חוב משנה שעברה...

who is this

New member
חחח

אני זוכר שהרציתי לכיתה שלי (י"א 4) על האריה השואג ותל-חי... מחר אני אעשה את זה לכיתה שלי בעמ"ל... כוסואמו כל השמאלנים האלה עיצבנו אותי!

קורע קורע... חחח...

לא גם אני פיספסתי... אבל זה בסדר... כי עכשיו זה כבר מצחיק. מה לא מצחיק?! שימי תבורי עניים גדולות. בערך על אותה רמה של צחוק! לילה טוב!

who is this

New member
לא ניסיתי להצחיק...

שני כסילים שכמותכם, לא כל פעם שיש חח אז זה אומר שזה מצחיק.. סך הכל העליתי זכרונות מהטכני שעזבתי... אתם עדיין תקועים שם.. זה מצחיק!!

אאא...

ווואאאוווו גם ההודעה הזאת מצחיקה... בכלל, מהמילה "שני" ועד המילה "מצחיק" זה היה פשוט היסטרי... כואבת לי הבטן מרוב צחוק...

who is this

New member
לא! אתה מצחיק!

השירים שלך, קורעים מצחוק! חשבת פעם לכתוב לערב אדיר? כי הם מחפשים כותבים... אוש אולי פשוט תישאר בחור העלוב שלך ותסתום ת'פה על דברים שאתה לא מבין ואף פעם לא תבין... כנראה שאתה לא הכי חכם אם נשארת לי"ג י"ד,אה? עתודה לא מספיק טוב? או שאולי לא רצו אותך??? עצה שלי, תמשיך לאנוס קיפודים, זה מה שאתה טוב, או שפשוט תאנוס את אייל...

לא לא אני מתעקש! אתה מצחיק!!!

כמה דברים: דבר ראשון אז רגע אם הייתי מבין אז זה היה מצחיק? כי אני בספק... דבר שני אני לא טיפש ויש לי את הציונים להוכיח את זה... דבר שלישי אפילו לא ניסיתי להתקבל לעתודה, לא ניסיתי בכלל לעשות פסיכומטרי (ולא, זה לא בגלל שאני חושב שאני טיפש ואין לי סיכוי) ואני לא צריך בכלל להסביר שכשלא מגישים לעתודה אז לא יכול להיות שלא רוצים אותי בלי שאני מגיש בכלל מועמדות... אבל כנראה שאתה טיפש מדי בשביל להבין את זה... דרך אגב, צח (השיריון המכונף) התקבל לעתודה... אז הוא בטוח לא טיפש! דבר רביעי איך אתה יודע שאני טוב באניסת קיפודים? עשית דוקטורט באניסת בעלי חיים? כי אם כן אז אתה המסכן פה... דבר חמישי מה קשור אייל בכלל? איך הוא נכנס לכל התמונה הזאת? לסיכום, אתה איש מצחיק! שכותב שלוש ח' על דברים שהם מצחיקים, כי הם מצחיקים! כי בכלל... כל מה שאתה אומר זה מצחיק!!!

מה זה?

מה שמעתי מזכירים פה את שמי לשווא
נא להירגע בבקשה. גיל, אתה מצחיק, ויותר מזה, אתה בסדר אתה.

למעלה