חוגי בית של אבי קולמן בצורן

naamas7

New member
חוגי בית של אבי קולמן בצורן

לתושבי צורן היקרים, למי שמעוניין להכיר את אבי קולמן ואת סיעת אופק נערוך חוגי בית בצורן: במוצאי שבת 11.10 בשעה 21:00 בבית משפלת ארז, רח' הסיתוונית 4 ביום רביעי 15.10 בשעה 20:30 בבית משפחת נשיא, דרך לב השרון 38 ב' קומה ג' ביום חמישי 23.10 בשעה 21:00 בבית משפחת חסון, היערה 8 ביום ראשון 26.10 בשעה 21:00 בבית משפחת שופמן, הדולב 22.9 קומה ג' נשמח לראותכם בברכת גמר חתימה טובה נעמה שפטלוביץ (מועמדת ברשימת אופק)

yonib1231

New member
ואני שואל - איזה אופק באמת נותן לנו אבי קולמן

אופק של חוסר נסיון מוניציפלי? אופק של פשיטת רגל של חברה שהוא היה המנכ"ל שלה? אופק של תושבים שעדיין לא קיבלו את פיצויי הפיטורים מהחברה שמר קולמן היה המנכ"ל שלה ופשטה את הרגל בתקופתו? אופק של העסקת המשפחה שלך במועצה כמו שעשית בחברה שגרמת לה לפשיטת רגל? אני בהחלט לא חושב שזה אופק שהייתי שמח שראש המועצה שלי יתהדר בו.

yonib1231

New member
ולהלן חלק מהפרטים

מר קולמן בעברו התמנה למנכ"ל חברת אדקו ישראל, שהיתה הנציגה של חברת אדקו העולמית. בתפקידו כמנכ"ל החלו לעבוד באותה חברה בני משפחה רבים שלו, דבר שככל הנראה השפיע על התנהלות החברה. חברת אדקו בהתנהלותו של מר קולמן הצליחה בשבע שנות מנכ"לותו לפתוח רק 4 סניפים ולבצע השמה של פחות מ-500 אנשים (חישוב פשוט - כ-10 אנשים בחודש). ברור שאפילו את שכר הפקידה הם לא יכלו לשלם מהשמה של 10 אנשים בחודש, לא כול שכן את שכרם של כל העובדים שהיו מועסקים תחת שרביטו של אבי קולמן. להלן קישור לכתבה שפורסמה ב-The Marker על שהתרחש בחברת אדקו http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20080214_954195&layer=misc&layer2=misc אני בהחלט לא מעוניין בראש מועצה שנכשל ניהולית כבר פעם אחת. משפחתי ואני איננו מעוניינים להיות שפני הנסיונות שלך מר קולמן. מר קולמן - אין לך עבודה אז אתה רוצה לעבוד עלינו?

motisisr

New member
לי הכי הפריע המשפט

"קולמן טען בתגובה כי התפטרותו מניהול החברה אינה קשורה לחוסר הצלחתה להתבסס בישראל. "בגיל 50 החלטתי להוריד הילוך" " אני הייתי מעוניין לדעת האם מר קולמן מגיע למועצה על מנת להוריד הילוך

אלה דברים חשובים מאוד

אני מודה שכשהצגת את הדברים בהתחלה זה נשמע לי כמו רכילות זולה אבל למעשה זה נושא חשוב מאוד. כמועמד שהאג'נדה העיקרית שלו הינה שהוא בא עם "נסיון ניהולי" ומדברים אצלו על "תכנון-תקצוב-ביצוע" ראוי שנדע כולנו עד כמה הוא הצליח בתפקידו כמנהל. אני לא מצוי בשוק ההשמה ובאמת, יש מצב שלאדקו ישראל לא היה סיכוי להמריא מלכתחילה אבל הכישלון הוא כישלון. קולמן התחיל את תפקידו באדקו במסע פירסום עתיר תקציב וזה נגמר אחרי 7 שנים בקול ענות חלושה.להערכתי המנהלים של אדקו העולמית העדיפו לסגור את העניין בשקט בלי לעצבן את בעלי המניות כך הם מין הסתם גם הצליחו להחביא את ההפסדים של הסניף הישראלי בתוך שאר הפעילויות האחרות. מעניין מה ההשלכה של כל זה על תפקידו כראש מועצה? האם הוא יתחיל בתוכניות גרנדיוזיות ענקיות שלא ישיגו את מטרתם ויביאו לגרעונות ענק? אני חושב שלתושבי קדימה צורן מגיע הסבר מפורט מאבי קולמן על מה שקרה לו באדקו. זה מאוד רלונטי ומאוד משליך על מה שיקרה לישוב תחת שרביט ניהולו! אגב יוני - לא פירטת מה האינפורמציה על העסקת קרובי משפחה. אייל

