חוברות לימוד

1a5m9t

New member
חוברות לימוד

אני ממש טמבלית לא יודעת איך גרמתי לזה יש לי 2 ילדודס אחת בת שנתיים וארבעה חודשים ואחד בן שלוש וארבעה חודשים אתמול ישבתי עם הבן עם איזה חוברת מה שייך למה והוא מתקשה אני לא מבינה איך בכלל לא הקדשתי לו זמן מבחינת לימוד האם זה עדין אבוד או אם יש חוברות יותר פשוטות ללמד אותו מהקל אל הקשה יש לציין צורות וצבעים בסיסיים הוא יודע אנא חייבת עזרה בזה אם אני לא טועה רשום על גבי החוברת צעד אחר צעד לפעוטות כל חוברת שיכולה לסייע לי או משהו אחר אנא עדכנו אותי אם תשובות אני רוצה לשבת איתו. ובקשר לילדה אם אני מתחילה איתה זה לא מוקדם מדיי, אני לא יכולה ללמד את שניהם ביחד באותו רגע , כיון שאחד יפריע לשני סליחה על האורך

למה עם חוברת?

למה לא עם משחקים, שיחה וחקר? בקשי עזרה מהגננת של הילדים או מפורום גננות פה בתפוז.

1a5m9t

New member
תודה ובבקשה אני רוצה עוד היום לרכוש להם

משחקים את יכולה להגיד לי במדוייק איזה נושאים יש לך ומה מתאים לגיל שלהם שנתיים וארבעה חודשים ושלוש וארבעה חודשים תודה לך על הכל

אילתית 2

New member
לא יודעת על חוברות אבל

קודם כל אם הוא בגן עיריה תבדקי עם הגננת מה קורה בגן מה עושים בגן ותתייעצי איתה.. אני לא יושבת עם חוברות לימוד...לדעתי זה עוד מוקדם ויש להם מספיק מה ללמוד בהמשך... רק לא הבנתי איזה חוברת ניסית איתו...מה שייך למה..באיזה נושא.. אנחנו יש לנו כמה משחקי קופסא ופאזלים בכל מיני נושאים ו"לומדים" ומשחקים תוך כדי...לא עושה איתה חוברות לימוד... ואז תוך כדי משחק את יכולה לשחק עם שניהם

1a5m9t

New member
הוא עדין במעון בעבר היו 2 כיתות

ואז לאחר מכן לא היו הרבה ילדים אז סגרו את הכיתה , עכשיו זמ מגיל שנה וחצי עד גיל שלוש אני מציינת שיש 4 ילדים בגיל שלו באותה כיתה כמובן לגבי החוברת צריך למתוח קו בין מה שייך למה דוגמא: ציפור וקן ביצים את יכולה בבקשה לאומר לי איזה משחקי קופסא ופאזלים יש לך באיזה נושאים על החוברת צויין שזה מגיל שנתיים ועד ארבע לדעתי אני יניח לו עם החוברת האם אני צודקת תחזרי אליי בבקשה אני רוצה לרכוש לו עוד היום

תעזבי אותך מזה

יש מלא משחקי שייכות וכו' בחנויות, כנסי ופשוט תבחרי. ממליצה בחום על המשחק "לוטו הראשון שלי", משחק מעולה שמלמד מושגי יסוד

אילתית 2

New member
אני כרגע בעבודה לא זוכרת בדיוק את שמות המשחקי

אבל יש לנו כמה וכמה בנושאים הללו רובם לוטו וחלק בפאזלים כשתגיעי לחניות משחקים תסתכלי על משחקי הקופסא ותראי שם יש המון המון המון מיותר דפי/חוברות עבודה משחק זה לא מרגיש להם "ללמוד" אלא משחק מהנה כשאגיע הביתה אם יהיה לך רלוונטי אכתוב לך את שמות המשחקים בשמחה

1a5m9t

New member
תודה חמודה אני אמתין לך עד

שתגידי לי במדוייק מה השמות של המשחקים אני עדין לא רוכשת שום דבר מקווה שזה לא יפריע לך תודה

אילתית 2

New member
והנה קצת רשימה...

לוטו עונות השנה גיל 2-5 של "יצירה" דומינו מעץ (יש עליו גם צורות ומצד שני מספרים) לוטו "איפה אני נמצא" גיל 2-5 עולם החיות של יצירה גיל 2-5 - 3 משחקים איפה החיות גרות / מה אוכלות / איך קוראים לגורים שלהם גאוני כישרוני - אחלה משחק שהיא אוהבת לוח אלקטרוני כזה עם לוחות שמחליפים שלבים מה קודם למה גיל 2-5 של יצירה אוניברסיטה לגן של יצירה גיל 3-7 מי לומד א-ב..פאזל של אותיות ובכל אות יש תמונה/חיה וכו..שמתחילה באותה אות...אבל זה יש כי קיבלנו מתנה..למרות שרוצה שנרכיב אותו ביחד אבל אני לא בלחץ על האותיות...סתם פאזל שבבית כי קיבלה אותו בכל מקרה יש עוד המון המון סוגים תאמיני לי שאת לא צריכה רשימות אתץ תגיעי לחנות למדפים של משחקי הקופסא ותראי שם בשפע

