחו וגם תושבי הסביבה ירקדו קרוב לביתם בכייף

rantz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

לערן וליאורה הרבה הצלחה ושרק תהנו-רני

לערן וליאורה-----המון הצלחה!!!!

בחוג החדש. מאחלת לכם שזה יהיה רק הספתח, לעוד הרבה הרבה חוגים.

למעלה