חובה לקרוא

קזימודו

New member
חובה לקרוא

המסר הזה פורסם בפורום הכרויות וסקס של זקנים מעל 50. קראתי ונשפכתי
אני גם סוג של חתלתולה לא ניתנת לאילוף או עילוף , אבל נתקלתי בשפן אמיתי ,שעילף אותי לפני שאילף את הסוררת הסיפור פרטי ואינטימי שלי שהתרחש לפני כשנה הכרתי בחור חביב ופנוי , היה קליק מהתחלה ,התחילה מערכת יחסים חביבה והבחור להוט לאלף את החתולה הזו , להוציא את הנמרה שבי לאור רצה לחוש את החושניות והסקסיות שבי , מתאמץ ונדלק יותר מליטוף לליטוף הבגדים הוסרו,הליטופים התחדשו , אז האף שלי הריח של עשן הסגריות לא ייחסתי חשיבות לאף , מה שלא אופייני לי ,הוא המשיך ללטף ולגעת בי , רוצה לגלות את הלביאה הטמונה בחתלתולה , לחוש את הסקס הפרוע שלי והריאות שלי התחילו להגיב בקוצר נשימה נוראי עשיתי מה שצריך כדי לבלום את ההתקף , הבאתי חומרים ועשיתי אנלציה עירומה ומנשפת, נלחמת על הנשימה ,שמתי לב לחרדה שקבל הבן אדם השפן השתפן לגמרי , כל ההתרגשות בולטת שהיתה לו נמחקה בשניה האיש התלבש בשניות ,ובקש יפה להעלם מהבית , מהמצב שנוצר. אני הזעקתי עזרה דחופה הביתה , הוא בקש ללכת , לפני שמגיע הסיוע מקצועי שבדרך, אמרתי בסדר לך אני אסתדר לבד , רק תשאיר דלת פתוחה . זה השפן היה משתפן אמיתי , פחד מהדפיקה בדלת של צוות השח"ל מהשאלות של הצוות הרפואי מה קרה. האנלציה לא הוציאה מקוצר נשימה אלא הפכה את זה להיפר ונטלציה . ורק החמירה את המצב של הגוף , העלתה את קצב הלב כמעט למצב של עלפון ובגלל שהתרגשות היתה גדולה מדיי , הלב נכנס למצב מצוקה הייתי חייבת לקבל עזרה מקצועית לייצב את המצב הגופני אני מנויה בשח"ל כבר שנים, וכבר הוציאו אותי ממצוקה כמה פעמים הם מביאים חמצן וזה מסתדר בשניות , מגיעה ניידת של טיפול נמרץ הביתה במקום לנסוע למיון , מטפלים מייצבים אומרים שלום והלאה לטיפול הבא שאני מיוצבת ורגועה ,או מפנים אותי לבית החולים להמשך טיפול וגם אז הטיפול במיון הוא שונה מזה שאני באה לבד . שהגיעה הניידת שח"ל מצאה אותי חצי מעולפת לבד , היו המומים , אף פעם לא הגעתי למצב כזה, שלא הבינו מה קרה לי חברו אותי לחמצן , ייצבו אותי , שיכולתי לדבר , ספרתי את האמת , צחקנו על התגובה של הבחור ההמום ,לא כעסתי עליו, כעסו שעזב אותי לבד. הוא לא יישן כל הלילה פחד להתקשר לוודא מה עלה בגורלי אחרי שעזב פעם ראשונה בחייו ראה מצב של קוצר נשימה , כלחומר התקף של אסטמה. כמובן שיותר לא קרה כלום בינינו , הוא היה ממש בחרדה מהעניין ומאז אני למדתי לקח , אף מעשן לא מתקרב לחתלתולה הזו שחבויה בתוכי שיחפש נמרה אחרת לעלף ולאלף , לא אותי ,לא פעם נוספת, אחת הספיקה לי כי ריח העשן הסגריות עלולים לגמור אותי לתמיד http://www.tapuz.co.il/blog/Warning.asp?foldername=prinss

למעלה