חוג אצל אלפסי

kerenhanoh

New member
חוג אצל אלפסי

הייתי רוצה לדעת את המיקום המדוייק שבו מרקידים בני הדודוים אלפסי בבית דגון ביום שני. אודה לכם באם אקבל תשובה.

CARMEL EZRA

New member
אסביר לך מחר.כעת אני יוצא. קודם

מאיפה את מגיעה לרמת אביב. האם מכיוון השרון או ת"א או מקום אחר

CARMEL EZRA

New member
לקרן. אני מקוה שאת יודעת איך להגיע

לכביש חיפה(דרך נמיר). כאשר את נוסעת צפונה בכביש חיפה צפונה את עוברת את גשר הירקון ומיד את נוסעת מתחת לגשר שמעל כביש חיפה.גשר זה הוא גשר מתחת כביש שדרות רוקח.את ממשיכה לנסוע עוד קצת עד שאת מתקרבת לרמזור .את לא עוברת ברמזור אלאשמיד לפניו את פונה ימינה לרחוב חיים לבנון שפעם קראו לו רחוב האוניברסיטה.את נוסעת ברחוב חיים לבבנון כמה מטרים ומיד את פונה שמאלה לרחוב רדינג.שוב את נוסעת כמה מטרים ומיד פונה ימינה לרחוב ברודצקי .שוב את נוסעת כצת ופונה שמאלה בסימטה השניה שנקראת סלבדוד.תיכנסי עד סוף הסימטה בפניה ימינה ותראי מצד שמאל מולך את אליאנס. אל תשכחי לקחת איתך מפה של גוש דן היא חיונית להתמצאות.אם יש לך שאלות נוספות אז תשאלי ואענה. בהצלחה ,נסיעה טובה וזהירה.

kerenhanoh

New member
תודה

חן חן על ההסבר, אנסה להגיע כי רקדתי אצל ירון אלפסי כשהרקיד בנס ציונה ומאד מאד נהניתי, הבחור ממש נותן נשמתו, מלא שמחת חיים,ויודע גם יודע להרקיד וללמד.

אם את באה באיילון צפון

את צריכה לרדת ביציאה של שדרות רוקח ולפנות שמאלה, לאחר מכן ברמזור השני ימינה ומיד שוב ימינה - ואז את ברחוב חיים לבנון, ומכאן כמו שהסביר עזרא.

ציבוש

New member
עופר מרקיד לבדו ביום שני!

לקרן שלום, לפי דעתי יש פה בלבול מסויים. עופר אלפסי, אחד מבני הדודים מרקיד כבר שנים ביום שני בקאונטרי דקל שבשיכון בבלי בתל-אביב, אבל לבדו, ללא בן-דודו.

למעלה