חוברות משחקים

La Gamba

New member
חוברות משחקים

האם אי פעם קיבלתם חוברת משחקים מהתנועה? לי למשל, הגיע איכשהו מהמשפחה, חוברת של השמו"צ מיוני 89´... (אף אחד מהמשפחה שלי לא היה בשמו"צ|)

כן!

אנחנו אמורים לקבל בקורס מד"צים חוברת משחקים (אני מהשומר הצעיר) חוברת ורודה קטנה כזאת, אבל! משום מה לא הביאו לנו, כנראה כי חיברו לנו עוד סמינר אחרי המד"צים אז הכל היה מסורבל קלות. איזה מגניב לך שמצאת חוברת! אני תמיד משתמשת בחוברת מהשומריה שעברה, שיש לנו בחדר מד"צים בקן (שומריה זה חגיגה שכל 10 שנים שהתנועה קיימת חוגגים - השנה זו השומריה התשיעית - כלומר השומר הצעיר בן 90). בכלל בקן שלנו יש גם חוברת של המחנות העולים, הגיעה לשם בצורה מוזרה....

kedeman

New member
אני אוסף את כל החוברות שאפשר

אנחנו מקבלים נגיד בהשתלמות חוברת אז אני לוקח וגם בהכנות אז אני לוקח מה שאפשר יש לי גם ספרון משחקים של "החוויה הקיצית" שהתגלגל אלי

driftwoodstav

New member
לי היתה אמורה להיות אחת!

בסוף הקורס מד"צים היינו אמורים לקבל שתי חוברות- מטודות ומשחקים...את המשחקים לא קיבלתי...אבל לפחות יש את השניה שיש שם קצת משחקים! סתיו

Kooshoosha

New member
כן, בדר"כ מקבלים בקורסי ההדרכה..

קורס מד"צים ומש"שים, סמינרי הדרכה וכדומה. אני, בקורס מד"צים ,לא זוכרת שקיבלתי חוברת.. אבל זה מקובל. שנה שעברה היה לנו סמינר מד"צים שקיבלנו 2 חוברות: אחת של משחקים מכל הסוגים והשנייה של מתודות... משו מושקע ממש. בכל אופן, תנסו גם להמציא לבד מתודות ומשחקים ופעולות. זה כיף וגם מאתגר. יעל קן חולון הנוער העובד והלומד.

כדי ללמוד את הגיל המודרך

הדרכה של שנה שניה זה בדרך כלל חותרים מגינים (ז,ח) והגיל המודרך הזה שונה בהרבה מ ניצנים ועמלים (ד, ה,ו) עצה קטנה- אל תלכי למש"שים כי זה קורס קשה ומשעמם ודוגרי יכלו לסיים עם זה ביום וסתם מתחו את זה על 3 ימים מתוך סמינר הנהגה, בימים האלה עבדנו נורא קשה, לכי על צופיות, זה כייף וגם לומדים המון, חוץ מזה לא יזיק לנו בנוע"ל להיות יותר פעילים בנושא הצופיות

hug11

New member
תוכלי למצוא חוברת משחקים ב...

באתר של תנועת הנוער העובד והלומד, ב"הדרכה וסמינרים" (או משהו כזה...) האתר! אלעד מקן רחובות - הנוער העובד והלומד ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות !

למעלה