חוברת מס' 4 של צחי

שקד0123

New member
פירגה אפשר בבקשה אם לא קשה ../images/Emo140.gif

מתכון לחמין טוב ומושקע יש לי אורחים לשבת וצריכה להכין חמין, חמין אני מכינה רק שיש אורחים ומתכון לחיטה בתוך שקית קוקי ואם את יודעת כיצד מכינים את הקציצה מתוכה שעושים בחמין עם בשר תודה לך בכל מקרה וחג שמח

pirge

New member
שקד, הנה החמין שלי

חמין מושקע מקור:פירגה. בסיר גדול מאד שמיועד לחמין.......לי יש סיר ענק....ממלא את כל התנור. לטגן בשמן 3בצלים גדולים ו-2 גזרים בעיגולים. להזהיב. להוסיף נתח או קוביות של בשר טוב לחמין.אני אוהבת את ה-5.יש לקנות בפרוסות עגולות או בנתחים של עד 2\1 2 קילו. לטגן ולצלות את הבשר מכל הצדדים. להוסיף את השעועית שהושרתה יום קודם-אפשר בכמה צבעים. חצי כוס גריסי פנינה שטופים. להוסיף גם חצי כוס חומוס שהושרה לילה קודם. להוסיף לסיר 3 כפות סילאן ו-8 שזיפים או תמרים מיובשים ללא גרעינים. לערבב. את העוף למרוח בתבלינים . להכניס לשקית "קוקי" ולסגור .להניח על השעועית. לעשות בכמה מקומות חורים שהנוזלים מהחמין ייכנסו לתוך השקית. להניח מסביב תפוחי אדמה קלופים- וביצים קשות. להכין את הביצים קשות מלכתחילה.... להכין חיטה. להשרות יום לפני.....או להשרות 10 דקות בהרבה מים עם רבע כפית סודה לשתיה—לשטוף היטב. לטגן בצל גדול קצוץ ,תבלינים , להוסיף 2 כפות סילאן אני שמה הרבה תבלינים אדומים...גריל עוף,פפריקה...קנמון פלפל שחור,מלח.. להוסיף שזיפים או תמרים יבשים .למלא שקית "קוקי" בתערובת . לסגור היטב. לחורר בכמה מקומות. להניח בסיר. למלא את הסיר מים ולהוסיף תבלינים. איזה שאתם אוהבים. הרבה אדום.פפריקה:גריל עוף: אני מכינה סירופ קרמל שנותן צבע שחום , שזוף לחמין: 3 כפות סוכר לבן בפינג'אן.ושמה על הגז. בלי מים. רק הסוכר. עומדת ליד כ-5 דקות עד שנהיה קרמל. ושופכת לתוך הסיר של החמין. נהיה צבע אדום. החמין יקבל צבע שחום ושזוף.... ה"קוגל" 4\3 חבילה מרגרינה+2 בצלים קצוצים גס,לא מטוגנים+ביצה טריה+מלח+פלפל+קמח רגיל כמה שנכנס. הבצק יוצא גושי מעט לח. יוצרת מעין נקניק שמן. מניחה למעלה בסיר. בבקר של יום שבת 4 שעות ל]פני הארוחה.....אני מניחה ג'חנונים אפויים.קונה מוכנים. החלק התחתון של הג'חנונים שייגעו מעט ברוטב. הג'חנון יקבל את הרטיבות והארומה מהחמין.צבע משגע. תהנו. התמונה נעלמה בחיפוש החדש. חבל.

../images/Emo24.gifשושי../images/Emo51.gif

ושאלה- האם החוברות נשמרות איפהשהו במאמרים, אם ארצה להדפיס אותן מתישהו?

בקשורים-ספרי מתכונים של חברי הפורום

כמובן שאת הקובץ הזה עדיין לא הוספתי לקישורים ותודה

bigjack

New member
תודה שוש../images/Emo24.gif

השתגע לי התפוז
אני בקושי מצליח להיכנס לכאן עכשיו

לדעתי צ"ל כל הכבוד לצחי

שעובד וטורח להכין ולצלם כל צעד וצעד בכדי שיהיה ברור. ותודה לכולכם

למעלה