חוגים ...

ofirshani

New member
חוגים ...

מי מכיר חוגים לגיל הרך,חוגי אומנות לגילאיי 3-4 ,יש במודיעין?

קיבלנו אתמול את החוברת חוגים...

של המתנ"ס...חוברת לא נוחה לדיפדוף {ארוכה מאוד וצרה..} אבל בפנים יש שפע של חוגים. מגיל 0 ועד בכלל....

ורדה 1

New member
כן, יש אצלי! אני מעבירה (אצלי בבית, בקבוצות קטנות) חוגי אומנות לילדים החל מגילאי 3-4 (לפי קבוצות גיל).

יונית ש

New member
רוצה פרטים

קודם כל איפה במודיעין, איזה אומנות? הבת שלי בת 4 יש קבוצה מתאימה? את מעדיפה שנתקשר במסרים?

ורדה 1

New member
אנחנו נמצאים בגבעה C החוגים יתחילו לאחר חופשת הקיץ - כנראה שבתחילת ספטמבר. יש כבר מספר מתעניינים בגיל של הבת שלך. בחוג (אחת לשבוע) הילדים יכירו חומרים שונים תוך למידה של מושגים כגון: קשה-רך, חלק-מחוספס, גס-עדין, מעובד-גולמי וכו'. הם ילמדו טכניקות שונות באמנות שימושית כגון: עיסת נייר, פימו, באטיק, פסיפס, פיסול בדאס וחימר, הדבקת מפיות, יציקות גבס, קולאז', יציקת נרות וסבונים ועוד. אם זה מעניין אותך, נמשיך במסרים.

שקדייה

New member
מעניין אותך חוג בקרוסלה בשוהם../images/Emo35.gif

יש לנו חוג יצירה מקסים לגילאי 3-4... חוץ מזה מענין אתכם לקבל מידע על פעילויות, הצגות, סדנאות והרצאות שיערכו באוגוסט? יש חודש עמוס בדברים מקסימים...

ofirshani

New member
להגיע לשוהם?

אני לא יסע לדעתי לשוהם לחוג שיש לי במודין די הרבה חוגים ,אבל שמעתי שיש לכם מקום מקסים ושווה לבוא לבדוק . תודה

שקדייה

New member
לחוג זה באמת קצת רחוק, אבל...

לפעילויות חד פעמיות כמו הצגות, הרצאות והפעלות נראה לי מרחק סביר. יש לי הרבה לקחות מרוצים שמגיעים ממודיעין ומיישובי הסביבה לכן הצעתי לך לשקול. בכל מקרה אם את מעונית.. הנה רשימת הפעילויות החד פעמיות של אוגוסט.

ofirshani

New member
תודה ,

הגיע לאחת הפעילויות באוגוסט ,נראה מעניין מאוד ...

למעלה