חובה לקרוא!

1justice

New member
חובה לקרוא!

שלום חברים יקרים, אנו קבוצה של מגמגמים, התארגנו לפי מספר שבועות במטרה להקים סדנא שדרכה נוכל לעזור אחד לשני אנו פנינו לשם כך לקרן הייניך בל והם הסכימו לתת לנו את המקום, אך הם העדיפו שניכנס תחת הכותרת של אמב"י, הם אמרו לנו שנבקש מיו"ר אמב"י בני רביד הסכמה לגבי הקבוצה והם יתנו לנו את המקום חינם, אנו מצידנו התחייבנו כי הסדנא תהיה חינמית. לאחר שהתקשרנו אליו הערב הוא התנגד לאשר לנו לעזור לעצמנו בחינם, דבר שאנו משתוקקים לו ביותר, דבר נוסף וחשוב הוא שהתקשרנו לקרן הייניך בל הם שאלו אותנו במקרה האם גובים כסף במקום שלהם, ונאלצנו לומר את האמת שאכן בני רביד גובה כספים והם רתחו מזעם ואמרו שזה מעשה בל יעשה, לא חוקי ו'אנו לא נסלח לו על כך'! בני רביד מסתיר את האמת מחברי אמב"י וממשיך לגבות כספים אפילו על סדנאות שהוא אינו משתתף בהם למרות שמי שמקיים את הסדנאות מקיים בחינם ולמרות שהכל כולל אפילו המקום, חינם! לדוגמא בסדנא האחרונה השתתפו 8 חברים במשך 14 מפגשים תעשו בעצמכם את החשבון השאלה היא רק לאן הולך הכסף אם המקום חינם והמרצה חינם ולהחזיק אתר אינטרנט אפשר היום גם בחינם..הוא לא הסכים לתת לנו פירוט חשבון!... אנו מבקשים מימכם לא להיות שותפים במעשה ולהפסיק לשלם כחוק כי בני 'ישכח' ליידע אתכם שאסור לו לגבות כספים בקרן הייניך בל שאלה למחשבה. האם נשים מוטרדות מינית משלמות עבור קבוצת התמיכה שלהם!? בסדנא האחרונה השתתפו חברים אשר הגמגום לא פגע, אלא השמיד אותם מהבחינה הכלכלית ביקשנו מבני רביד הנחה והוא לא הסכים והוא אף טרק למובטל חבר הסדנא את הטלפון בפנים! בבקשה הפסיקו לשלם באירועים כי גם ככה שיווק האירועים באמצעות המייל ובני רביד לא מפרסם את אמב"י בשום דרך שעולה כסף. מי שמשלם פוגע בחלשים ועובר על חוקי הייניך בל ועל המוסר היהודי, גם אנחנו הערצנו את בני על אומץ ליבו אך התאכזבנו עמוקות ממעשיו! אנו קוראים לו לחזור בתשובה, ולחזור להתנהג כיהודים! אנו ממש נשמח לעזרה במציאת מקום חלופי עקב כך שבני שם לנו מקלות בגלגלים, מתברר שהוא עשה זאת גם לאחרים בעבר, אנו פונים אליכם לקבלת עזרה בנדון במציאת מקום חלופי חינם. יש לנו עשרות חברים אך אנו זקוקים לכתובת המייל שלהם ובהקדם, מפני ששליחת ההודעות בנוגע לסדנא תתבצע באמצעות המייל, אנו מבקשים כי תשלחו לנו את כתובת המייל שלכם ושל החברים אשר אתם מכירים (וגם את הטלפונים במידה ואתם מעוניינים) כדי שנודיע להם לגבי הסדנא שתפתח בקרוב בע"ה כל המעוניין בפרטים לגבי הסדנא ויש לו הצעות ובקשות מיוחדות מתבקש לשלוח מייל בהקדם בהזדמנות זאת ברצוננו לומר תודה לכל החברים הרבים אשר חיזקו את ידנו והציעו את עזרתם להצלחת הסדנא מספר המקומות בסדנא מטבע הדברים מוגבל עדיפות לחברים רציניים ואופטימים, המחפשים תקווה והרוצים לעזור לנו ולעצמם מחצית מחברי הסדנא יהיו בלי נדר מהמין השני, אנו שוקדים בימים אילו על תוכנית הסדנא נשמח לעזרתכם, בתודה מראש והצלחה לכולנו מצטער שוקי שאני נכנס לפורום לעיתים רחוקות בבקשה שלחו הודעה זו לחברים נוספים והעבירו לנו את המיילים שלהם. ניתן להתכתב עימי רק באמצעות המייל. אייל [email protected]

