חובה לקרוא!

geashono

New member
לא נראה לי שזה נכון

לדעתי על פחות מ10 שקלים לא יוותרו אפילו לחבר אמבי אבל מי יודע אולי תפתיעו אותי

shuky63

New member
למה זה לא נראה לך?הרי בני כתב

שהקבוצה תצטרך להפגש לפי תקנות קרן הנריך בל כלומר,אסור לגבות דמי כניסה אבל חיבים להיות חברים באירגון שקיבל את החדר.התקנות מאד ברורות,איך אפשר לגבות תשלום מעבר לחברות באמבי?

geashono

New member
כי כמו ששאלת

הדברים עדיין מעורפלים ועד היום נדמה לי זה היה המצב ובשביל לשנות צריך לקבל החלטה חדשה אגב ראיתי שהמפגש הבא של אמבי יתקיים בעצה זה בגלל זה? ועוד הערה שבני יצטרך לתת עליה את הדעת בעצה יש בעיה של דלת שחייבים לנעול אותה וזה ייצא מצחיק שאנשים ינעלו בפנים וכל אורח שיגיע יצטרך לחכות לשומר (המאוד נחמד אדם ממש טוב) שייצטרך לפתוח לו (אסור להם לתת את המפתח לדלת הזו)

stkachov

New member
אם יהיו כאלו

שיהיו מוכנים להצטרף לעמותה רק בגלל הקבוצה הזאת, אז זה מקובל... אבל אני בספק שזה יקרה, כאמור לפעמים אנשים מדברים הרבה מאוד, אבל בפועל עושים ממש מעט.

תנו לבני לענות למה אתם מדברים

במקומו,אתם מספיק שאלתם אותו הוא חייב להחליט יחד אם הוועד מה עושים לגבי כל שאלה למה אתם עונים במקומו?הוא רואה כל שאלה והוא יכול לענות.

shuky63

New member
אני מוכן להוביל הקמת קבוצת תרגול

של בוגרי cti חשוב לדעת האם זה מעשי לקבל חדר בקרן הנריך בל חדר פעם בשבוע לשעתים.לאחר שאדע את זה אוכל להמשיך הלאה. אם הייתי יודע שאיל מתכנן קבוצה כזאת הייתי עוזר לו ברצון אבל הוא תמיד אמר דברים מעורפלים על סדנא לעזרה עצמית ולא הזכיר אף פעם את cti.

stkachov

New member
אם מקימים

קבוצת תרגול של CTI, אז חייב להיות קשר ומעקב(לפחות פעם בחודש או חודשיים נגיד) של CTI, כלומר של ברברה דם. אנשים שעשו קורסים לפני 10 שנים, לא יעשו פתאום סוויץ' ויחזרו לתרגל כאילו רק עכשיו הם סיימו את הקורס. הם צריכים את הרענון ואת התיקון של איש מומחה, ולא שכל אחד יתרגל איך שנראה לו נכון. כמו שבפגישות תרגול של הדסה, מגיע איש מקצוע לפגישות התרגול.

b e ll

New member
ויטלי,

למה אתה פסימי? תנסה להצטרף לקבוצה שמנסה להתרקם כעת, עברת את הקורס לפני יחסית מעט זמן. אולי מישהו יכול להזכיר לך... אם תראו בסופו של דבר שאתם לא נזכרים ולא מצליחים תמיד תוכלו לפנות לברברה דם ובאופן מאורגן לנסות להציע לה להעביר סדנה מקוצרת עבור חברי אמב"י שכבר עברו את הטיפול שלה, בתנאי תשלום נוחים. אבל לפני שאתה מצטרף ומנסה, איך אתה יכול להניח בוודאות שלא תצליח ושאתה חייב איש מקצוע? בפגישות של קבוצת הדסה בירושליים, אין אף איש מקצוע שמגיע. תמיד אפשר לעשות סויץ' ולהתחיל לתרגל, תמיד אפשר לנסות להאט את קצב הדיבור. תמיד עליה של אחוזי השטף מועילה אפילו אם לא מדובר ב- 100% שטף ב- 100% זמן. לא מאוחר מדי אף פעם. תנסה, אל תרים ידיים לפני שהתחלת בכלל.

stkachov

New member
בל

איפה ראית שאני פסימי? ואני גם לא כתבתי שאני לא זוכר מהי שיטת הטיפול. הצעתי רק רעיון, שלפי דעתי הוא עשוי לעזור בצורה ניכרת להצלחת המפגשים. בפגישות של קבוצת הדסה אם אני לא טועה המפגשים החלו לאחר סיום הקורס, וכמו כן הדסה עושה פגישות רענון עבור בוגרי הקורס שלו, כפי שאמרה הקלינאית מהדסה שכתבה כאן לא מזמן. בכל אופן, אני בספק אם אני אצטרף לקבוצה, ולא בגלל שאני צריך איש מקצוע או אני לא זוכר את השיטה או אני פסימי. אני גם רחוק מאוד מלהרים ידיים. פשוט בזמן האחרון אני מפתח לעצמי שיטות חלופיות להעלאת השטף, ואני בהחלט מרוצה מהן.

למעלה