חובה לקרוא!

stkachov

New member
אז בוא תגיד לי

למה שלא יקרה מצב שעכשיו אני אחליט שאני מארגן קבוצת הייד פארק, ואנחנו רוצים כקבוצה להפגש תחת השם של אמב"י ולהעביר ערבי הייד פארק. כמובן, שזה יהיה בחינם כי לאמבי אין שום הוצאות. אבל בסופו של דבר מה שיקרה זה שמרוב הקבוצות שיקומו וכמובן יהנו מחסות של אמב"י וגם מכניסה חינם, למפגשים של אמב"י בסוף אף אחד לא יגיע. כמובן, אם הקבוצות הללו הם חברי אמב"י, אז כמו שכתבתי לבל, אין שום בעיה. אבל זה לא המצב !!

a9981

New member
מה הקשר..

להתנהגות כיהודים? והאם יש לך פיצול אישיות? מי זה "האנו" "אנחנו" שאתה מדבר עליהם תמיד?

shoshyyy

New member
די ! מספיק!

מקווה שבני לא קורא את זה ולא יתאכזב ככה. ואם אתה קורא בני אז זה מופנה אלייך: אני יודעת שאתה בן אדם חזק. מקווה שאתה לא לוקח כלום מזה ללב. איך שאתה רואה האופנה עכשיו זה לרדת על אמב"י בכל צורות ע"י אנשים לא יוצרים, לא עושים אך מתלוננים ומתלוננים ומכפישים. אל תשים לב, לא צריך!

stkachov

New member
מצטרף לדברי שושי

ובני אם אתה קורא או אם מישהו מהפורום(שוקי) מדבר עם בני, אנא תעביר לו שיש הרבה אנשים שמוקירים את מה שהוא עושה ועשה, וגם אם יש טענות וביקורות, ישנן דרכים לעשות זאת. והעליהום הזה פה על אמב"י כבר מתחיל להמאס. תסתכלו בבקשה בפורום בדפים האחרונים... רק מדברים על אמב"י וזהו! אין נושאים אחרים לדבר עליהם?? והגרוע זה שזה אותם הדברים ואותם הכותבים, רק שחוזרים על עצמם כל שבוע מחדש.

geashono

New member
דווקא לך זה לא מתאים

רוב האנשים כותבים את הדברים רק בשביל לשפר את המצב הקיים ולא להרוס את הקיים (לפחות אני) וזה שמצטייר לך שמי שמציע הצעות לאמבי רוצה להרוס אותה זה חבל

stkachov

New member
ארי

הרי כבר דברת עם בני על הרעיונות שלך... וכבר קיבלת תשובה ממנו. אז כמה אפשר למשוך את העניין הזה? תסתכל על הפורום, רק על אמבי מדברים פה. זה אף פעם לא היה. נכנס לפה מגמגם תמים שגילה את הפורום והוא מקווה למצוא פה תשובות לשאלותיו, ומה הוא רואה, אמבי אמבי אמבי. דיי... חלאס. הבנו שיש דברים שלא מוצאים חן בעיני מספר אנשים, ויש ביקורות(גם אצלי). לגיטימי. אבל כמה אפשר לחזור על זה?

geashono

New member
אוקיי אני מבין אותך

אם כי שוקי קרא לנסיונות שלי ילדותיות והשגת סיפוקים מיידים בכל מיקרה מה שאייל כתב זה לא סתם ביקורת זה רעידת אדמה שוקי לא ישן בגללה כל הלילה לפחות הפורום מעניין

stkachov

New member
גם אם

נפרסם כאן תמונות עירום כל יום, גם אז הפורום יהיה "מעניין"...

bravid

New member
ברצוני לחדד דברים שאולי לא ברורים

אמב"י תומכת בכל פעילות הנעשית לטובת האנשים המגמגמים. כל פעילות לטובת האנשים המגמגמים מבורכת, אם היא נעשית במסגרת אמב"י ואם מחוץ לה. כחלק מהעניין אמב"י מוכנה וגם רוצה בכל ליבה לתת חסות לקבוצת תרגול של ברברה דם! הבעיה במקרה הספציפי הזה היא ש"קרן הינריך בל" עובדת עם ארגונים רשומים בלבד. לפיכך אדם המרכז את הנושא הופך למעשה לנציג רשמי של הארגון. מי שמוביל את הקמת קבוצת התרגול הוא אייל והוא לא יכול לייצג את אמב"י. אייל אינו חבר באמב"י ויותר מזה, הוא הכריז מלחמת חורמה נגד התשלום באמב"י. מלחמה זו, לצערי הניבה כבר פרות. עד עכשיו נגרם הפסד משמעותי (במונחים תקציבים של אמב"י) בהכנסות העמותה. יש בכך חתירה מסוכנת תחת עצם קיומה של אמב"י. אם אדם אחר, אדם שכן יכול לייצג את אמב"י (ואני מכיר כמה כאלה – כולל בפורום) ירצה להוביל את הנושא, נעשה את זה (בכל מקרה נפעל לפי החוקים של "קרן היינריך בל" ובהסכמתם).