b e ll

New member
קראתי ואם נכון מה שאתה כותב

אז בני ממש מאכזב. חבל שגם הוא משתכר מתחושת הכח. אני מאחלת לכם הצלחה גדולה בסדנא ומקווה שעבור כולכם היא תהיה פריצת דרך. כל הכבוד לך על היוזמה המבורכת הזו. כל הכבוד על האומץ והתעוזה. יישר כוח.

אם אכן זה נכון אז גם אני חושב

שבני מאכזב גם אנחנו רוצים מקום כדי להיפגש לתרגל ולא ממש אמבי עוזר לנו.לא ממש מבין מה קורה הכל עניין של כסף?אתם צודקים לא חייבים לשלם על זה.כדאי לכם שאני לא התעצבן אתם לא מכירים אותי עצבני שאני חם אני יכול לעשות כל דבררררר.

a9981

New member
רק אל תאיים ארי..

כבר תפסתי מחסה במקלט הקרוב לביתי ארי.

a9981

New member
לבחור שהייתה לו הזדמנות להכיר את..

הימנית של ארי, אבל הוא החמיץ אותה.. זה כנראה אני.

1justice

New member
תודה!

היי התרגשתי לקרוא את תגובתך צריך הרבה אומץ בפורום זה לכתוב מה שחושבים לצערי רוב האנשים חושבים כמונו אך אין לכולם את האומץ לומר זאת בפומבי מפני שהם אינם רוצים להסתכסך עם הנהלת אמב"י, אשמח לקבל את המייל שלך ואשמח לדעת אם יש לך במקרה מקום אפילו לפגישה אחת, שבת שלום אייל [email protected]

R O N Y1

New member
לא ניראה לי שזה נכון

אבל אם זה נכון שבני רביד לא מסכים שקבוצת מגמגמים תעזור לעצמה והוא דורש תשלום אז אם ראש אמב"י דופק אותנו אז לאן עוד אפשר להגיע מה זה "דמי חסות" אני מאוד מקווה שזה נכון

1justice

New member
תודה רוני

בחייאת רוני תארגן לנו מקום לפגישה אחת...(-:

shuky63

New member
תראה איך אתה מתנהג איל.

אתה לא מסוגל להרים פגישה אחד מסכנה שאתה מדבר עליה כבר חודשים ומציף את הפורום בהודעות סרק. אתה מתעלק על אמבי שיתן לך מקום בחינם,כשבמקור הסיבה שהחלטת להקים קבוצה משלך היא בגלל שאמבי ביקש תשלום סמלי למיפגשים בחסותו. יש לי חדשות בשבילך.אמבי הגיע למצב שהוא מסוגל להרים מפגשים וארועים לאחר עבודה קשה של מי שהקימו אותו. אתה יכול לחזור על אותה עבודה קשה בעצמך ולקיים מפגשים בחינם אם זה מה שאתה רוצה. אבל אתה בוחר להמשיך להתעלק על אמבי לדרוש ממנו לתת לך מקום בחינם. למה?כי מגיע לך לדעתך. אתה טענת שאפשר לקיים ארועים בחינם לא?אז בבקשה תקיים אותם ולאורך זמן ותפסיק להשמיץ את אמבי.

stkachov

New member
אוי... אתה מבלבל את המוח

איזה מוסר יהודי, איזו חזרה בתשובה ??? מה זה הקשקושים האלה? ללכלך ככה בפומבי על אדם משכמו ומעלה זה מוסר יהודי לפי דעתך? אני לא יודע מה בני אמר לך, אבל אתה בא אליו ואומר לו שאתה מקים קבוצה משלך, ואתה רוצה שיתייחסו אלייך בתור חלק מאמב"י, בזמן שאתה לא, ויתר על כן אתה עושה הכל על מנת לפגוע בו ולהכפיש אותו. אז למה שהוא ייתן לך להקרא בשמו ולייצג את הארגון? אמב"י יש רק אחד. אם אתה רוצה לשנות שם דברים, וכמו שאתה אומר יש מאחורייך 30 אנשים, תתפקד לאמב"י ובעזרת המסה הזאת תשנה את מה שהולך שם. תבטל את התשלומים על המפגשים. מבחינתי, תשלם אפילו משכורת מינימום לכל מי שיגיע למפגשים. אבל מי אתה שתבוא ותאמר למישהו שהוא עובר על המוסר היהודי תגיד לי? מי שמך?? חצוף!!!

