חובה לקרוא

DannyBoy19

New member
חובה לקרוא

אוקיי, אחרי שלא תרמתי לאחרונה הרבה.. אני אתרום מה שנראה לי הוא הדבר הכי חשוב שמישהו איי פעם יגיד לכם בנושא של משקולות בפרט, ובחיים בכלל. לכולנו יש מטרות בחיים. חלק יתממשו וחלק לא. אנשים חכמים ממני אמרו מטרות הם חלומות עם תאריכים. מה שאני יגיד אולי ישמע מטופש וחסר חשיבות אבל אני מפציר בכם לעשות את זה. אני רוצה שתכתבו על דף את המטרות שלכם לטווח ארוך בנושא הרמת משקולות(איך אתם רוצים להראות, משקל וכו) בסוף הדף, תחתמו את שמכם. כמו כן, תיצרו כך מטרות לטווח ביניים ומטרות לטווח קצר עד שתגיעו למעין תוכנית צעד אחר צעד שתיקח אותכם בביטחה למטרה הסופית. כל יום, תתבונו בדף שלכם ותראו איזה צעד אתם צריכים לעשות היום כדי להגיע למטרה שלכם. כמו כן, תכתבו את כל מה שאתם עושים בחדר כושר על דף. ככה שתוכלו לראות אם אתם מתקרבים ליעדים שהצבתם לעצמיכם. החכמים מבינכם יבינו שניתן ליישם את זה לכל מטרה שאתם מציבים לכם בחיים לא רק בחדר כושר, אלא בכל תחום. אלה שיעשו מה שכתבתי ירוויחו! אני יכול להבטיח את זה! בהצלחה.

pomelit

New member
איזה כיף שאני בתור בלונדינית

פטורה מלהיחשב כחכמה

revivo21

New member
דני אולי תיתן מידע על האפדרין...

מהנסיון שלך משך זמן השימוש כמויות תוצאות ותופעות לוואי עם היו

ronen222

New member
אכלת פעם אקסטזי?

אם לא תשאל משהו שלקח מאד דומה רק בלי ההיי והאהבה לכולם

revivo21

New member
כנס רגע...

אחרי כדור אפדרין מרגישים דאון? דיכאון או משהו כזה?

ronen222

New member
לחלק מהאנשים כן ואפילו

תופעות פסיכוטיות שכרוכות שאישפוז ותרופות ואני מכיר כאלה אם אתה מחפש ממריצים אל תלך על אפדרין וזו המלצה שלי זה ממריץ חזק אמנם עוזר בשריפת שומן אבל יש טובים ממנו

ronen222

New member
בעקרון כלום

בא נצא מנקודת הנחה שכל חומר שהוא מזיק במידת מה כך שאם הדבר לא ממש ממש נחוץ עדיף שלא לגעת מניעה היא עמצאי זהירות הכי חשוב ואם בכל זאת החלטת שקצו כל הקיצים ואין מה לעשות חייבים לקחת משהו בשביל לזוז השיקול העיקרי יהיה מה הכי פחות מזיק ואחר כך כמה זה יועיל ולאיזו מטרה זו בכלל כך שלא תמצא הרבה חומרים מתאימים למרץ בחדר כושר אם באמת קצו כל הקיצים היתי משתמש בclenbuterol שהוא חומר הנחשב לבטא2 אגוניסט לא סטראואיד אנבולי אנדרוגני אף על פי שיש לא אינדקס אנבולי לא קטן קל להשיג אותו כי הוא תרופה לאסמטים ותופעות הלווי שלא מועטות לא קשות ועוברות כשמתרגלים

DannyBoy19

New member
מה אתה מזיין את השכל??

אפדרין הוא תוסף יחסית בטוח. כמובן שהכל יחסי. אם יודעים איך להתמש האפדרין אתם תקבלו תוצאות מאוד טובות(לפחות רובכם) רונן, במקום לנסות לקבל תשומת לב על היידע התאורטי שלך... קלנבוטרול הוא חומר הרבה יותר מסוכן מאפדרין. הוא גם אינו ממריץ לגבי התופעות לוואי של אפדרין.. אני חוץ ממרץ ואינטנסיביות מאפדרין לא היו לי תופעות לוואי. אאה.. ואל תקח לפני השינה חחחח מה עוד אתה רוצה לדעת?

ronen222

New member
תשמע ילד...

כשמך כן אתה דני בוי ילד בן 19 מגודל ורוד לח ודביק אפדרין הוא לא תוסף אפדרין הוא סם, הוא הוצא מהחוק בקטגוריה של סם מסוכן מסוג A ולא בכדי כי באמת הוא כזה ואם נעקוף את החוק גם מההבט הבריאותי נפשי הוא באמת מסוכן עם הוכחות (אני אישית מכיר אנשים שאושפזו בכפיה וטופלו בתרופות ) כך שאני לא מבין איך ילד מנייק כמוך מציע ומבטיח תוצאות מזה ובהגדרה "בטוח" זה סם לא חוקי ומי שמישתמש בו מקומו מאחורי סורג ובריח וגרוע מזה זה שמוכר אותו אני לא יודע איך ילד כמוך מצליח להשיג דברים כאלה ואיך לממן אותם

