חוג ג'ט קואן דו

forumdweller

New member
חוג ג'ט קואן דו

שלום,
אני מעוניין ללמוד ג'יט קוואן דו של ברוס לי.

מישהו מכיר מורה \ חוג באזור תל אביב \ פתח תקווה?

בנוסף מניסיון שלכם - אין לי ניסיון קודם באומנויות לחימה. האם ג'יט קואן דו מתאים לי? או שעדיף להתחיל עם משהו אחר?
תודה.

ori jkd

New member
שלום לך

קודם כל לפני שאני אענה לך על השאלה אני אתחיל בבירור צרכים כדי לראות אם זה מתאים לצרכים שלך ולמה שאתה מחפש כדי לא לשלוח אותך סתם
ללמוד וגם למען ההגינות לשאר חברי הפורום שמלמדים דברים שלא נופלים מג'יטקונדו וגם אצלהם תוכל אולי למצוא פיתרון והתאמה טובים.
אנא תמלא שאלון מחילים אשר מעוניינים להתחיל ללמוד אומנות לחימה וגם אם תוכל להוסיף מהו גילך ומצבך הבריאותי.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=148&aId=70560

forumdweller

New member
בעיקרון מעדיף ג'יט קוון דו

אני בן 16.5, בכושר טוב יחסית.
מתעניין בג'ט קוון דו בגלל ששמעתי שזו שיטה יעילה ושזה מה שברוס לי פיתח.
אני רוצה להתאמן בעיקר כדי לפתח עוד כושר, ויכולת הגנה עצמית. וכי אני רוצה ללכת לקרבי וחושב שלדעת הגנה עצמית ברמה טובה יעזור גם לביטחון שלי וגם שאצע להתמודד במיקרה של צורך.

אני מחפש אימון שיתן לי את מה שאני מחפש (יכולת הגנה + כושר + ביטחון) פחות מעניין אותי יופי. ואני יכול להגיע לכל מקום שצריך באזור המרכז.
מעוניין להתאמן בין פעמיים לארבע בשבוע.
ואולי עם חברים מהאימון בזמן החופשי.

תודה

ori jkd

New member
המלצות

בתל אביב - רמת גן 050-6541719 יש לך גיטקונדו-ארניס-איגרוף והאבקות עם יובל נחמקין בעלים של בית הספר למ"מ (לחימה מבוססת מציאות) עם נסיון של יותר מעשור בתחום .

בצפון תל אביב בית ספר אליאנס דמיטרי יופרוב jkd csc 052-3392705

forumdweller

New member

ori jkd

New member
אינני יודע כיום אם הוא מאמן כיוון שהאתר גם ירד מהאוויר

InfernoX

New member
ישנו גם בועז בר, מישהו יודע האם והיכן הוא מאמן כיום במרכז?

JKD עם סילאט, קאלי, סאבאט, קיקבוקסינג, נראה מאוד דומה לחומרים נפוצים של מורים בז'אנר בחו"ל, דגש חזק על אגרוף שמוסיף הרבה
מאוד מקצועי, ונחמד, אבל נראה שיותר מאמן בי-ם כיום, ובסמינרים, בעבר הייתה קבוצה במרכז..אם מישהו יודע אם עדיין מאמן אודה לתגובה

למעלה