geashono

New member
חושבני שעל האשמות כאלו חמורות

בני צריך להגיב לפחות באוזני בני טען שהוא מעולם לא ביקש תשלום מאייל על המקום (מלבד הסדנה של אוסנת) אבל אני מעודכן רק עד יום שני שבוע שעבר בכל מיקרה כדאי לשמוע גם את הצד של בני

1justice

New member
הבהרה

בני תמיד ביקש ממני ומ-כ-ו-ל-ם תשלום על המקום! בכל המפגשים, הכנסים והסדנאות! והוא אף התקשר (על חשבון העבודה שלו) לכל חברי הסדנא של אסנת לביתיהם ואיים עליהם לשלם הוא אמר לי בטלפון ואני מצטט במדוייק! "אם את לא משלם אל תבוא לסדנא!" אשמח לקבל את המייל שלך אייל

geashono

New member
התכוונתי שבני טען

שבסדנה באמת נחתם חוזה לשלם 20 שקלים ואתם לא עמדתם בו אבל חוץ מזה הוא אמר לי שמעולם לא ביקשת מקום לקבוצה משלך והוא ביקש תשלום על זה(כאמור עד יום שני שעבר) והמייל שלי הוא [email protected]

shoshyyy

New member
אוי לא !!!!

בני ביקש לשלם על הסדנא שאתה בא אליה ??? חוצפה !!!! איך זה ייתכן אייל? לשלם עבור שירות ??? חוצפה פשוט!

shuky63

New member
-אז מה שאתה אומר איל זה שאתה לא

צריך את אמבי.בסדר גמור.אם אף אחד לא ישלם דמי חבר או דמי כניסה,אמבי תסגר כי אי אפשר להפעיל עמותה ב0 כסף,זו עובדה. עכשיו אמבי סגור ואתה הולך להסתדר לבד כי אתה לא צריך את אמבי כפי שאמרנו,אז אתה הולך לקרן הנריך בל לבקש חדר והם אומרים לך שהם לא מתעסקים עם אנשים פרטיים. אתה מבין את האבסורד בהכפשותיך?לא ?טוב לא ציפיתי שתבין. אתה אמרת להנריך בל שאמבי גובה כסף כאילו כדי לעשות רווח על חשבונם בעוד שהכסף נגבה רק כדי לאפשר קיום מינימלי של העמותה כדי שתדאג שיהיה לך חדר. איזו כפיות טובה!איזו צרות אופקים! לסדנה שאתה מדבר עליה לא היית מגיע אם לא היתה קימת העמותה.כי אז אוסנת לא היתה מגיעה לעמותה ואתה לא היית מגיע לאוסנת.אבל אתה לא מוכן לשלם 20 שקל לפגישה כשסדנה כזאת בשוק הפרטי עולה 100-150 שקל לפגישה,וזה רק כדי שאמבי תוכל להמשיך להתקיים ושיוצרו עוד סדנאות כאלה. מבחינתך שבני ילך עם כוס פלסטיק לצומת הקרוב ויקבץ שם נדבות כדי שאתה תקבל סדנה חינם כי מגיע לך!לא מספיק שקיבלת את זה ב10-15% מערכה. אתה רוצה חינם! לפחות היית משלם 75 שקל בשנה כדמי חבר.היה לך זכות לדבר (וגם היית משלם 10 שקל לפגישה כמוני).אבל לא,לך מגיע הכל בחינם.בני צודק אם לא ירצה לדבר איתך,כי אתה אדם שדורש ודורש ולא מוכן לתת כלום,ואז כשסוגרים לך מחוסר ברירה את הברז אתה בא ומכפיש. אתה יודע מה?עם ההתנהגות שלך גם אני לא רוצה לדבר איתך. סליחה על הבוטות,אבל ההתנהגות שלך פשוט מרתיחה אותי.