גם לגנוב זה לא חוקי, זה אומר שלא

עושים את זה? אני שמחה על התגובה שלך לדניבוי, כן ירבו תגובות כאלה. על זה בדיוק דיברתי לפני מס´ שבועות והחבר´ה פה כעסו שממעיטים בערכם של אחרים. דניבוי מטיף כבר הרבה מאוד זמן לשימוש בחומרים אסורים וגם כאלה שנמצאים על הגבול הדק בין אסור לכמעט אסור והעולם שותק. אפשר לשמוע את ההתלהבות שלו בכל משפט שהוא כותב ואני מאמינה שהוא באמת מאמין ביכולות של הדברים, אבל דקלום מונחים והגיל הצעיר לא הופכים אותו באמת לאוטוריטה, אז חבר´ה, שימו לב. מרבית הכותבים כאן הם מתאמנים חובבים. לא מקצועניים, או כאלה שזקוקים לתוספים, וטכניקות מרחיקות לכת. תתאמנו בגבולות הסביר, תקפידו על תזונה נכונה ואתם באמת שלא זקוקים ליותר מזה. חבל על הכסף, חבל על הבריאות.

revivo21

New member
כמה לוקחים ביום ומה המחיר של כל....

כדור, וכמה זמן אתה לוקח את זה חודשים? שנים? האם זה באופן רצוף או תקופות?

DannyBoy19

New member
אני ילד מנייאק...

תגובותיי... תראה רונן.. אני קורא תיגר על הידע שלך. אני חושב שכל מה שאתה אומר זה דקלום של דברים שקראת עליהם ללא ידע מוצק. אני מוכן להפגש איתך אישית וללכת איתך לאנשים שאמרת שאתה מכיר שאושפזו. אני חושב שאתה משקר רק כדי להעביר את הנקודה שלך. אם טעיתי, אני אכתוב בפורום שטעיתי ואתלה צדקת ובכל מקרה האנשים שפורום רק ירוויחו מהידע. יאללה.. בוא נפגש. כמו כן, תגובתי לעינת. למה להוציא את כל הבעיות שיש לך בחיים וכל האגרסיות שלך בפורום הזה? גם אני מוכן להפגש איתך ולתת לך עיצות על איך לשלוט ברגשות שלך טוב יותר. בנוגע לממימון הסם.. זה עולה בערך 100 שקל לכמות שמספיקה ל 3 חודשים. אנשים בבקשה, אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים, אל תתדברו. אני קורא פה תיגר על כל אלה שנותנים פה עיצות,.. אני מוכן להפגש או לדבר עם כל אחד פה.

DannyBoy19

New member
לעינת

כתבת שאני מטיף ללשימוש בחומרים אסורים.. אני רוצה שתני לי ציטוטים שבהם הטפתי בבקשה.. כמו כן, על חומרים אחרים אסורים כביכול שהם על הגבול חוץ מאפדרין שכתבת שאני מטיף עליהם. למה לשקר? אני חושב שאני בין היחידים פה שיכול לתת ידע מעשי שיעבוד מבלי לתת דברים שלא עבדו כבר 50 שנה לאף אחד. למה? כי אני כבר ניסיתי הכל ואותי מעניין רק תוצאות. אז מספיק להאחז בגילי הצעיר כתירוץ זה נהיה ישן את לא חושבת?

ronen222

New member
אתה ילד מנייק כן

והטלפון שלי זה 254443-050 תתקשר אליי ואם תרצה נפגש ואולי אני יעביר לך כמה שעורים חשובים מאד בפרמולוגיה ואנבוליקה ובעיקר באיזה גיל כדאי להתחיל אם בכלל ונראה אותך גבר תתקשר

revivo21

New member
ילד מנייק עוד שאלה...

סתם... ילד מנייק זה כינוי ששמור רק ליוסי בניון כמה כדורים כאלה לוקחים אחד ביום או לפני כל אימון? וכמה זמן ברציפות אתה לקחתה? ודבר אחרון תעדכנו אותי מה קרה אם הפגישה

alexkagn

New member
אני יכול להשיג מחקרים...

דרך חברים שלומדים בטכניון ובאוניברסיטה- אני יכול להשיג מחקרים של פרופסורים מאוניברסיטאות בעולם דרך הספרייה הרפואית בבת גלים חיפה. זה בטח שלא תלוי בשום גורם כלכלי. אם אתם רוצים אני יכול לברר ולסכם את את סיכומיהם כאן. בברכה, אלכס המתכונת מתקרבת !!! Cos2X= 2COS^2(X)-1... LOL

אלי ו.

New member
אין צורך

יש מספיק מחקרים שמראים שהאפדרין עוזר בדיאטה ע"י יצירת חום (תוסף תרמוג´ני) והמרצה שעוזרת קצת בפעילות אירובית. האפדרין גם בטוח יחסית לרוב האנשים. לאנשים שסובלים מבעיות פיזיות מסוימות (לח"ד בעיות לב) האפדרין מסוכן. עוד אנשים, שתאורתית אינם בקבוצת סיכון גם עלולים להפגע. ל FDA יש דיווחים על 17 מקרי מות שנקשרו לאפדרין. חלק ממקרי המות הם אנשים שלא היו בקבוצות סיכון. לעומתם יש עשרות אלפים שמשתמשים בלי בעיה. אפדרין אינו חוקי בישראל, במרבית מדינות אירופה ובחלק מהמדינות בארה"ב. עד כאן העובדות. (אם טעיתי, אנא תקנו אותי) מי שבוחר לקחת אפדרין לוקח סיכון מחושב. האם הסיכון גבוה? -- לא כ"כ. האם הסיכון שוה? -- זו החלטה אישית. באופן אישי, אני מעדיף לעבוד קצת יותר על הדיאטה ועל אירובי. למה לריב ולגלוש לפסים אישיים? עשו סקוואט, לא מלחמה.

למעלה