שקד, הנה החמין שלי
חמין מושקע מקור:פירגה. בסיר גדול מאד שמיועד לחמין.......לי יש סיר ענק....ממלא את כל התנור. לטגן בשמן 3בצלים גדולים ו-2 גזרים בעיגולים. להזהיב. להוסיף נתח או קוביות של בשר טוב לחמין.אני אוהבת את ה-5.יש לקנות בפרוסות עגולות או בנתחים של עד 2\1 2 קילו. לטגן ולצלות את הבשר מכל הצדדים. להוסיף את השעועית שהושרתה יום קודם-אפשר בכמה צבעים. חצי כוס גריסי פנינה שטופים. להוסיף גם חצי כוס חומוס שהושרה לילה קודם. להוסיף לסיר 3 כפות סילאן ו-8 שזיפים או תמרים מיובשים ללא גרעינים. לערבב. את העוף למרוח בתבלינים . להכניס לשקית "קוקי" ולסגור .להניח על השעועית. לעשות בכמה מקומות חורים שהנוזלים מהחמין ייכנסו לתוך השקית. להניח מסביב תפוחי אדמה קלופים- וביצים קשות. להכין את הביצים קשות מלכתחילה.... להכין חיטה. להשרות יום לפני.....או להשרות 10 דקות בהרבה מים עם רבע כפית סודה לשתיה—לשטוף היטב. לטגן בצל גדול קצוץ ,תבלינים , להוסיף 2 כפות סילאן אני שמה הרבה תבלינים אדומים...גריל עוף,פפריקה...קנמון פלפל שחור,מלח.. להוסיף שזיפים או תמרים יבשים .למלא שקית "קוקי" בתערובת . לסגור היטב. לחורר בכמה מקומות. להניח בסיר. למלא את הסיר מים ולהוסיף תבלינים. איזה שאתם אוהבים. הרבה אדום.פפריקה:גריל עוף: אני מכינה סירופ קרמל שנותן צבע שחום , שזוף לחמין: 3 כפות סוכר לבן בפינג'אן.ושמה על הגז. בלי מים. רק הסוכר. עומדת ליד כ-5 דקות עד שנהיה קרמל. ושופכת לתוך הסיר של החמין. נהיה צבע אדום. החמין יקבל צבע שחום ושזוף.... ה"קוגל" 4\3 חבילה מרגרינה+2 בצלים קצוצים גס,לא מטוגנים+ביצה טריה+מלח+פלפל+קמח רגיל כמה שנכנס. הבצק יוצא גושי מעט לח. יוצרת מעין נקניק שמן. מניחה למעלה בסיר. בבקר של יום שבת 4 שעות ל]פני הארוחה.....אני מניחה ג'חנונים אפויים.קונה מוכנים. החלק התחתון של הג'חנונים שייגעו מעט ברוטב. הג'חנון יקבל את הרטיבות והארומה מהחמין.צבע משגע. תהנו. התמונה נעלמה בחיפוש החדש. חבל.