בני אני לא מבין משהו

למה אמבי נותן חסות לברברה דם רק ולא לשאר הטיפולים ולמה אייל אינו יכול לייצג את אמבי.הכל קשור לכסף?.אני באמת מעריך את מה שעשית ואני שמח שיש את אמבי אבל הכל נראה לא ברור.

shuky63

New member
מה לא ברור.אם אמבי רוצה לתת מקום

לקבוצה להפגש זה בקרן הנריך בל.לקרן הזאת יש תקנה שהיא נותנת מקום רק לאירגון ורק לחברים של אותו אירגון.חברים באמבי זה מי שמשלמים דמי חבר.נקודה. אם לא תחשוב שמנסים לדפוק אותך תראה שזה המקום הכי משתלם כספית,לאורך זמןוהרי קבוצת תרגול צריכה להתקיים לאורך זמן(ראה הקבוצה בירושלים). אם תמצא מקום שנותן לך להפגש כל שבוע בשעה קבועה בחינם לצמיתות בלי שום תנאים ,זה אכן תנאים יותר טובים אבל אין מקום כזה(בירושלים בעצם יש אבל בתל אביב לא ידוע לי).המקום שנפגשתם בו באירגון עצה נותן חדר חינם לכמה חודשים ואז גובה כסף ותאמין לי שזה יצא לכל אחד יותר מ75 שקל לשנה. המפתח לקבוצה שתתקים לאורך זמן הוא מקום קבוע ונגיש במקום מרכזי ויום ושעה קבועים(תאמין לי זה מנסיון.השתתפתי בכמה קבוצות שהתפרקו בגלל שלא היה להם התנאים האלה). אז מה זה 75 שקל בשנה כדי לקבל מקום כזה.זו פשוט קטנוניות .אתה מוציא סכומים גדולים יותר על שטויות אז על השטף שלך אתה חוסך?

geashono

New member
אתה בתור חבר אמבי

לא משלם בכלל על קבוצות כאלו? וכן אם אתה חבר אמבי מספקים לך עוד שירותים? ומה הם חוקי הינריך בל לגבי גביית תשלום? והאם אמבי יכול להתחייב לי על מקום לשנת חברות?(הרי זה לא המקום שלהם) ואגב אני לא חושב כל הזמן שמנסים לדפוק אותי-זה לא דרך המחשבה שלי

shuky63

New member
לפי התקנה של הנריך בל אומנם אסור

לגבות דמי כניסה לארועים שם,אבל מדובר בתקנה שנועדה להגן עליהם מפני גורמים מסחריים שינסו לנצל את קבלת החדר חינם לעשיית רווחים.הרי אם מישהו יארגן שם סדנת פסיכו דרמה ויגבה 150 שקל למיפגש שזה מחיר השוק הוא יעשה קופה שמנה. כוונת המחוקק בהנריך בל כשקבע לא לגבות כסף לא היתה ל10-20 שקל שאמבי גובה ולכן במשך 3 שנים במפגשי אמבי גובים דמי כניסה בגלוי.בשולחן ליד פתח החדר ,העובדים רואים את זה ואף אחד לא אמר כלום.אבל כשאיל בא ,מנופף בדגל וצועק,תראו גובים כאן כסף,אין להם ברירה אלא לנזוף באמבי כי יש תקנה כזאת בספר החוקים שלהם. בכל אופן תקנה אחרת שלהם אומרת שהמשתתפים במפגש צריכים להיות חברים באירגון שמקבל את החדר.חבר בכל אירגון על פי הגדרתו.באמבי חבר זה מי ששילם דמי חבר שנתיים. השאלה שלך האם אמבי יכול להתחיב לחדר למשך שנת חברות היתה מתאימה אם היית שוכר את המקום בכמה אלפי דולרים לשנה ומשלם לשנה מראש. פה מדובר על 75 שקל אז לא נראה לי שצריך חוזה אצל עורך דין וערבות בנקאית.

מה אתה לא מבין?

אמבי נותן חסות למי שמשלם ככה נהוג בכל העולם אם אתה עני לך תיפגש ברחוב יש הרבה מקומות יפים בים בתחנה מרכזית או במלון.

shuky63

New member
בני,האם קבוצה שכל חבריה חברים

באמבי(משלמים דמי חבר) תוכל לקבל חדר חינם פעם בשבוע בקרן הנריך בל? זה לדעתי מה שמשתתפי הפורום לא מבינים

אתה צודק זה יעלה יותר כסף

תחשוב אם היית משכיר חדר בבורסה כמה כסף היו לוקחים ממך? פי 3 או פי 4

b e ll

New member
רגע! אני רוצה להבין.

אם כמה חברי אמב"י מעוניינים להקים קבוצת תרגול בנושא גימגום, אמב"י מוכן לתת להם את החדר בהיינריך בל לשימושם כל עוד הם חברי אמב"י? כי אם כן, חברים, רוצו ושלמו דמי חברות. זו עיסקה מצויינת. הלוואי שאני לא טועה. כך גם לאמב"י יתווספו עוד כמה חברים שישלמו דמי חברות ולכם יהיה מקום להפגש בו כל עוד תרצו להפגש.

למעלה