חוגר

miracle16

New member
חוגר

אם עוצר אותי שוטר (מה שאני מקווה שלא קורה) האם חוגר יכול להחליף במקרה הזה ת.ז.? כמובן כשיש לי בתוך החוגר גם את הרשיון..

8-AN

New member
כן

בהנחה שאת עם רישיון זמני(מנייר) אם זה בגלל שעברת לאחרונה טסט אז מזל טוב!
אם זה סתם כי איבדת את הרישיון והזמנת חדש-לא נורא, 50 שקל פחות(רבע משכורת צבאית חיחי)

Superdror

New member
כן, בתאוריה.

לא על פי החוק היבש. על פי החוק היבש, כל אזרח במדינה מגיל 16 חייב לשאת עימו תעודת זהות. במידה ואת עדיין נוהגת עם רשיון "זמני" מנייר, אני הייתי מצטייד בתעודת זהות, כנדרש וככתוב ברשיון. יכול להיות ומאוד סביר ששוטר יסתכל על חוגר ויסתפק בזה , אבל יכול להיות שהוא התעורר ביום רע ולא יאהב את הרעיון
בכל מקרה, זה לא כזה נוראי להסתובב עם תעודת זהות.

adidas88

New member
עפ"י החוק היבש

ברגע שמלאו לך 16 שנים אתה חייב להסתובב עם תעודת זהות עליך לכל מקום

adidas88

New member
זה לא מנוגד

אם הוא מגדיר את החוק היבש אז עפ"י החוק היבש.... יש מישהו שמסתובב עם ת.ז 24 שעות עליו? לא. כעקרון חובה עליו אבל (כמעט?) אף אחד לא עושה את זה

flutter girl

New member
באמת?../images/Emo9.gif

כי אני תמיד עם ת"ז עליי (לא יוצאת מהבית בלי התיק, שבתוכו הארנק, שבתוכו תעודת הזהות). אני מניחה שאני ה-odd man out, הא?

samata

New member
האמת?

ברגע שזה הופך להרגל - אז לקחת ת.ז כל הזמן עליך זה לא כזה ביג דיל...אתה כבר לא שם לב אפילו שזה איתך כל הזמן.

adidas88

New member
כשאתה לוקח ארנק כן

אבל אם שניה אתה קופץ לחבר? רק להעביר לו משהו או למישהו שגר מטר ממך אתה תיקח מפתח ומקסימום פלאפון...

samata

New member
בסדר, גם לשירותים את לא לוקחת את

הת.ז.... זה כמו שהחוק היבש אומר שאסור בעיר לנסוע מעל ל-50 קמ"ש. אם תסעי על 51 לא יקרה כלום.

Superdror

New member
כשאני יוצא מהבית הארנק תמיד עליי

ובו התעודת זהות. אני אף פעם לא מסתובב בלי כסף עליי, כך שתמיד יש לי גם ת"ז.

רן88

New member
עם איזה ארנק אתם מסתובבים?

בנות בד"כ הולכות עם תיק אז זה יותר פשוט. בשביל לדחוף את תעודת הזהות לארנק היא צריכה לבלוט החוצה בצורה די מעצבנת, היא קצת גדולה מדי בשביל הארנק שלי. אבל הרישיון (שאותו אין בעיה להכניס לארנק) תמיד עליי.

flutter girl

New member
הת"ז שלי בתוך הארנק

אבל הארנק באמת מפוצץ והוא גם בתוך התיק.

miracle16

New member
חחח מה הקשר בין הרשיון נייר לחוגר?

ואני קיבלתי כבר את הפלסטיק שלי אבל בכל מקרה תודה:)

Superdror

New member
במקרה כזה, סביר להניח שהוא יסתפק

ברשיון בלבד. אף פעם לא ביקשו ממני להציג גם תעודת זהות במקביל לרשיון הפלסטיק.

8-AN

New member
הקשר....

ברישיון זמני אין תמונה ולכן הוא חייב להיות צמוד לתעודה מזהה(ולא בהכרח זהות).

למעלה