"חוב " לחברת ביטוח

"חוב " לחברת ביטוח

נניח שחברת ביטוח טוענת שביטחה אותי בפוליסת בריאות החל מ 2002 . (אכן בוטחתי) . אבל רק אחרי 3 שנים ויותר פנו אלי בטענה שהפרמיה לפוליסה הזאת הורדה מחשבונו של מישהו אחר ורק אז עלו על הטעות. לטענתם אני חייב להם כסף. איני מסוגל מבחינה כספית ללכת לבנק ו לחברת האשראי ולדרוש העתקי דפי חשבון 4 שנים אחורה וגם איני רוצה וחושב שעלי לעשות כן. חברת הביטוח אינה יכולה לספק לי ואינה רוצה לספק לי העתקי ופרוט ההורדות שביצעו מחשבוני שכן הייתי מבוטח אצלם גם בביטוח אחר ולהערכתי באותה הורדה הורידו את שתי הפרמיות. כך שלמעשה הם דורשים שאשלם ואני חושב ששילמתי. נכון להיום יש ביננו נתק בנושא אך סביר להניח שנגיע לדיון משפטי. כול ומדובר על כ 200 ש"ח אך העניין הוא עקרוני שכן עוד מעט יגידו לי שיש לי חוב אצלם ממלחמת השחרור :) . אודה על תבונתכם ועצתכם במידה ונגיע לדיון משפטי.

הנתונים אינם סבירים

חוב של 200 ש"ח עבור 4 שנים הוא כ- 4 ש"ח לחודש. מכל מקום, הנטל להוכיח ששילמת מוטל עליך. תעשה חשבון אם כדאי לך לטרוח ולשלם כדי להוכיח זאת (במידה שאכן באמת שילמת).

מדובר על

ביטוח לנהג - מוות עקב ת.ד. 70 ש"ח בשנה . מדוע נטל ההוכחה אינו על מגיש התביעה ? מזכיר לי את האימרה הידועה על האחות והמקצוע העתיק ..............

לא יודעת מה זה מזכיר

אבל כל עוד אינך מכחיש את העובדה שהיית מבוטח, הרי הנטל עליך להוכיח ששילמת.

למעלה