חובה לקרוא

meran3

New member
חובה לקרוא

אחיי ואחיותיי היקרים , ממש כואב לי נורא בזמן הזה בגלל כל הצרות והיסורים העצומים והכואבים שעוברים על עם ישראל בדור הזה , ממש כשל כח הסבל והגיעו מים עד נפש, רציחות, תאונות, יריות , אויבים רבים ואנטישמיות בעולם, האלימות עולה וגואה ואין מציל מידם, ואין לנו על מי לסמוך רק על אבינו שבשמים, אז בבקשה אני מתחנן מלא דמעות בואו כולם נצעק חזק חזק לאבא בשמים אבאאאאאאאאאאא דיייייייייייייייי תעזור לנו תציל אותנו קשה לנו, רע לנו , מר לנו תושיע אותנו מכל הצרות האלה, אנחנו מצטערים, תרחם עלינו, הושיעה את עמך, תקבל אותנו בחזרה, חדש ימינו כקדם, אנחנו לא יכולים יותר, אנחנו רוצים לחזור הביתה, תפתח לנו את הדלת, אבא בבקשה אנחנו מתחננים אליך אבאאאאא תרחם אבא אנחנו אוהבים אותך, ורוצים רק אותך כמלך עלינו , ממש לבכות בדמעות, שערי דמעה לא ננעלו, כולנו חייבים להעלות קול צעקה גדולה לשמים, לבקוע את כל הרקיעים, וב"ה יתברך ישקיף ויראה ממעל וישמע לקול שעוותנו וישלח את משיח בן דוד , אני מתחנן אליכם בואו נקים קול גדול שיקוים בנו הפסוק "וגם אני שמעתי את נאקת בני ישראל" _________________

dpinto

New member
שמחנו כימות עניתנו שנות רעינו רעה

"שמחנו כימות עניתנו שנות רעינו רעה" ( תהלים צ ) אל יאוש , גאולה בוא תבוא ב"ה במהרה בימינו כי קרוב הדבר.

dpinto

New member
זמן לחיזוק מלאכים ושרים

בספר נפש החיים לרבנו חיים מוולוז'ין שער א נאמר על פרק שירה : וזהו גם כן ענין אמירת פרק שירה , שאמרו ז"ל : " כל האומר פרק שירה בכל יום " וכו' , שעל ידי אמירת האדם אותו , שהוא כולל כל הכחות כלם , הוא נותן כח להמלאכים והשרים של כל אלו הבריות שיאמרו אלו השירות , ועל ידי זה הם מושכים חיותם ושפעם להשפיע בכל התחתונים . ועין בזה בלקוטי תורה בטעמי מצות פרשת ואתחנן . ב"ה זכינו לראות הרבה ישרים ותמימים מקפידים בפרק שירה שזהו חיות ושפע הבריאה כפי שמצביע רבנו חיים מוולוז'ין גאון מפורסם חסיד ועניו של דורו .

למעלה