חוגגים

balbalik

New member
מחפשת המלצה לקייטרינג של קפה ועוגה

משהו צנוע לשבת אחה"צ, סד"ג 60 איש. דגש על מתוקים-עוגות בעיקר, אבל גם אוכל "קטן" מלוח ליד העוגות והעוגיות בא בחשבון. מה שחשוב זה שיהיה להם הכל- כלים, סכו"ם, ציוד לשתיה חמה. לא שנצטרך אנחנו להתחיל להפיק ולארגן אלא שיבואו אלינו הביתה, יפרקו את האוכל, יסדרו הכל יפה, יעמיסו את הכלים המלוכלכים אחרי כמה שעות וזהו. מישהו יכול להמליץ? תודה מראש.

אקוטית

New member
חגיגת ארוע

ערב טוב, מבקשת המלצות למסעדת בשרים טובה וכשרה בירושלים לארוע של 60-70 איש. מישהו מכיר ויכול לעזור לי? הארוע בנובמבר תודה מראש

d a p h n a

New member
לא בטוחה אם זה מתאים

אבל ל"מתוקה" יש שירות שבו מזמינים אוכל (מתוקים ומאפים מלוחים קטנים), והם מביאים את הכל מוכן להגשה (כך שרק צריך להניח על השולחן וזהו), אפשר כולל סכו"ם, כלים והכל. להבנתי הכל חד פעמי, כך שהם לא צריכים לאסוף כלים בסוף אלא רק צריך לזרוק הכל. כמובן הם לא דואגים להכין שתייה חמה. את זה צריך לעשות לבד.
מידע יש באתר www.metuka.co.il

אקוטית

New member
מסעדת בשרים טובה בירושלים

אולי בכל זאת מי מבאי הפורום מכיר מסעדה כזו בירושלים? בנומבנר לכ-70 איש. תודה מראש

prizman

New member
אם 70 איש אז בטח תרצי כשרה

לוגאר יכולה להיות אופציה סבירה.

אקוטית

New member
לוגאר

תודה. אפשר יותר פירוט לגבי המסעדה? וכן לצערי אני צריכה מסעדה כשרה

prizman

New member
מסעדת בשרים

נמצאת במרכז י-ם, רח' ר' עקיבא ליד גן העצמאות, חביבה למדי וערוכה לאירועים. אכלתי בה פעם בגירסה הבלתי כשרה ופעם בכשרה, ברירת מחדל לא רעה.

"לימונים"

לא הייתי שם אישית - אבל קיבלתי עליה המלצות משני אנשים. מסעדה בשרית, כשרה, שמפרסמת גם שהיא עושה אירועים. מיקום נחמד בחאן הירושלמי.

naomiki

New member
למתוקה יש שרות בדיוק כזה

כנסי לאתר אינטרנט שלהם לשירות הרום סרוויס

למעלה