1a5m9t

New member
ממי שאלה טמבלית אם כתוב 2-5 לא יהיה

קשה מדי למרות שהוא בן שלוש וארבעה חודשים אם מה אני יכולה להתחיל קודם תוכלי לומר לי סליחה שטימטמתי אותך רק חזרת מהעבודה ואני כבר מתנפלת עליך תודה נשמה

אילתית 2

New member
תראי שאני קונה משחקים או ספרים

אני לא תמיד מתייחסת לגילאים שכתוב אני מסתכלת על המשחק ויודעת להתאים אותו לילדים לפי איך שהם וככה אני יודעת אם מתאים או לא כמו ספרים אני קוראת אותם בחנות לפני שאני קונה... בכל מקרה הנסיכה שלי בת שלוש ו8 חודשים..ואלו לא משחקים חדשים..יש לנו אותם כבר די מזמן אז לא מפריע הגיל דווקא מאוד מתאים אבל תלוי בילד ומה שהוא אוהב וכמובן מה שרוצה לשחק לומדים הכל תוך כדי משחק/שירים/שיחה וכו...

את מתכוונת לגיל ? זה תלוי בילד, במשחק, בהורה,

בסבלנות שלכם לשבת ולשחק... הילד בן 4 שלי גם משחק מונופול צעיר שכתוב עליו מגיל 5-8. למה ? הוא רואה את האחיות שלו, הוא הבין את החוקים, אז למה לא ? עיצה אחת: אם את לוקחת משחק וזה נראה לך קשה מדי, אפשר להתחיל לא ממש לפי החוקים ואחרי שהילד מתרגל לאט לאט להכניס את כל החוקים. למשל בלוטו - להתחיל מלהתאים את הכרטיס למקום הנכון, ואחרי זה לשאול למי יש ? ואחרי זה ממש לפי תורות עם מנצחים.

1a5m9t

New member
תודה רבה עזרת לי המון אתמול רכשתי

משחקים ליילדי פחות או יותר כמו שאמרת לי: הלוטו הראשון שלי איפה החיות גרות מה אוכלות החיות אמא של החיות דוגמא: תרנגולת ואפרוחים מגנטים מספריים 4 חוברות של הדבקות נניח יש פיל גדול ובדף של המדבקות יש פיל קטן צריך להדביק דברים בסגנון הזה ממי איך את ממליצה לי לשבת איתם אני בעצם יכולה לעבוד אם שניהם נכון או שעדיף קודם עם הגדול כי אם השניה לידו הוא לא יתרכז תודה לך על הכל

אילתית 2

New member
יפה יפה לך על הרכישה

מה שכן אני כשאני קונה להם כמה דברים או כשקיבלו כמה וכמה מתנות...לא נתתי להם את הכל לדעתי מאוד יבלבל אותם לקבל פתאום "מסה" שכזו...תוציאי כל שבוע משחק אחר... תראי אני עם שני ילדודס הגדולה בת שלוש ו8 חודשים והקטן בן שנה ו9 חודשים...אז את הרב הללו הקטן עוד קטן מדי אבל אצלי בדר"כ אני לרב לבד איתם אז כמובן שמשחקים יחד..אבל כשבעלי בבית אז הוא משתולל עם הקטן ומעסיק אותו ואני עם הגדולה או להפך יש משחקים שהקטן יכול לשחק ויש כאלה שלא והוא מפריע אז מושיבים אותו לידנו ומעסיקה אותו עם משהו מלהיב אחר ומשחקת עם הגדולה..אבל אם יש משהו שהוא מעוניין גם לשחק ולא מפריע אז כמובן שמשחקים יחד כולם

../images/Emo45.gif הם גם לומדים ככה שאמא איתך אבל גם צריכה

להתייחס לאח / אחות. אלא אם את עושה ממש זמן של 1 על 1 ואז את צריכה עוד מישהוא איתך.

1a5m9t

New member
תודה נשמה האמת זה גם מה שאני מתכוונת להוציא

לו את המשחקים אחד אחד ולא את הכל ביחד

בענייני חוברות

בחלק מהחוברות הציורים וההסברים כל כך לא ברורים שגם לי יש בעיה להתאים. אני לא חושבת שזה גיל להושיב וללמד על חוברות.. מבחינת משחקים: לוטו ראשון שלי - אחד המשחקים היותר טובים, תמונות ממש ברורות ואמיתיות. יש לי ילדה בת שנתיים ואני משחקת גם איתה בזה (אמנם לא כמו לוטו, אבל בהתאמה ותוך כדי אני מעשירה את הידע שלה בנוגע לחיות, כלי תחבורה ועוד). פאזלים למיניהם - תבחרי מתוצרת טובה לפי הציור וכמות החלקים שאת רוצה. אם תפרטי באיזה כיוון את מעוניינת אני יכולה להמליץ לך על עוד משחקים...

למעלה