חובה לקרוא

Aeroguns

New member
חובה לקרוא

בעיתון "7 ימים" ע"מ 78 50 שנה לרוקנרול...הרגעים הכי פרועים.. ותתמקדו במספר 19...

hangman Jury

New member
קראתי ../images/Emo13.gif

נחמד.. אבל הם שוב כותבים טיילור במקום טיילר

Bastet

New member
יש להם דיסלקציה על שם משפחתו...

חי חי... נ.ב חדשה כאן : )

AeroTom

New member
שוב עיתונאים מטומטמים...../images/Emo46.gif

פעמיים טיילור בכמה שורות...מתי ילמדו כבר?! ואגב השיר היה- You see me cryin.

AeroTom

New member
ואגב-הנה הסיפור מאחד שהיה שם:

טים קולינס מספר מתוך התנ"ך של מעריצי אירו-Walk this way: הזמן הוא אחרי שג'ו השלים עם הלהקה והם חזרו ביחד תחת הדרכתו של טים קולינס בהכנות ראשונות לאלבום הקאמבק שלהם-Done with mirrors: We hade a meeting about gettin' a new record deal on a rainy sunday afternoon that spring. The celtics were hot, and we were at the Union Oyster House.This was the first meal the bandhad eaten together in five years.Joey Kramer brought his baby son jesse. Everyone got stinkin' drunk and then went over to Mark Parenteau's house to hang out.Mark start blasring old Aerosmith songs.He puts on You See Me Cryin from Toys in the attic.Steven says, "Hey! That's great! We should cover this.Who is it? Joe Perry says, It's us,fuckhead. "No way". "Who the fuck do you think it is? It's that song you made us get a 109 piece orchestra for." Steven hadn't recognized it.He'd never sung it in concert,so he'd forgotten it.That was one of teh first times I realized how much work Steven needed.And this became a big theme:How fucked up Steven was and how he needed to get clear.It never dawned on us that everybody would have to get clear...

AeroTom

New member
וגם זו בכלל כתבה ישנה של הדפוק הזה-

ארי קטורזה שכתב את זה הוא דפוק בשכל נראה לי (הרבה אחוזים מזה על ה-טיילור כמובן). הוא פרסם את ה-25 רגעים בתולדות הרוק בכתבה באתר Y-Net (שהוא גם ידיעות אחרונות כאמור) ביולי 2002... זאת הייתה הכתבה שלו אז ב-YNet. אפילו לא השקיע למשהו חדש...

SaintJohn

New member
ו"הארץ" החליטו שלא בראש שלהם

גם ב"הארץ" יש איזו כתבת-פרוייקט על 50 שנה לרוקנרול אבל בניגוד לידיעות, בהארץ אירוסמית' לא מוזכרים ולו פעם מסכנה אחת! יש להם רשימה של 50 האלבומים הטובים ביותר בהסטוריית הרוק, שכוללים אוסף של ראן די אם סי משנת 1984(!), אבל לא יכלו לשים אף אלבום של אירוסמית'. הם הזכירו נקודות דרך במהלך 50 השנים האחרונות, והם עשו טובה שהזכירו את ראן די אם סי עם המהפכה של Walk This Way, אבל לא הזכירו את אירוסמית' באותה נשימה. הוזכרו אלבומים עלומי שם ונקודות דרך מוזרות לחלוטין שקרו ב50 שנים האחרונות, ובהחלט התאכזבתי. מישהו צריך להעיר את אנשי מדורי המוזיקה באמצעי התקשורת בארץ ולתת להם שטיפה כמו שצריך. בעיתונים - אין סקירה של בובו. ברדיו - לא מעיזים להשמיע את בייבי, חוץ משימוש משפיל לפרסומת קטנה בגלגלץ וביקורת של צדיק אחד בסדום מכיוון YNET. בגלי צהל עושים עוד ועוד תכניות ספיישל לצאתם של אלבומים חדשים כולל אלבום חדש של להקת "נרד" לפני חודשיים בערך ואלבום חדש של "פיית'לס" מחר בערב. בתכנית "עסק שחור" בגלגלץ סוגדים לכל אלבום ראפ או היפ הופ שיוצאים בחו"ל או בארץ, ויש התעלמות גורפת מאירוסמית' בכל מקום. באמת שזה מתסכל.

Aeroguns

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

באמת מתסכל אבל בארץ אף פעם לא היה לאירו' פרסום יותר מכתבה או כמה מילים או שאני טועה?

SaintJohn

New member
התייחסות סטנדרטית, לא יותר מזה

ב11 שנים האחרונות היו אזכורים לגבי אלבומים שיצאו, פה ושם כתבה ולא יותר מזה. אני לא מצפה שיתנו בארץ התייחסות גדולה יותר מעבר ליחס שמקבלים אמנים אחרים, אבל לפחות שיתנו את מינימום היחס, ועם בובו זה פשוט לא קורה.

rocket

New member
יש לי בבית קלסר עם כל מה שנכתב על

אירוסית בעיתונים משנת 93 עד לשנת 99 או 2000 (לא זוכרת) ובשבילי זה נראה הרבה אבל יחסית לאנשים שאוספים כתבות על להקות בנים למשל זה נראה ממש ממש כלום. אם נעשה מפגש ואני אוכל להגיע סוף סוף אני יכולה להביא את הקלסר וגם את הספרים שיש לי

SaintJohn

New member
נשמח לראות

כל מה שאת צריכה זה להגיע למפגש... מה, רק שנינו ערים בשבת בבוקר?

rocket

New member
כנראה שכן

לי יש מבחן מחר אז אין לי בררה אלה להיות ערה

SaintJohn

New member
תמיד אמרתי../images/Emo32.gif

שאחד המפתחות הכי חשובים להצלחה במבחן זה להשתדל להיות ערים כדי ללמוד למבחן. הגעתי למסקנה הנחרצת שאי אפשר לישון וללמוד באותו זמן. זה מאוד לא יעיל. אגב, גם להיות ערים בזמן המבחן עצמו לא הזיק לאף אחד lol

aeroboris8

New member
ממש ממש מתסכל

כל העניין הזה עם חוסר ההכרה של מוזיקה טובה בארץ ... טוב נו אפשר להתנחם שלפחות בפורום הזה יש אנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה טובה וזה אפילו לא תמיד רקר אירו יש עוד הרבה להקות רוק טובות שמשום מה ממש לא מצליחות בארץ

בינג

New member
ראיתי שורה וחצי על בובו

באתר מוזר, ולא שללו אותו דווקא, אמרו משהו כזה ש"להקת הרוק הגדולה, אירוסמית, מוציאה אלבום קאוורים חדש בשם הונקין און בובו, אלבום נחמד אבל אפשר להגיד שהוא יותר למעריצים" מזהו כזה...
אני כבר לא זוכר איפה ראיתי את זה...זה גם אפילו לא היה אתר רציני
מוזר...

AeroSlash

New member
בקושי מזיכרים

את אירוסמית בכלל.. אצלנו ב"כלי זמר" לפחות, הזמינו 2 עותקים מהאלבום סך הכל!!! ואתם עוד מצפים שיעריכו אותו..

למעלה