חוב קטן + שלא יוצא לי לכתוב כאן הרבה
1 1מאיוש New member 23/6/06 #2 היי.... ../images/Emo185.gif לא נורא.. תשתדלי אבל איפה נעלמת אבל ??... בגרויות?! ו.. זה ימשיך להיות ככה או שתחזרי לשיגרה?.......
היי.... ../images/Emo185.gif לא נורא.. תשתדלי אבל איפה נעלמת אבל ??... בגרויות?! ו.. זה ימשיך להיות ככה או שתחזרי לשיגרה?.......
L look away New member 23/6/06 #3 בגרויות??????????? מזמן שאני כבר אחרי כל זה כולל צבא וגם עסוקה- לימודים במכללה וכו.... לחזור לשגירה-אשתדל
בגרויות??????????? מזמן שאני כבר אחרי כל זה כולל צבא וגם עסוקה- לימודים במכללה וכו.... לחזור לשגירה-אשתדל
ה הוד11 New member 23/6/06 #6 וואי תודה רבה הלוגו מאוד יפה ואני מקווה שנתחיל להשתמש בו כבר מיום ראשון הקרוב
1 1מאיוש New member 23/6/06 #7 אה יופי... העיקר שאני הכנתי פעם לוגו לא הייתה התייחסות!.. סבבה תהנו.. חחחח סתם .. נו בסדר אני אוותר לה וגם אני מסכימה שזה לוגו יפהה.. אבל נראה לי שהוא יצא קצת לא טוב הוא צריך גודל קצת יותר קטן 130*130 \ 140*140 ...... לא ?!
אה יופי... העיקר שאני הכנתי פעם לוגו לא הייתה התייחסות!.. סבבה תהנו.. חחחח סתם .. נו בסדר אני אוותר לה וגם אני מסכימה שזה לוגו יפהה.. אבל נראה לי שהוא יצא קצת לא טוב הוא צריך גודל קצת יותר קטן 130*130 \ 140*140 ...... לא ?!
L look away New member 23/6/06 #8 ../images/Emo92.gif../images/Emo9.gif ואם הוא גדול אז אפשר להקטין..רק תגיד..