אתה לא יכול ללכת נגד רצונם של הרבה

אנשים שוקי,נכון אתה צודק בהרבה דברים שאתה מדבר אבל רובם לא מסכימים אם הדרך הזאת.אני שואל אותך שאלה פשוטה:יש כ60000 אלף מגמגמים בישראל אבל איפה הם?מי מגיע לפגישות של אמבי אפילו לא 60 אנשים?רובם קלינאי תקשורת ו מומחים שבאים לספר תאוריות על גימגום.אני לא ראיתי שום פירסום על אמבי בשום מקום,ואם היית סופר את כל אנשים שבאו לאמבי ושנים אחרונות וברחו לא היית נזכר כמה היו.אז למה אתה חושב הם לא נשארו?

stkachov

New member
ואני שואל אותך

יש 60,000 מגמגמים בישראל, אבל איפה הם? מדוע לא מגיעים לפגישות שאתה מארגן אפילו 60 אנשים? ואצלך הרי זה עוד בחינם...

shuky63

New member
מאמינים לי שלא ישנתי הלילה?

מאז קראתי את ההודעה של איל אני פשוט רותח וחסר מנוחה. לא האמנתי שיכולה להיות כזאת צרות עין וכפיות טובה. אני בניגוד לאיל משלם דמי חבר לאמבי ובא לאספה פעם בשנה ושומע ומקבל דוח מודפס על כל שקל שנכנס ולאן הוא הלך. 20 אגורות ליום זה מה שמפריע לאיל להיות חבר אמבי ולראות את אותו דוח. אולי נבקש ממנו להעלות את פרוט חשבון הבנק שלו לפורום שכולם יוכלו לצפות ולהחליט אם הוא באמת לא מסוגל לשלם את דמי הכניסה הסמליים לארועי אמבי. איך אפשר בכלל לחשוב לבוא לאירגון שאתה לא חבר בו ולבקש לעין בדוח הכספי שלו? איזו חוצפה ועזות מצח. לפני שעזבתי את הועד של אמבי לטובת הרוטציה בועד,העברתי החלטה להורדת תשלום דמי הכניסה לחברי אמבי במפגשים ל10 שקל.הרעיון שעמד לנגד עיני היה שזה ימשוך עוד אנשים לשלם את דמי החבר וכך בהדרגה אפשר יהיה לותר על דמי הכניסה לחברי אמבי במפגשים. מישהו חושב שמי שיושב וגובה דמי כניסה במפגשים נהנה מזה? גם לי יצא לשבת שם ותאמינו לי שזה לא נעים,אבל יש את ההבנה שבמצב הקים עם כמות החברים המוגבלת,בלי דמי הכניסה לא יהיה אמבי ולא יהיו מפגשים. אם היו הרבה חברים משלמים באמבי הארגון היה יכול להתרומם ולהציע יותר עזרה גם לאנשים כמו איל שבאמת קשה להם להתרומם בחיים עם הגמגום.אפשר היה לותר על דמי כניסה לחברים וגם להתחשב במי שבא ואומר:תראו אני רוצה להיות חבר אמבי אבל אני על הקנטים,באמת אין לי גם 20 אגורות ליום.אפשר היה לדחות לו את התשלום בשנה שנתים עד שיתאושש יתרומם ואז ישלם גם על התקופה שהיה בקשיים. לכן בניגוד לאיל שאומר לכם לא לשלם לאמבי אני קורא לכולכם להרשם מיד כחברי אמבי ולשלם דמי חבר שנתיים.אל תגידו,מה אני מקבל בתמורה? תנו צ'אנס לתקופה מסוימת,תראו מה אמבי עושה עם הכסף ואז תחליטו אם זה שוה.ביננו תשבו עם עצמכם ותחשבו לכמה דברים בחיים שלכם שלמתם לפני שידעתם אם זה ישתלם לכם.יש המון דברים שאמבי יוכל לעשות למענכם עם הכסף הזה,דברים שכל אחד ממכם כפרט לא יוכל לעשות עם 75 שקל בשנה.אז תנו קרדיט ואני מאמין שתקטפו את הפירות

למעלה