חוגים

מצב
הנושא נעול.
חוגים

חוגים
שלום! אני מקווה, שהפורום הזה יוכל לתת לי תשובות, ואם לא, אז סליחה מראש. יש לי ילדה בת 3, והיא מאוד מפותחת מבחינה ורבלית ושכלית(בגיל 1 ו3ח' היא כבר הרכיבה משפטים פשוטים). אני לא מתימרת לקרוא לה מחוננת, אבל הייתי רוצה לתת לה העשרה נוספת מתוך תחושה, שהיא כל הזמן זקוקה לגירוים חדשים, שיעניינו אותה. אשמח, אם כן, אם למישהו יש מידע על חוגים לגיל 3-4 באיזור פ"ת. תודה מראש על התשובות

יש במוזיאון גוף האדם

חוגים
שלום! אני מקווה, שהפורום הזה יוכל לתת לי תשובות, ואם לא, אז סליחה מראש. יש לי ילדה בת 3, והיא מאוד מפותחת מבחינה ורבלית ושכלית(בגיל 1 ו3ח' היא כבר הרכיבה משפטים פשוטים). אני לא מתימרת לקרוא לה מחוננת, אבל הייתי רוצה לתת לה העשרה נוספת מתוך תחושה, שהיא כל הזמן זקוקה לגירוים חדשים, שיעניינו אותה. אשמח, אם כן, אם למישהו יש מידע על חוגים לגיל 3-4 באיזור פ"ת. תודה מראש על התשובות
יש במוזיאון גוף האדם
לא יודעת בדיוק אם זה לגילאים האלו זה החל מגיל 4 אבל 3 אני לא בטוחה. תתקשרי ותשאלי הבן שלי שם בחוג מדע ואומנות הוא מאוד אוהב ולומד מהם הרבה

אני הייתי בודקת

חוגים
אני הייתי בודקת
איזה חוגים באופן כללי יש באיזור שלכם (נגיד, במרכז הקהילתי הקרוב) לגיל הזה. נראה לי שבגיל הזה כמעט כל חוג ייתן "גירוים חדשים". זה יכול להיות: "תנועה" (או "ריקוד" או "מחול" או איך שלא יקראו לזה), יצירה מכל סוג שהוא, "טרום כלי" אם יש לה טיפה נטיעה למוסיקה, דרמה - בקיצור כל דבר. לא חייב להיות "העשרה" מהסוג העיוני. בגיל הזה נראה לי כל דבר מעשיר את התחום הקוגניטיבי, גם החוגים שלכאורה "לא קשורים".

מצב
הנושא נעול.
למעלה