חוגגים במירון??

חוגגים במירון??

תחפשו שם אולי תמצאו שידוך כי שדכנים אין להם כלום עדיף לדאוג לעצמך

קליט

New member
הרוב המכריע של השדכניות הן חובבניות

וגם אם הן כבר כן מציעות משהו אז לא תמיד זה משהו מתאים, פשוט זה מה יש לה . ואי לכך ובהתאם לזאת וכפי מה שכתוב לעיל - מצוה עלינו להשקיע יותר בחיפוש השידוך, אם זה אצל שדכניות רציניות, או לענין חברים - >>ויש אנשים שלוקחים את ספר הטלפונים של המשפחה/פון ומתקשרים לכל החברים והדודים והדודות וכו` שישימו לב אם יש מישהיא מתאימה בסביבה שלהם , ואם זה באתרי שידוכים כמו ; שדכנט, ושניים שהם אחד וכו` . בהצלחה !

אל תצחיק אותי שניים שהם אחד

זה אתר בולשיט כל יום מציף לי תמייל שמתעניינת בי זאת וזאת ובכלל לא כתבתי כלום שם הם רוצים כרטיס אשראי ואני לא נותן אשראי באינטרנט.....דבר שני כיום כל אשת אברך חושבת לעשות כסף קל ולשדך אבל מתייאשת מהר כי זה קשה לכן הם לא שדכניות מנוסות

קליט

New member
עשיתי מנוי ב`שניים שהם אחד`

כבודו לא יודע מה נעשה שמה . אמנם יש קצת טריקים, בגדול זה אתר ענקי לדתיים בעיקר, ופחות לחרדים

חחחחחח ויש הצעות??

אני לא מאמין בזה בכלל כל היום שולחים לי במייל שבנות מחפשות אותי שם חחחחחחח

קליט

New member
יש להם שיטה

לכל מנוי הם שולחים מסר שהוא זכה בהטבה מיוחדת הניתנת למס` מצומצם של חברים - יעני, בהטבה הזאת אתה יכול לשלוח מסר לפי פילוח מסוים למאות חברים בבת אחת ! . הפילוח הוא כללי ולא ממוקד, בעל כרחך אתה שולח מסר אחיד לכולן שאתה מעונין בהן . . וככה אתה משגע את כולן שאתה רוצה אותן, ואתה גם מקבל הרבה הצעות שכאילו קראו את הכרטיס שלך והן מעונינות בך, כל מיני פרצופים מהממים וגם מוזרים פתאום רוצות אותך ! . שישו ושימחו . וכולם טוחנים מים טחונים . *אם אתה חרדי וצעיר אז אין לך כנראה מה לחפש שמה, מצד שני אם זה בחינם - תבדוק אם יש הצעות, לא כדאי לזלזל, בוא נגיד בהערכה גסה שיש שמה 20% חרדיות . *היו לי כמה הצעות . .

למעלה