yonib1231

New member
מידע נוסף

אייל שלום, כפי שראית, אני מבסס את הערותיי והדברים שאני מעלה בפורום, אולם ספציפית לגבי העסקת קרובי משפחה לא אוכל לפרט יותר, מכיוון שמקור המידע מבקש להשאר אנונימי ולא מוכן לאפשר לי לפרט יותר, מכיוון שהוא חושש להיפגע באופן אישי. מכיוון שאנו עוסקים בהצגת נתונים, כדוגמת עיתונאים, אין לי אפשרות לחשוף את המקור, אלא לומר שמקור זה עבד בחברה בתקופתו של אבי קולמן כמנכ"ל. במקרה זה תוכל להחליט האם לקבל את הנתון הנ"ל או לא ואני בהחלט אקבל את החלטתך. יוני

ברור שלא.

מאיך שהדברים מוצגים אין ברירה אלא להתייחס אליהם כרכילות. לא ברור מי, מה, כמה ולמה. כמו כן בסקטור הפרטי אין שום בעיה לקבל מישהו מתאים לעבודה גם אם הוא גיס שלך כל עוד הדברים מתבצעים כהלכה. בתפקיד צבורי זה כבר סיפור אחר וכיוון שאף אחד לא מעוניין שהמועצה תשמש כלשכת התעסוקה של משפחת קולמן על המועמד לפרט בדיוק מה קרה באדקו בנושא ולהסביר מדוע זה לא יקרה במועצה. אייל

מה שמפחיד אותי זה הפחד

להפגע אישית אם יעידו נגדו. הפחד הזה מוכר לי מימים קצת אפלים בצורן. לא רוצה לחזור אליו. אם ככה - לא קולמן ולא צ'וח.

Master Stav

New member
בואו נעשה קצת סדר

בואו נתחיל שהדברים שאומר יוני הינם ...השערות על סמך הכתבה חלקם השערות שפוגעות באמת וחלקן לא כמו כול השערה ....חלק כן חלק לא הצעתי לאיש היקר איתו שוחחתי בטלפון לפני מספר דקות להעלות פה תגובה מסודרת הטענה שהדברים גובלים בלשון הרע לא תחזיק מים בבית משפט כך אמר משפטן איתו התיעצתי ומצד שני ....האם זו הדרך לטפל בדברים ? איום בתביעת דיבה ? כבר נכתב פה בעבר פורום הוא מקום להעלות דיעות, השערות ומחשבות על הכול אני אשתדל שדברים שנוגעים בלשון הרע אכן ימחקו לאחר אזהרה לכותב הרי אפילו אני נפלתי לבור הזה ....זוכירם תכריך טען שלמנהל הפורום ....יש חריגות בנייה ושיש לו מסמכים על הנושא מאז ...נעלם ואיננו עוד ...לא כי נחסם או נימחק ....אלא כי אני שמער הבין שוהיה וימשיך אטפל בו בכל הכלים העומדים לרשותי ועכישו לאחר ההקדמה : 1. אדקו לא פשטה רגל אלא הפסיקה את פעילותה בגין אי הצלחה להיות שחקן דומיננטי בשוק השמת כוח האדם 2. יש להבדיל בין עובדים קבועים לעובדים זמניים על פי עדות שמיעה אדקו הוציאה למעלה מ1000 משכורות בחודש ושוב אני קורא לאבי קולמן או מי מטעמו ( תמוה מדוע לא הוא עצמו מגיב ) להיכנס ולתת הסבר ....איך אומרים לעם מגיע שרה פילין התייצבה מול המצלמות והסבירה שמועות על עברה וכו ...האם מר קולמן לא יכול לעשות זאת ? שנכנסים לפוליטיקה נעלמת הפריבלגיה להיות אדם פרטי והופכים לאישיות ציבורית שנבחנת תחת זכוכוית מגדלת ולעיתים כאר הזכוכית נימצאת בזווית הלא נכונה ...זה שורף !!!

למעלה